Бялата козметика - лице и тяло

• 102 908
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
  • София
На мен водата на Биодерма ми харесва повече от дрогерийните, които пробвах.
С някои усещам лепнене, което въпреки че почти винаги мия лицето после не ми е приятно, а и не почистваха така лесно, а с повече тампончета.
Сега съм с водата на Клоран и не ми харесва особено, не бих я взела пак.
Аз не използвам ежедневно мицеларна вода, но понякога ако не съм носила грим или сутрин почиствам само с нея. Важно ми е да не усещам това лепнене и нещо като останал филм по кожата. На Авен и Ла Рош също ми харесват.

За махане на спирали и грим около очите ползвам друг продукт.

# 481
  • Варна
Аз също не я ползвам за отстраняване на очен грим. Тя ми е средството за дообиране на остатъците, след като съм измила лицето с гел.
Ползвала съм Биодерма, Авен, Гарние и Микса - за други в момента не се сещам. От всички бях еднакво доволна и всички ми вършат една и съща работа. От състав не разбирам и не коментирам, затова и попитах дали според вас има разлика в качеството. Може би има в крайна сметка, не знам.

# 482
  • Бургас/Пз
На мен не ми харесват мицеларните води -пробвах бюджетни, скъпи - все една и съща работа.

Днес питах на две места за тестери на Аквафлуида на Биодерма и ми казаха, че този крем нямал тестери. Доста ме учудиха, дали е възможно.  newsm78 Thinking

Поръчах нискомолекулярния серум и блъра и аз да не остана по-назад Simple Smile Ако не ми харесат вие ще сте виновни  Joy Joy

# 483
Отскоро почиствам лицето според стъпките в тази публикация .Преди свалях грима с мицеларна вода и сухи тампони,но откак първо масажирам с тоалетно мляко и избърсвам с влажни тампони ми е много по-лесно ,после измивам лицето с пяна,подсушавам,минавам с мицеларна вода за дообиране ,ако нещо е останало и нанасям крем.Сутрин почиствам само с мицеларна вода.

# 484
  • София
Ааа... бисквитка, за това състояние на лицето, което описваш, да... трябват наистина кортикостероидни кремове... И колкото по-малко закачаш лицето докато мине, толкова по-добре... За да не стане кръстосана реакция на алергените и да си добавиш още вещества, които да те алергизират... А пък розовата вода на Биодерма ... уж била за чувствителна кожа, ама на мен от нея точно ми става чувствителна кожата, т.е. се зачервява. С бебешката не ми става така... Само че за мен мицеларната вода е неподходящо и неефективно средство за истинско почистване на лицето. За грим не е ефективна. Трябват ми 10-тина тампона с мицеларна, за да си махна ФДТ-на и околоочните гримове и пак не съм сигурна, че съм разгримирала всичко. Мицеларната я ползвам най-накрая - когато вече съм си махнала грима, измила съм лицето с гел и дообирам с 1-2 тампончета мицеларна остатъците - предимно от малко грим и от измивните средства. После не издържам и изплаквам и с вода...

# 485
  • Sofia
   Момичета, това ексфолиращо гелче на "Апивита" от кой физически магазин в София мога да си го купя? Хубаво ли е, дайте мнение?

# 486
Здравейте, момичета,

Съжалявам, че пак ще ви занимавам, но от моя блър (и другите благинки) ни вопъл, ни стон. Проверих в бг пощи тракинг номера, който бях получила при поръчката и получих следния отговор на сайта им: No information, please check your item identifier

Писах и за потвърждение на кода на Decliem преди два дни, засега никакъв отговор!

Имате ли някаква идея какво се случва? newsm78

Благодаря ви!

# 487
  Момичета, това ексфолиращо гелче на "Апивита" от кой физически магазин в София мога да си го купя? Хубаво ли е, дайте мнение?
Много нежен ексфолиант.Препоръчаха ми го за чувствителна кожа.Купих го от аптека Марешки(ако имате в София).

# 488
  • на последния етаж
Има Марешки. Simple Smile
И в Ремедиум има Апивита.

# 489
  • София
Аз също не намирам разлика в мицеларните води,  като ефект върху кожата, доколкото разбрах въпроса на Тайга. В момента ползвам на Гарние. Почиствам с нея накрая, след всички измивни и почистващи средства. Задължително минавам след нея с тампон с розова вода или изплаквам под чешмата. Най-неприятно ми е лепненето, което усещам с всички води, без изключение.

# 490
  • София
Здравейте, момичета,

Съжалявам, че пак ще ви занимавам, но от моя блър (и другите благинки) ни вопъл, ни стон. Проверих в бг пощи тракинг номера, който бях получила при поръчката и получих следния отговор на сайта им: No information, please check your item identifier
Не могат да се проследят пратките в сайта на БГ пощи. Проследими са в сайта на Royal Mail

Писах и за потвърждение на кода на Decliem преди два дни, засега никакъв отговор!

Благодаря ви!

# 491
  • Sofia
   bubka:), Лита, благодаря ви! bouquet

# 492
Здравейте, момичета,

Не могат да се проследят пратките в сайта на БГ пощи. Проследими са в сайта на Royal Mail

Благодаря ви!

провери на този сайт https://gls-group.eu и като влезе в България  в сайта на http://www.interlogistica.bg/bg/

пратките с проследяващ номер от роял мейл, не се проследяват в сайта на нашите пощи /поне моят опит с доста пратки е такъв/  bouquet

Последна редакция: сб, 26 мар 2016, 12:51 от jo-jo

# 493
  • София
Моят отговор се е загубил...бях писала, че в сайта на БГ пощи не може да се проследи. Аз следих движението на сайта на Royal Mail.

# 494
Моят отговор се е загубил...бях писала, че в сайта на БГ пощи не може да се проследи. Аз следих движението на сайта на Royal Mail.
Не се е загубил,писала си в средата на цитата. Peace

Общи условия

Активация на акаунт