Бялата козметика - лице и тяло

• 102 895
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Извинявам се Simple Smile Пиша от телефона и нещо се е объркало.

# 496
  • Стара Загора
Здравейте, момичета,

Съжалявам, че пак ще ви занимавам, но от моя блър (и другите благинки) ни вопъл, ни стон. Проверих в бг пощи тракинг номера, който бях получила при поръчката и получих следния отговор на сайта им: No information, please check your item identifier

Писах и за потвърждение на кода на Decliem преди два дни, засега никакъв отговор!

Имате ли някаква идея какво се случва? newsm78

Благодаря ви!
И при мен беше така, докато не се появи един куриер на интерлогистика пред вратата, а при проверка на тракинг номера нищо не даваше  Crazy

# 497
  • Бургас/Пз
Бисквитка, погледнах и аз това кремче, за което ти беше споделила, само се чудя дали няма да ми пресуши сухите участъци на кожата ми http://www.biotherm.com/women-care/sun/by-category/sun-protectio … f-50-pf14020.aspx

Като цяло много ми хареса.
Белисима ,дали ще можеш да погледнеш състава и да дадеш мнение. Това , което мен ме замисли е наличието на минерален силициев диоксид  Thinking

# 498
  • Велико Търново
Не знам, Ани, не съм го ползвала, но моята кожа мазнее през лятото и си мисля, че ще ми е добре Thinking

# 499
  • Бургас/Пз
Не знам, Ани, не съм го ползвала, но моята кожа мазнее през лятото и си мисля, че ще ми е добре Thinking

Май без пробване няма да стане. Ще потърся тези дни тестери на Аквата на Биодерма и ако не ми се получи с него, ще видя и този.  Hug

# 500
Момичета, благодаря ви  bouquet bouquet bouquet

Открих си пратката и най-вероятно утре ще е при мен! Без вашата помощ нямаше да се справя!

Хубав неделен ден!

# 501
Момичета, благодаря ви  bouquet bouquet bouquet

Открих си пратката и най-вероятно утре ще е при мен! Без вашата помощ нямаше да се справя!

Хубав неделен ден!
Би ли споделила как си откри пратката?И аз си чакам блъра,изпратен на 10.03.
Благодаря предварително.

# 502
Както момичетата посъветваха проверих в сайта на Royal mail, съответно я открих, но за допълнителна информация кликваш  на съответното поле и там ти изписва цялото движение на пратката включително и кой е българския куриер. Така и я открих 😆 и се разбрахме да ми доставят на друг адрес, защото девойката по телефона ми каза, че 4 пъти са идвали, но на Ботевградско шосе където (там живее баба ми и по цял ден има човек) бях поръчала има два блока 17 и оттам явно идва объркването.
Ако не можеш да се оправиш пусни ми тракинг номера на лични и ще се опитам да ти помогна.

# 503
Както момичетата посъветваха проверих в сайта на Royal mail, съответно я открих, но за допълнителна информация кликваш  на съответното поле и там ти изписва цялото движение на пратката включително и кой е българския куриер. Така и я открих 😆 и се разбрахме да ми доставят на друг адрес, защото девойката по телефона ми каза, че 4 пъти са идвали, но на Ботевградско шосе където (там живее баба ми и по цял ден има човек) бях поръчала има два блока 17 и оттам явно идва объркването.
Ако не можеш да се оправиш пусни ми тракинг номера на лични и ще се опитам да ти помогна.
Много ти благодаря за изчерпателния отговор.Ще пробвам.

# 504
  • Бургас/Пз
Благодаря ти за споделеното. Тракинг номера колко дни след като направиш поръчката ти го пращат. Аз я пуснах в петък късно вечерта към 23ч и още нямам номер. Иначе имам потвърждение на имейла

# 505
  • София
Момичета, отзиви за хидратиращата маска на Кларанс?

# 506
  • Варна
Момичета, отзиви за хидратиращата маска на Кларанс?

Глас от мен. Много е добра!  Twisted Evil

# 507
  • Бургас/Пз
Днес взех Аквафлуида на Биодерма 50 -ти фактор. В момента е на специална цена в повечето аптеки - 22.50лв.

# 508
  • София
Ани, оставя ли бял филм, как го чувстваш? Благодаря, че сподели!  Hug

Деска, благодаря  Heart Eyes

# 509
  • Варна
Предложение за измиващ гел/пяна, с които да мога да мия и очен грим? newsm78
В момента имам Фитокод и Декльор, но ми се ще да пробвам и друг продукт.

Общи условия

Активация на акаунт