Бялата козметика - лице и тяло

• 102 882
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
  • Чукарландия
Да попитам тези, които имат серума с нискомолекулярната ХК какво количество нанасят? шишенцето е с капкомер и снощи сложих един пълен върху лицето и точно след 3 минути все едно нищо не бях сложила. Дали има нужда от по-голямо количество или просто серума си е такъв и не е необходимо да е повече. Върху него си сложих нощния крем и днес всичко е наред, но първоначалният ефект е на опъване на кожата.  Rolling Eyes

За този бустер: Booster Low-Molecular HA ли говориш или за серума: SubQ Anti-Age?
И двата имам и ползвам. Слагам по капка най-много две от серума на зона. Бустера е по-гъст, концентриран, от него по капка от капкомера на зона ми е достатъчен. Peace

# 556
Здравейте красавици!  Heart Eyes bouquet
Кожата ми е млада,не изисква особени грижи,на 20 съм.Комбинирана склонна към омазняване в Т зотата,понякога суха по бузите.Искам нещо сравнително леко,да не остава лепкав слой са попива бързо и да хидратира.Според вас това подходящо ли е за мен?
Пробвай това кремче http://www.clarins.co.uk/daily-energizer-cream/C010405007.html , страхотно е и за твоята възраст и кожа мисля, че ще е идеално. Като гел е и попива много бързо, без да оставя филм по кожата.  Peace

Да ви кажа моята пратка от Дисием най-после дойде. 10 дни я чаках. Първо излизаше с Роял Мейл и в деня , в който влезе в България интерлогистика ми я доставиха.

Да попитам тези, които имат серума с нискомолекулярната ХК какво количество нанасят? шишенцето е с капкомер и снощи сложих един пълен върху лицето и точно след 3 минути все едно нищо не бях сложила. Дали има нужда от по-голямо количество или просто серума си е такъв и не е необходимо да е повече. Върху него си сложих нощния крем и днес всичко е наред, но първоначалният ефект е на опъване на кожата.  Rolling Eyes
От този сайт-clarins.co.uk,доставят ли директно до България ?

# 557
  • Бургас/Пз
За този бустер: Booster Low-Molecular HA ли говориш или за серума: SubQ Anti-Age?
И двата имам и ползвам. Слагам по капка най-много две от серума на зона. Бустера е по-гъст, концентриран, от него по капка от капкомера на зона ми е достатъчен. Peace

Благодаря , Бел, за Бустера става въпрос. Значи 1 кампкомер за цялото лице би трябвало да е предостатъчен. И при теб ли попива така бързо и все едно , че не си сложила нищо на лицето си.

От този сайт-clarins.co.uk,доставят ли директно до България ?
Нямам представа, произволно го дадох като пример. Иначе кремчето го има в БЗ и Дъглас и особено като има промоции излиза много изгодно.

# 558
  • Чукарландия

Благодаря , Бел, за Бустера става въпрос. Значи 1 кампкомер за цялото лице би трябвало да е предостатъчен. И при теб ли попива така бързо и все едно , че не си сложила нищо на лицето си.

Да, бързо попива, леко изпъва кожата. При теб има ли такова усещане? Hug

# 559
Здравейте , съжалявам ,че така нахлувам в темата . Искам да ми попитам да ми препоръчате грижа за нормална към смесена в т зоната кожа и суха кожа ,на 19 години съм, интересувам се от хидратиращ крем , че в последно време ми се е доста изсушила кожата иначе си е нормална към смесена, и нещо за свиване на порите- серум или нещо подобно , имам много пори ,но нямам пъпки . Връщам се да ви чета и благодаря предварително  bouquet

# 560
  • Бургас/Пз
Здравейте , съжалявам ,че така нахлувам в темата . Искам да ми попитам да ми препоръчате грижа за нормална към смесена в т зоната кожа и суха кожа ,на 19 години съм, интересувам се от хидратиращ крем , че в последно време ми се е доста изсушила кожата иначе си е нормална към смесена, и нещо за свиване на порите- серум или нещо подобно , имам много пори ,но нямам пъпки . Връщам се да ви чета и благодаря предварително  bouquet
За порите може да пробваш ето това http://www.farma.bg/pochistvane-kojata/bioderma/sebium-pore-refi … -concentrate.html

# 561

Ориентирай ни с бюджет Simple Smile

# 562

максимум 60 лв

# 563

максимум 60 лв

Това,което ти препоръчвам аз, защото съм го използвала са тези два продукта.

http://bg.strawberrynet.com/skincare/biotherm/aquasource-nuit-hi … ng/137072/#DETAIL
http://bg.strawberrynet.com/skincare/biotherm/pure-fect-skin-pur … ct/140026/#DETAIL

Съотношението цена-качество е много,много добра, да не кажа перфектна!
Гелове са и двете и хидратират в дълбочина. Едното е нощна грижа,която е за предпочитане,но бих ти препоръчала второто, защото ще се справи с проблемите, които си посочила.

# 564
  • Хасково
Момичета , вчера влезнах в една аптека да търся маслото с блестящи частици на Nuxe , но имаше само обикновенният вариянт и реших да изчакам , защото ще зареждат другата седмица и ще има и промо комплекти
За първи път ще си взимам нещо нa Nuxe и момичето в аптеката ми даде супер много тестери , пробвах ето този лосион http://www.marvi.bg/nuxe-body-hidratirasht-losion-za-tqlo-za-suh … -200-ml-6580.html ! Мирише уникално , добре хидратира - от едно мазане се влюбих в него .
Затова искам да попитам тук дали какво мислите за олиото и дали си заслужава лосиона Heart
Благодаря  Hug

# 565
  • София
И аз се включвам с молба за отзиви за хидратиращия хрем за суха кожа на Кларанс, синият  Praynig

# 566
  • Пловдив
Ани, от хидратиращият лосион на Нукс съм изхабила към 10 опаковки Mr. Green
 Страхотен е, често го пускаха и в голяма опаковка на промо цена. Спрях го просто защото ми омръзна. Вземи го, няма да сбъркаш Hug

# 567
  • Хасково
Ани, от хидратиращият лосион на Нукс съм изхабила към 10 опаковки Mr. Green
 Страхотен е, често го пускаха и в голяма опаковка на промо цена. Спрях го просто защото ми омръзна. Вземи го, няма да сбъркаш Hug

Мерсиии !!!
Направо се пристрастих към аромата 😃
А олиото пробвала ли си ? Заслужава ли си инвестицията 😃

# 568
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз имам олиото - и стандартното и това с блестящите частици.И двата са приятни и бих подновила покупката.

Стандартното е с помпичка и мн удобно за ползване като хидратант за тялото.И това,че е мазно да не те притеснява.Попива в рамките на 5 минути(няма да ти нацапа дрехите).Ухае трайно и чудесно.
Блестящото го ползвам през лятото,за да озарява кожата ми под яркото слънце.
Не ги ползвам за коса/лице.

Като цяло,за мен Нукс са 50/50.Има продукти,които с удоволствие купувам и такива,които подминавам.

# 569
Имате ли отзиви за измивната грижа на нюкс? Търся за суха кожа която е мазна само в т зоната  Hug

Общи условия

Активация на акаунт