Боледуване на децата ни - тема 36

• 50 226
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • shumen
Яни,и аз съм като теб.Така си го пускам на детска.Чист нос очаквам само вкъщи.
Аш,тука не вали,но духа много.След малко излизаме за малко,че тука вече пощуря.

# 76
  • София
Дани, не зная - при силен вятър може би бих излязла само за малко.  Peace

# 77
  • На брега на реката
Че кой да ми я върне от яслата. Реално само аз си знам за хремата, защото нито тече, нито се вижда. Само сутрин има корички и цапано. С помпата вадя гнусотийки, но все пак са си засъхвали цяла нощ. Продължавам си с моята схима, то няма и много какво да правя  Rolling Eyes
На село беше супер. Наиграха се децата, легнаха ужасно късно и станаха ужасно рано. А утре пак ще ги вдигам със зор да станат  #Cussing out Че не мога и да легна да спя на обяд, домашни имаме да пишем с каката.

# 78
  • shumen
Фер,да минава скоро.
Аш,да,така и направихме.Излезнахме за малко и бързо се прибрахме,че много духа и уж пече,ама студено.
Е,утре го дават топло,но аз съм на работа,той на ДГ.Надявам се поне да се сетят малко да ги изведат,че да не са затворени цял ден вътре.

# 79
  • shumen
Момичета,за повръщане цитрат ли беше?Към 9 легна,но се разповръща.Не съм давала нищо,но сега се успокои и заспа.Каза,че и главичката го боли?Може ли да е хранително натравяне това или е някакъв вирус.Уж никъде не сме ходили,а не знам от къде това чудо сега.

# 80
Натриев цитрат,да!
Ако пак повтори е добре свещичка за повръщане да му сложиш,ако имаш-Вомитусхил или Вомакур.
Аз тая вечер имах същите изпълнения,ама при мен е от преяждане...
Може и от храна да е,Дани.Дано няма повече.

# 81
  • shumen
Яни,благодаря.Свещичка нямам,но цитрат имам.Сега преди малко заспа и спи спокойно.Надявам се да е било от храна,че на обяд яде риба,а след обяд макарони,а за вечеря супа.Сега се зачетох и видях,че риба и млечни не се дават,че може и от това да е.

# 82
Едва ли е от това.Може да е преял.Ако има на кого да го оставиш утре си го остави вкъщи,ако ли не..на градина.Може да е само инцидентно.Дано спи спокойно малчо  Hug

# 83
  • shumen
Уми,благодаря.Не е преяждал поне според мен,защото не яде много.Доста обаче скача и бесня и каза,че го боли главичката изведнъж и повърна.След 10 минутки пак и след това се успокои и заспа.
За утре няма кой да го гледа и ако е добре сутринта ще го пусна на детска и ще се надявам да не се обадят,че пак е повръщал.

# 84
Дани дано детето да е добре.
Но след като ти го пускаш на ДГ с повръщане не се чуди после защо и други родители си пускат децата болни.

# 85
Дани дано детето да е добре.
Но след като ти го пускаш на ДГ с повръщане не се чуди после защо и други родители си пускат децата болни.

+1  Peace

# 86
Аз, Дани я разбирам-все пак сама си гледа детето, а беше казала че няма как да вземе повече болнични.
Моето преди 2 дни го почерпих с обикновени бисквити и пак се раз-риска Sad
Едва го овладях, накрая чак само безцветна слуз имаше.
Уж преди му понасяха...
Оффф  ooooh! а е още грипно, а направлението ми за гастро е до края на месеца.
М/у другото частната доки се изказа и тя че е малък за котрастното, моя приятелка с раздразнено черво каза, че не винаги се вижда всичко на ретгена.
Чудя се вече и се мая какво да правя, а ММ само дудне че не ядял всичко. Ама не става той да му бърше д-то нали?  Rage

# 87
  • в огледалото на живота
Аз, Дани я разбирам-все пак сама си гледа детето, а беше казала че няма как да вземе повече болнични.

Toва не е е оправдание,не единствената в това положение.

Не е редно  да се оплаква постоянно,че в градини и по площадки все кашлящи и кихащи имало около нейното дете,а когато то реално прояви подобен симптом да го пратиш другите да го гледат....

Поне не и за мен!

Не ме разбирайте погрешно,аз също имам деца и се налага понякога да вземам болничен,но не бих си пуснала детето  в ДГ в такова състояние.

# 88
  • Северозапада
Аз не разбрах все пак, дали симптомите на детенцето на Дани са продължили и днес или само вчера е повърнал?
Дъщеря ми 2 пъти повръща последните месеци от храна. До сега ( Praynig) по друга причина не ми е повръщала. Е, аз я оставих вкъщи на следващия ден, за всеки случай.
Чудя се вече и се мая какво да правя, а ММ само дудне че не ядял всичко. Ама не става той да му бърше д-то нали?  Rage
Е, как може да дудне, като вижда, че детето страда след това  ooooh! То да беше само бърсането проблема. ММ винаги ме е подкрепял, докато малката беше на диета заради АБКМ-то, въпреки че аз я държах на нея по-дълго от препоръчаното. Той беше даже по-притеснен при въвеждането на алергените.

# 89
Дани, ти си знаеш ситуацията, но ако някой друг родител ти сподели подобна история в ДГ, веднага ще се оплачеш тук, че хората си оставят болни децата  Rolling Eyes
И не, нищо й няма на комбинацията риба/млечни - ние често хапваме риба на фурна, запечена  с домати и сирене и проблем няма  Peace А споделяш и за болки в главата  Rolling Eyes
Моята повърна веднъж от бъзов сироп - непосредствено преди градина. Въпреки, че знаех, че е от това, нямаше как да я пусна.
Дано е добре малчо, но теб те съветвам поне за в бъдеще да не съдиш толкова другите хора  Wink  Hug

Така и така пиша, да взема да отчета и аз едно болно дете  ooooh! От петък вечерта гъгне, има задна хрема, която вече попремина в предна, появи се и покашляне. Днес е с баща си на работа и като гледам май цялата седмица там ще откара  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт