Звездни компромати- 275 част

• 118 515
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
Алисия в сутрешния блог на БТВ, изглежда ми зле, устата й е много крива, има много дълбоки бръчки под очите и разни белези по кожата, всичко това видимо въпреки тежкия грим. Казва че е разделена с Ники Михайлов. Не иска да коментира историята с Бирмата.

И аз влизам това да напиша, челото й не мърда от ботокса, скулите - ужасни! А на снимки изглежда доста добре. Какви 40 години, тя май няма 35 Tired

# 586
# 587
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И той като англичаните hahaha

Евил, нали, нали Heart Eyes? Много готини, а Юънчо и добре пее.

# 588
# 589
Гледам и не вярвам на ушите си. В "Събуди се" даваха някакъв Жоро Кучков, който е върл фен на Николета и се стреми да прилича на нея. Каза, че ако я срещне някъде, сигурно би заплакал от радост. Много често му казвали, че приликата е огромна. Бил роден да е известен, всички го знаели, но се страхувал да излиза навън сам. Ето линк към статия и видео.  Shocked

# 590
  • На брега на реката
Потресаващо! Не намирам нищо скандално, освен, че явно младежа не е с всичкия си  ooooh! Първата ми асоциация беше, че е гледал The Danish girl, тия жестове и потрепването на ръцете са си досущ като на Еди  Mr. Green
Оскарите тази нощ ли са? Или в неделя срещу понеделник?

# 591
И според мен има психически проблеми младежа. Най - вече това, че иска да прилича на някой друг показва сериозна неувереност. По - хубав е от Николета  Mr. Green

# 592
  • In The Middle Of Nowhere
Това цигане и преди съм го виждала и не намирам никаква прилика с Николета. Намирам го за грозновато, посредствено момче, едно от многото с мечти за живот в чужбина и много кинти. Нищо и половина. Ако се надупи преди някой чичак може и да му се сбъднат мечтите

# 593
  • София
Прекрасна Кейт Уинслет пред обектива на Петер Линдберг

Скрит текст:

# 594
# 595
Участие на Кали в дискотека. Всички са и обърнали гръб. newsm78
Ами тя е толкова древна вече... Пък и никога не е пяла така, че да се захласнеш по песните ѝ, или пък да се натанцуваш яко. Нямам сериозен поглед върху чалга творчеството на звИздите от бранша, но аз знам една единствена песен, с която Кали стана известна - 4-4-2 и това е. Rolling Eyes Никога не е изглеждала като чалга фея. Изобщо, защо се напъва още? Дори на снимките изглежда нелепо, като любителка, грабнала микрофона на кареоке парти.

# 596
  • Варна
Наистина прекрасна  Heart Eyes

Тези двамата ,не разбрах защо са воювали,
заровили томахавките, гушнати  любовно.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10208569581662220&se … ype=3&theater
В профила на Червенкова снимките ме потресоха.

# 597
  • София
Оскарите тази нощ ли са? Или в неделя срещу понеделник?

Fervor, в неделя срещу понеделник през нощта.

# 598
Не знам за Алисия, но в точно това предаване всички изглеждат ужасно просто. От осветление ли е, от грим ли е - не знам.
Любенова, Векилска, Марчева - всеки път са като закоравели пияници в лицето.

Да сменят гримьора, осветителя и оператора.  ooooh!
Днес Векилска изглеждаше чудесно! За месец- два е свалила видимо кг!

# 599
  • вятър в маслините, вятър над хребета

Скрит текст:

Кейт е олицетворение на чистата женственост, едновременно дива и витална, елегантна и проникновена.

Общи условия

Активация на акаунт