Звездни компромати- 275 част

• 118 503
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
Николета е айсберг за титаничните футболисти, потопява ги за нула време hahaha

# 646
  • Вестерос
Скрит текст:

Алиса Милано  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 647
Тоя момък пред нея е много... колоритен!  hahaha То клинче, то обуща Crazy
А тялото, краката в частност - страхотни!  (щото ц*ците ѝ са ужасни)

# 648
 Joy не го бях забелязала. Горкият, при толкоз цвят и поза пак бледнее пред нея.

# 649
  • До сърцето...
Имаме доказателство, че Николета и Роналдо са заедно - днес в спортните новини казаха, че сериозно се коментира продажбата на Роналдо. Край с Реал Мадрид. Валери номер 2. Появи ли се Николета и край с кариерите.  hahaha

rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 650
И аз сега го загледах  #Crazy ooooh! Joy

# 651
Имаме доказателство, че Николета и Роналдо са заедно - днес в спортните новини казаха, че сериозно се коментира продажбата на Роналдо. Край с Реал Мадрид. Валери номер 2. Появи ли се Николета и край с кариерите.  hahaha

Ще го трансферират в "Дунапрен" Мичурин. АКо се представи добре, има шансове и за Миньор Перник.

# 652
  • Бургас
И аз сега го загледах  #Crazy ooooh! Joy
Прилича на господин Тумнус от "Хрониките на Нарния" в гейски вариант.

# 653

rotfImbo rotfImao rotfImbo

И аз гледах спортните новини Simple Smile Помислих си същото  hahaha

# 654
А аз пък честно да си призная не харесвам тялото на Лияна. Да, висока, да, дълъг крак. Но ми е малко от типа тела без кой знае каква мускулатура. Аз предпочитам по-стегнато мускулести. Лекичко. А тази Лияна ми е просто дълга и слаба.

Това тяло на Биляна Йотовска  много повече ми харесва. Ако ще е слабо, да е такова. Май преди състезание съвсем се олива, но все пак тя тренира професионално. Нормално е преди събитие да се орелефи повече.

# 655
На мен Билянa не ми е женствена. Като мъж ми е.

Последна редакция: нд, 28 фев 2016, 15:18 от инфантилна

# 656
Ъъъ Sick на тази снимка Биляна ми е ужасна! Както на повечето, впрочем. Как пък не е мускулеста Лияна?!  Rolling Eyes Краката и са типично на спортистка - стегнати и с чудесни мускули, без да са като на Биляна мъжкарски зради прекалената мускулна маса. Вече залита към тяло на културистка, не на бодибилдърка... Ей ти слаби крака без мускули и виж тия на Лияна. Да не говорим колко съвършена форма имат нейните - прави, съразмерни, с хубави колене! Стегнат корем, който се вижда и под дрехите, че е такъв. Освен това, тя наистина си спортува доста, в допълнение на това, че като дете сериозно се е занимавала със спорт. Не съм и луда фенка, ама на очевидното как да кажа, обратното?!

# 657

Това тяло на Биляна Йотовска  много повече ми харесва. Ако ще е слабо, да е такова. Май преди състезание съвсем се олива, но все пак тя тренира професионално. Нормално е преди събитие да се орелефи повече.

Ужасно тяло  Sick

# 658
Стряхотно тяло има Лияна. Heart Eyes Стегната,слаба,дълги крака.... Crazy
Биляна имаше хубаво тяло преди,сега е супер здрава и неженстевна,страшно много се обезобрази.

# 659

Общи условия

Активация на акаунт