Искам да кажа ... (73)

• 79 088
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • До морето
Силвия, честито и от мен! Ние вчера бяхме на поляна и правихме чеверме. Вкомпанията ни има гайдарджия, а мъж ми знае 3 песни на акордеон, а всички останали пеем от сърце, тъй че стана купон. Малката спа като пич в количката, при все цялата гюрлутия, а батко й за 6 часа дали се спря за секунда на едно място, не знам.
Днес сутринта, минахме през всички баби, отчетохме се празнично и сега сме айляк вкъщи..... Много обичам да е мрачно и дъждовно, а аз да съм свършила всичко и да си лежа вкъщи Simple Smile

# 676
Грипът не пощади и детето и то точно в навечерието на рождения й ден, направихме поръчка за торта и за понеделник, за градината, а сега вместо да готвим празник, пак сме с наизвадени сиропи, илачи и инхалатор. Отиваме до спешното да чуят гърдите, че кашлицата става доста сериозна, температура също поддържа и ме е страх за няколко часа да не се развие нещо по сериозно, доста се наплаших и с тези репортажи за децата от последния месец Confused

# 677
  • Телиш/Плевен
Джули, дано не се окаже нещо сериозно и Ени да оздравее бързо. Praynig Hug

# 678
Поздрав с новия любимец на дъщеря ми https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … t4Mtk-ZeLwwXFoJzg   Младият, да уточня, старият е за вас.

# 679
Остър бронхит и антибиотик. Опазихме се цяла зима ама,  имало да става...

# 680
  • някъде ... тук ...
Само надничам...
Прекосихме България по неприятен повод. Утре - обратно, че и час ще гоним.
През целия път валя и в момента продължава.

# 681
  • Sofia
Джули,скорошно оздравяване на бъдещата рожденичка!  Praynig

# 682
Привет и от мен в този дъждовен мързелив следобед  bouquet

Силве, ЧРД с малко закъснение  bouquet много ме разнежват мен такива изненади  Grinning
Джули, да оздравява малката, много е притеснително детето ти да е болно, особено пък и когато празник се задава, но ще го отпразнувате с децата на по-късен етап Grinning

Аз се размазвам от мързел при родителите ми, с цялото семейство сме се изсипали.Готвил, ядем и се излежаваме  Grinning

# 683
Тя едната торта, която е за утре вече ни се обадиха и нямаше накъде, трябваше да я вземем, градинската, ако се наложи, ще изчака, че сега минимум 5 дни ще е на антибиотик и ще си бъде у дома. Ето, хич не вярвам в тези приказки, но сега думите на майка ми отекват в главата, като й казах, че аз съм болна - ''Ух, сигурно ще хване детето и то точно  за рождения му ден''. Close

# 684
Нали знаеш, че точно така не трябва да се говори?! Макар и аз много често да го правя, по-силно е от мен.

# 685
Уви, тя е спец по 'бързорекост'. Каквото си помисли, на секундата го е казала. И не минава с годините, по-зле стават нещата.

# 686
Джули, малката госпожица утре ли е родена? Че тя ми е астрален близнак тогава Mr. Green.
За утре напълних един гювеч с пържоли, гъби, т.сирене, сметана, бекон, гъби, к. краставици, горчица и татко има задачата да го сложи сутринта в печката. Ще хапнем задружно на обед, а след това - ще се разходим в Пловдив семейно.
Да се надяваме следващата година да празнуваме повода в др държава Flutter.
Отивам да бъркам "Негърче".

# 687
  • Варна
Днес не ходих на работа.  Twisted Evil
Цял ден шетам-много ми беше приятно да се погрижа за дома.  Crazy Да си изслушам най-подробно детето, да обърна внимание на котките.
И да си посрещна преди малко половинката в ролята на домакиня. Отпочинала, свежа..
Ени да оздравява бързо!  Hug
Елит, дано поводът не е бил най-лошия!

# 688
В Габрово хотел Мак  вижте.

# 689
Поздрав с новия любимец на дъщеря ми https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … t4Mtk-ZeLwwXFoJzg   Младият, да уточня, старият е за вас.

Няма да ни пипаш канадското момче!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт