Професионални серии за коса - тема 101

• 85 317
  • 763
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Никс, как ще се сметне да спам, точно по темата си е п оста ти  bouquet Благодаря ти, че се ангажираш да ни пускаш снимки,  Hugаз лично бих предпочела да има няколко снимки, т.е за няколко месеца, за да може да се види разликата. Но както кажат момичетата.
Леле, не знаех нищо за тази Худа, много съм зле  Blush извинете  Crazy

# 466
michelle_ma_bell, най-често го съчетавам с маската Хрома рич на Керастаз, но с всичко става.

# 467
Добро утро  Hug !
Дриймърче, то в момента точно такова "шарено" е актуално, обаче съм на първо кафе още и не се сещам за термина...
El_83 , нагледно...дясната част
Скрит текст:
.
nixx__ , както и когато прецениш, снимки винаги са добре дошли!
Аглая, а може ли да кажеш на Редкен шампоанът за обем с какво комбинираш, че откакто го описа и ми е в мислите  ooooh! .
Фрея  Hug

Аз умувам какво да си взема от енцо, много ме изкушава този код, клоня към Джойко май  Thinking

# 468
  • Бургас/Пз
Добро утро!
Аз с един влетяващ въпрос тази маска нали е хидратираща??
http://www.arlen.bg/product/52/intenzivno-podhranvashta-maska-za … epair-200-ml.html

Връщам се да ви чета! Много ме изкушавате с този Ливинг Прууф  Thinking Crossing Arms

# 469
Ани, аз я усещам като съвсем хидратираща, на морето също съм била с тази серия, много я харесвам. Коментираше се доколкото помня, че не е изцяло хидратираща по състав, но при мен си се държи така и което ми харесва също, не ми отнема от обема.Мирише много леко и приятно, едно такова бананово.И шампоанът е хубав, усеща се подхранване и напояване от него, без тежест.
Ех, точно казах, че ще купувам Джойко и реконструкторът с отмиване е свършил в енцо, жалко.

# 470
setony, ами пак с Хрома рич - всичко за обем съчетавам с тази маска и съм много доволна. Други съчетания, които съм правила: маската на Макадамия, на Moroccanoil с кафявата капачка, с всякакви хидратиращи, но с Хрома Рич ми допада най-много, това е любимата ми маска. Шампоана на Редкен съм съчетавала и с неговия си балсам (зеления, от серията за обем), пак ми харесва, но обичам комбинацията шампоан за обем плюс хидратираща/подхранваща маска за дължините (като тези на Керастаз са най-добрите за моята коса). Шампоанът на Редкен много върви и с еластисайзър преди него - последно се измих така.

Като казах еластисайзър, много ми харесва този с нероли; не съм сравнявала съставите, възможно е нероли да е само ароматът, а да няма екстракти, но ми допада повече от класическия еластисайзър. Внушение ли е това, не знам, но ми се иска да пуснат големи разфасовки и от този еластисайзър.

# 471
Момичета, някоя ползвала ли е това http://www.enzo.bg/pureology/hydrate-izglazhdassh-serum-za-bljask/ Търся финиш за слаба фиксация и блясък, и да хидратира, и да е хубав Mr. Green

# 472
Аглая, благодаря за отговора  bouquet !
Аз еластисайзъра с нероли не съм пробвала и помирисвала, но детанглъра на JMO с цитрус и нероли много обичам като аромат.

# 473
  • Пловдив
Малко да се посмеете за добро утро, снощи си лягам и споделям на голямата дъщеря, че съм надникнала в темата на Сефора и още от първа страница затворих като видях какви гримове се обсъждат(аз почти не се гримирам, а тя сега е точно на тази вълна) и тя ми вика " мамо поне няма да подхранваш плочките в банята, а ще се вижда това, което си сложила" hahaha

# 474
Аглая и аз съм вписала зеленият ш. в списъка  Mr. Green въпреки че като цяло Редкен не ги харесвам нещо.
а освен Хрома Каптив пробвала ли си Хрома Рич.Аз имам на Каптив ш.и б.но балсамът ми е много слаб, чудя се коя от двете маски да избера,май рич е една идея по-богата.
има разлика неролито еластайзър-но много малка  Peace
Скрит текст:
някой да иска от енцо от бустерите на керастаз-цяла кутия ми е много

Дриймър чудна ти е косата,аз и преди съм го казвала  Peace качвай снимки.

Последна редакция: пт, 26 фев 2016, 09:46 от michelle_ma_bell

# 475
  • София
Аглая, не е лошо да вземем да сравним съставите. И мен много ме привлича Еластисайзъра с нероли, сигурно заради аромата на нероли, който много харесвам.

Сибила, това олио няма фиксация, но придава много блясък. Типичен олео финиш, трябва да се ползва много пестеливо, защото може да омазни на по-фина коса.

Марсала, мисля, че за твоята коса страхотно би подействало да ѝ правиш пре уош терапии с Еластисайзър екстрийм  Peace Отделно - шампоан без сулфати, Мами много хвали Секси Хеър

Моята коса вечно е мега фризи  baby_neutral

# 476
Вивиан, благодаря, препоръчайте ми финиш за блясък и слаба фиксация Praynig bouquet

# 477
Само да ви кажа Еластисайзъра с Нероли има и здравец в него и за мен мирише много кофти. Не мирише на Нероли почти, а на здравец. А свещта в комплекта направо ме отрови като я помирисах. Иначе и на мен страшно ми харесва този Еластисайзър и си купих още.

И моята коса вечно е фризи па дължините и това страшно ме дразни. От фризовете тя изглежда изтощена от изрусяването, а не е. Peace

# 478
  • Бургас / София
В арлен са пуснали малки опаковки и на Алтерна  Hug

# 479
Аглая и аз съм вписала зеленият ш. в списъка  Mr. Green въпреки че като цяло Редкен не ги харесвам нещо.
а освен Хрома Каптив пробвала ли си Хрома Рич.
...

Ползвала съм само маската Хрома Рич, ако съм написала друго, е било грешка на езика. Да, богата е маската, но никак не утежнява, а моята коса, както казах, се омазнява бързо; щом на мен ми понася, значи не е твърде тежка. Същевременно хидратацията, която дава, е прекрасна. Ползвала съм обаче шампоана Хрома каптив, много е хубав, напомня ми на някогашния Bain Miroir 1, който вече е спрян от производство. Сигурно и маската е хубава. Много ми се чудят хората, защо, след като не се боядисвам, ползвам тази серия за боядисани коси, обаче на мен много добре ми се отразяват.

Вивиан, определено неролевият еластисайзър повече ми харесва, освен като аромат, ми прави и по-добър обем.

Общи условия

Активация на акаунт