Професионални серии за коса - тема 101

• 85 778
  • 763
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Kölsches Mädel,ПРОЛЕТ,благодаря ви за съветите  bouquet В аптеката ми казаха че кожата на главата е дехидратирана,понеже няма сърбеж.Не било себорея.Купих детски хидратиращ шампоан и преди малко я изкъпахме.В момента скалпа е чист,ще видя утре.Ако пак се появят тези жълтеникави струпвания,ще пробвам кокосовото масло и ако то не помогне,шампоана на Дюкре  Peace

При моя син помогна мазане на главата със зехтин,престояване известно време и после разресване със ситен гребен обратно на растежа.Ползва постоянно Ш на д-р Тайс за суха кожа на главата.

# 91
Здравейте!

Снощи късно Ви чета и гледам споделеното от Lodsi за Grow gorgeous. /Благодаря ти Lodsi !  bouquet/.  Веднага влезнах през телефона , чета ревютата и много се впечатлих . Почудих се малко, ама сън не ме хваща и .... поръчах интензивния серум за растеж и балсама за измиване за боядисани коси. Гледам и Инкед мама ги е поръчала, дано сме доволни ! След това заспах блажено!

Много ми се върти в главата преса стиимпод, но като чета отзиви , че отнема от обема ...колебая се.

В имаг са пуснали промоции до 26,02,2016. Какво ще кажете за тази преса? В имаг няма добро обяснение на характеристики, в чужди сайтове четох малко, дали е достатъчна щадяща?  newsm78 Май може и на суха и на полу-суха коса, има и пара.

http://www.emag.bg/presa-za-kosa-babyliss-i-pro-38-mm-wet-dry-ke … 95e/pd/D29DCYBBM/

В момента имам кератинова преса на ремингтон, но краищата ми горят, още са доста крехки от обезцветяване.

# 92
  • София
denisha,благодаря  Hug
От Grow gorgeous снощи поръчах интензивния серум за растеж, маската за скалп, шампоана и балсама за уплътняване, измиващия балсам за боядисана коса  Grinning Нямам търпение да дойдат и да ги пробвам  Heart Eyes Crazy

Моля. Радвам се, че си направила голямааа поръчка. Ще споделяш мнение нали?!  Hug
Ще пристигнат бързо. Опаковката не е нещо лукс или невиждано. Но при мен, нямаше поражения по съдържанието.  Wink

# 93
  • София
1. Грижа за скалпа.
 Ампули за растеж на Напура и серум за растеж на GG. Отскоро.
Ампулите се чудя какво да ги правя, създават ми нечовешко парене...
Серума е ок, засега. трябва ми време за по-подробна информация и отзиви.
2. На Напура освен ампули имам и шампоан за растеж. Е, не мога да разбера, как кръщаваш продукт за коса, шампоан, като не е такъв и защо??? Мирише на аптека, нанася се на сухо, като серум и т.н. Изобщо, изобщо не се пени, никаква пяна не образува. Съответно не почиства никак. Мия винаги задължително втори път с друг шампоан- истински.
 Не бих повторила покупката на ампулите и шампоана. В заключение.

# 94
ЖИЖИ,може ли линк към шампоана на д-р Тайс  Flutter

# 95
  • София
Вилкария, невероятни бебоци! Разтопих се! И мамата е невероятна  Heart Eyes Красавица, да са ви живи и здрави, сладурчета!

Цветичка, косата ти е наистина като от реклама! Изправяш ли я с нещо? Този гланц ефект и тази гладкост  Crazy Направо са невероятни, чудя се, земни ли са? Имаш наистина изключително красива коса!  bouquet

За скалпа, грижите ми са доста, да не кажа че съм се вманиачила  Embarassed Хубавото е, че имам резултат, направо уау резултат  Mr. Green
Лошото е, че съм напазарувала стабилно доста неща за скалп, а ми се ползва само Напура ампули, уникални са!
1. Ампули Стамиген и Анаген или домашно приготвен стимулатор за скалп, който слагам понякога преди миене, вместо Стамиген. След миене си ползвам ампула Анаген, редувам с Инициалист в момента. Анаген ми е много приятна ампула, освежаващото ѝ действие   (вероятно има мента в състава си) ми е много приятно. Ефекта е поразителен, косата ми е пораснала с поне  6-7 см за два месеца, имам още две ампули от кутията, дори не съм я довършила. След това ще продължа само с Инициалист, защото имам купени два броя.
Много съм доволна и от серума за стимулиране на скалпа на Медисютикълс, който ползвах преди Стамиген и Анаген ампулите - стартира невероятен растеж и сгъстяване на косата ми!
http://www.zlatnaribka.com/mediceuticals/sprey-za-stimulirane-na … ls-numinox-180-ml

2. Маслени маски на скалпа, около веднъж на 10 дни - с ЯЧРМ, Ему, зехтин, бадемово, вит А, ЕМ розмарин, ЕМ джинджифил, ЕМ какао. Нанасям с масаж.

3. Хранителни добавки - Макси хеър, Л цистеин, Токотриеноли. Поръчвам ги от Айхърб.

Напура:
Обичам тази марка, въпреки етеричната миризма, която имат продуктите й.
Ползвала съм:
1. Серията за възстановяване на кератина - прекрасна! Мека, подхранваща и много възстановяваща. Първата серия, която даде нов живот на косата ми, винаги ще я препоръчвам!
2. Балсама с авокадо - прекрасен!
3. Шампоан против косопад - не ми помогна, но вероятно косопада ми е бил неизбежен, с причина - пълна упойка, затова не обвинявам шампоана.
4. Ампули против косопад - ползвах две, но и те не ми помогнаха, вероятно поради същата причина.
5. Шампоан за стимулиране на фоликулите - прекрасен за мен. В съчетание със Стамиген ампули ми докара много, много нова коса.
6. Термозащитният флуид за изправяне - може би най-любимата ми термозащита. Прекрасен, не ми утежнява, въпреки че съм с тънка и фина коса.
7. Ампули за почистване на скалпа- много смърдят наистина  Laughing Но за веднъж месечно ще го преживея в името на каузата  Mr. Green
8. Спрей против косопад Z -  не ми помогна, но отново поради горната причина. Фактически нищо не ми помогна тогава, косата е трябвало да си опада  Sad

# 96
  • Бургас/Пз
Честита нова седмица, хубавици   Sunglasses Sunglasses Слъчева, смихната и много блясък в косите  Hug Flutter
Фрея   bouquet Hug

Снощи се замотах и не можах да пиша, но днес съм готова с отзива при ВТОРОТО ползване на терапията на НАШИ , един месец по-късно, точно както съветват.
Тук може да видите отзива от  първото ползване
Тогава споделих, че съм със смесени чувства от терапията, като отдадох това на факта, че преди нея бях ползвала Ботокса на Лореал.
Точно един месец и няколко дни по-късно, въпреки че в момента не мога да кажа , че косата ми има кой знае каква нужда от терапии, ама пусто сърце юнашко не трае, реших да я направя за втори път.
1. Шампоанът - отново ми хареса много, с единствената разлика, че този път нещо не успях да го разпеня добре. Въпреки това прекрасно измиване на косата и чувството, че няма нужда от повече продукти, което при мен почти никога не се случва.
2. Реконструиращият гел - този път много по-лесно го разнесох на косата, масажирах хубаво дължините и още при слагането усетих косата хубаво напоена. Сложих шапка и затоплена кърпа, стоях около 20 минути и после 10 минути нагрявах със сешоара. После постоях още 10-тина минути, косата дори беше започнала да поизсъхва. На пипане я нямаше първоначалната твърдост. Отмих много лесно, имам чувството, че почти нищо не падна косата.
3. Бюти млякото - страхотно, любимият ми продукт от трите стъпки. Този път стоях с него към 15-тина минути. Резултатът е платна и напоена коса.
При мен обаче нито първия път нито сега, не се появи усещането за двойна коса.
За разлика обаче от първия път, когато косата беше без обем, леко пършива и хвърчаща, сега това го няма, напротив - косата е лъскава, подредена, с много приятна виталност и приличен обем. С две думи - при второто ползване резултатът е по-добър при мен.  Peace

След две седмици смятам да пробвам течната коса на Вела  Sunglasses Wink И тогава да реша дали реално имам нужда и двете терапии или да си карам само с Нашито.

Моля, който е ползвал ампулите на Наши и Терапията на Наши да направи сравнение между двете  bowuu

Изтървах Гроу Джорджъс, а така исках серума за растеж  Confused

# 97
  • София
Ани, кодчето работи още Peace

# 98
  • Чукарландия
denisha,благодаря  Hug
От Grow gorgeous снощи поръчах интензивния серум за растеж, маската за скалп, шампоана и балсама за уплътняване, измиващия балсам за боядисана коса  Grinning Нямам търпение да дойдат и да ги пробвам  Heart Eyes Crazy

Оххх, колко зарибяващо ми действате... Ужас. Бийте ме през пръстите... #Cussing out

И аз поръчах серума за растеж, маската за скалп, шампоана и балсама за уплътняване, измиващия балсам за блондинки и серума против цъфтеж на крайчетата... Hug

ani_d, кода работи все още. Поръчах преди малко. Peace

# 99
Благаодаря Фрея за новата тема bouquet
По въпросите нищо специално за скалп не използвам в момента, преди години след раждането ампули  за косопад Аминексил Simple Smile
На Напура съм  ползвала маската за възстановяване на  кератина, много ми хареса, сега очаквам и шампоана Simple Smile
И да попитам днес ми пристигна това масло от ему, как сега по-точно да намажа косата, само с него,или смесица, и в корените ,или само дължините newsm78
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … sRxN-U4XUnJ5iWIAw

# 100
Винаги съм се чудила как хвалите някоя марка, бурно протестирате при нейно увеличение на цените, правите адските поръчки при намаление, а когато е въптос за запис голямо отричане.
Изводът ми за Напура, от дотук дадени отговорие, че не я долюбвате  Shocked

# 101
Чудя се защо няма нови отговори в темата  Mr. Green

Кератиновия мист на Чи, ако някой е фен- в Арлен има код за -30% за него.
Аз го имам, но не ми е УАУ, никакъв ефект даже не виждам и не ме изкушава.

Напура съм писала много пъти- харесвам и ползвам цялата серия за възстановяване на  кератина. В момента имам само шампонана, но някйо път ще подновя серията за 3ти път. Обичам чувството за лекота, чистота и блясък, които ми дава.

Ампулите за  са ми интересни, но се въздържам, много съм непопстоянна  Mr. Green и като добавя миризмите, които описвате....някога на голямо намаление може би.
Термото ще си купя някой път, като поопразня наличностите.

Шампоани, които трябва да нанасям на сухо не ме привличат.

Цветичка ме отвя още на първа страница  Crazy Heart Eyes Hug най-хубавата коса, която съм виждала, най-гладката, най-лъскавата  Heart Eyes Crazy

# 102
  • Пловдив
ЖИЖИ,може ли линк към шампоана на д-р Тайс  Flutter
Ето го:http://www.naturprodukt.bg/katalog-produkti/nachtkerzen-shampoan
Струва 9-10лв.

# 103
  • София
Е, Русо Мамче, къде видя отричане сега! Освен мен поне още 5 поста има с хубави отзиви. Плюс това като се включи Магнолия ще ни извади от обувките с мнения за продуктите на Напура. Така че, тепърва предстои да четем интересни неща.  Hug

Аз снощи пробвах бустера на Секси Хеър, след червения шампоан Про файбър. Нанесох го съвсем близо до скалпа и съответно и по него отиде. Ама нали хубави неща пише за съставките. Чак по-голям обем от обичайния си не виждам, ама и два пъти стисках от тубичката. Не ми се стори утежняващ, лигав продукт и затова сложих повечко.

# 104
  • Враца
Здравейте дами Simple Smile
Включвам се по въпросите:
Грижа за скалпа полагам от скоро като изключим ДПШ ( в момента имам този на Лейбъл м). Наскоро си купих няколко масла, които смесвам и правя с тях масаж на скалпа - ЯЧРМ, масло от Ему, кокосово и масло от жожоба. Трябва да стана по- редовна и да правя маска поне 1 седмочно. Нямам проблемен скалп и за това не съм постоянна в грижите.
Понеже не съм пробвала нищо на Напура ще дам отзиви за серията на Ливинг Прууф PHD. Правя уточнение , че мнението ми е на базата на пъви опит със серията. Започнах с нощната маска - нанесох по цялата коса, без корени, преспах с нея и на следващия ден измих косата. Аромата на маската е приятен и доста траен, усещах го на следващия ден доста силно. Косата беше поела изчяло продукта, нямаше никакви следи, даже имах повече обем, мекота и блясък. Измих коста с шампоана PHD , който е гъст с бял перлен цвят. Първото измиване не се разпени много, но с второто беше ОК. Не разбирам от състави, но усетих шампоана хидратиращ ( искам да помоля,ако някой знае дали се води хидратиращ или протеинов да сподели), косата не беше премита, както очаквах, не беше и заплетена. Балсама е доста гъст - като маска, но не го усетих много силно подхранващ и разплитащ. Аромата на ш и б е лек и много приятен. След като подсуших с кърпа, нанесох креме 5 в 1 и изсуших с четка и сешоар. Няма уау ефект, но косата е подредна и с приличен обем. Няма никаква сухота по краищата въпреки, че не съм слагала никакви други финиши, а днес все още е чиста и с обем. Като заключение мога да кажа, че съм доволна - за моята почти безпроблемна коса е напълно достатъчна. Остава да видя дали и утре все още ще е чиста, за да си спестя едно миене седмично - което е целта ми.

Общи условия

Активация на акаунт