Професионални серии за коса - тема 101

• 85 757
  • 763
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас/Пз
Фрея, много ти благодаря за сравнението, не си ме объркала, напротив сега с нетърпение чакам да дойде момента да пробвам Велата Simple Smile  Hug

На въпросите:
За първи път откакто започнах да чета темата разбрах, че е нужна грижа за скалпа, която да е постоянна , а не само при проблеми  Blush
Започнах с масло от коприва и репей, преди къпане. А след измиване Аминексил и Денсифик, които редувам. Резултатът е страхотен, направо не ми се вярва за 3-4 месеца, колко нова коса имам.
Също така за първи път започнах ползването на ДПШ - в момента на Лабел М - веднъж месечно.

На Напура не съм ползвала нищо все още и с нетърпение ще ви чета. Mr. Green

Фрея, ако е от значение за първата страничка, ето тук съм споделила и моя първи опит с  Терапията на Наши - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=898387.msg32374604#msg32374604 .  Не мога да описвам много добре, но се уча Simple Smile  Mr. Green
В момента я ползвам за втори път и малко по-късно ще пиша как е.

# 61
Jadore, да точно това трябва да е , правилно с боядисване върви цялата процедура .
И аз бях много доволна от процедурата,само боята ми дойде малко по силна  newsm78 А Ти терапията без боядисване си я направила нали.

# 62
  • София
Фрей, благодаря за новата тема  bouquet  Радвам се, че я пусна  Hug
Утре ще пиша по-подробно. И Напура ми е много любима и ефективна марка, и за скалпа имам какво да споделя, че съм от телефона и просто ми е абсурд да напиша дълъг пост. Hug

# 63
Линде, в никакъв случай не би трябвало да ти пресуши сухите крайчета от изсветляването. За крема и спрея те моля за отзив, ако и когато е удобно. А за размените, които правиш, всички сме така. Подаряваме или разменяме несполучливите продукти.  Peace

Аглая, и на мен твоят отзив ми беше полезен. Редкен ми е любима марка, благодарение на Сетони. bouquet

# 64
Фрея, благодарности за пореден път, чудесна тема  bouquet

1.Каква грижа за скалпа полагате?
Ампули Стамиген и Анаген Напура- на всяко миене преди и след
Алтерна за скалп и дължини
Аминексил Лореал
Неоптид Дюкре
Нуво пяна и таблети против косопад
ДПШ На ЛейбълМ и Алтерна, като от Алтерна съм много, много по-доволна
2.Използвали ли сте продукти/серии на Напура? Опишете ефекта им.
Шампоана против косопад S2- абсолютно никакъв резултат, не ми измива добре. Ампулите Стамиген и Анаген- до сега съм използвала по половин кутия и от двете, но резултат не отчитам  Rolling Eyes

На крачка съм да поръчам на Grow Gorgeous серума за скалп, маската за скалп, шампоана и балсама за обем (ах, Lodsi, как ме подпали с този код  Mr. Green) И тъй като до сега не съм поръчвала от чужди сайтове, искам да попитам поръчките в пощата ли пристигат или на адреса?  Rolling Eyes

Отново се убеждавам колко са различни косите ни. Аз шампоана и балсама на Ливинг П за обем доста по-различно от Феерия ги усетих, добре че и крема поръчах, той ми поразплете и уплътни косата  Blush Вече трети ден след измиването със серията, косата ми е доста чиста на допир, смело мога да кажа, че не усещам натрупване или усещане за продукти. Доволна съм  Peace

# 65
Руса мама, restore серията се бори успешно и с изтощени и едновременно сухи дължини при мен.

Феерийка (благодаря, че споделяш разбиране!) Hug ще пиша за кремчето и спрея, разбира се, с нетърпение ги чакам вече.
Inked мамче, от твоя отзив за крема, че разплита и напоява заръчах серията. bouquet

# 66
  • Пловдив
Inked Mom, аз поръчах преди малко балсама на Grow Gorgeous, но видях, че адресът е Торонто, Канада. Имат адрес и в Англия, но за пръв път поръчвам и не знам откъде ще бъдат пратени нещата, не ми се рискуваше с по-голяма сума.
Балсамът ми излезе малко под 30лв, така че предполагам ще пристигне в пощата. Но, ако ще поръчваш повече неща, не знам. Ако някой друг е поръчвал, да сподели  Simple Smile

# 67

sladurka, Олаплекс 3 можеш да ползваш както ти дойде  Mr. Green След шампоан слагаш продукта и стоиш повечко време, поне един час. След това можеш да сложиш балсам по желание, аз не слагам, в продукта си има кондициониращи съставки  Peace
[/quote]
Фрея, много ти благодаря! Значи след ш-н? На упътването пише друго. На влажна или суха коса  се слага и размесва ли се с вода?

Да не е само запис: за скалпа слагам ампули на Шварцкопф против косопад. След раждането косата доста ми опада,но те са уникални. Ампулите + едни добавки за коса ползвам и косата ми расте като полудяла Simple Smile

Напура имам термозащита. Бива я,но малко ми омазнява,сега си взех на Профайбър,дано е по-читава.

# 68
Линде,дано и на теб ти хареса  Hug Ще чакам да споделиш  bouquet

Лили, сега се замислих като прочетох...Дали няма да мине някакви митници  Thinking Ох, нищо не разбирам от тези чуждоземски поръчки  Mr. Green а вече съм напълнила кошницата, приложила старателно кода, попълнила данните и...нещо се секнах. Да не стане някой гаф  Whistling Дано се включат и други скоро, че този код да не стане неактивен  Blush Помня Магнолия беше поръчвала няколко неща наведнъж  Flutter

# 69
  • София
Ами да, различни са косите ни. Феерия как си описа косата тънка, залепваща се за черепа и дрън -дрън! Ама на снимкат ами се видя прилична коса. Моята е тънка, залепваща се, като фина паяжина е на допир, когато я хидратирам. И е мноооого права. Мога да се изруся от тъмно кестеняво с оксидант 2.9%! Толкова е фин косъмът ми.

# 70
  • Пловдив
Най-добре изчакай и Lodsi да се включи  Peace, мисля, че тя е поръчала повече неща.

# 71
  • София
Аз си поръчах серума за растеж, който исках. Преди малко погледнах, че от инициалиста ми остава за две ползвания, така че отварям място за друг такъв продукт Crazy Не посмях да добавя от козметиката за лице, която искам, защото не намерих информация дали изпращат за Европа от централата в Канада или от УК. Дано не е първия вариант, че се обезсмисля поръчката, ако отиде на митницата  Grinning мерси, Lodsi.

# 72
Jadore, да точно това трябва да е , правилно с боядисване върви цялата процедура .
И аз бях много доволна от процедурата,само боята ми дойде малко по силна  newsm78 А Ти терапията без боядисване си я направила нали.
Да само терапията, засега не се боядисвам .

# 73
Ани, разбира се, че има значение, добавих ревюто ти  Hug пропуснала съм го, тогава нямах никакво време, но благодаря че ми напомни  Blush

sladurka, голям съм заплес  ooooh! Стъпка номер 3 се използва преди шампоан да, аз съм се заблудила нещо...  Embarassed (и съм я ползвала веднъж грешно  Laughing). Направих справка в официалния сайт. Нанася се като пре уош терапия преди шампоан на влажна или суха коса. Мен ако питаш намокри си косата с вода или направо измий с шампоан, след което попий с кърпа и нанеси. Много по-лесно е на влажна коса да нанасяш маска/балсам отколкото на суха  Peace и отива по-малко количество. Пише на чиста и влажна коса, аз го разбирам, че е по-добре косата да се мине един път с шампоан, хем да се почисти косъма, хем по-важното да се отвори кутикулата за по-добро усвояване на каквото там има да се усвоява или по-скоро прониква при Олаплекс нещата са мнооого различни от всичко познато до сега като ефект. Пише да се стои 10мин, но до колкото съм се ровила за инфо важи правилото "колкото повече толкова повече". Ако можеш да изтърпиш поне 4-5 часа или една нощ най-добре. След това отмиваш с шампоан и нанасяш маска/балсам. Имай предвид нещо много важно, не знам дали използваш масла, но ако да: Олаплекс не е препоръчително да се използва заедно с тях, защото пречат на действието и.  Peace

# 74
  • София
 Добро утро, момичета!  bouquet
Благодаря за новата тема!
Ще отговоря на въпросите по-късно, извинете ме.
По въпроса с GG, имам две поръчки досега. Пратките пристигат на адрес с куриер на български пощи. Ако е ориентир някакъв, за точно 7 дни. Поръчах помня в събота вечер, на следващата събота сутрин куриера беше на адреса. Това за провинцията. За София предполагам и по-бързо е възможно. Не отиват на митница, според мен, защото от Канада ги изпращат до Белгия и оттам до България...  Thinking Кода беше активен до вчера мисля...  newsm78 и да с код за 20% намаление, цената пада с 10 евро и 13евро за двете ми поръчки. Аз взех не само козметика за коса, ако има значение това... От Англия и САЩ също може да се пазарува- имат магазини и там. Не избрах Англия, като възможност, защото от Канада доставката е бърза и безплатна, иначе с превозвач и да чакаш и ходиш да взимаш....  ooooh!
 Надявам се съм Ви била полезна!  Hug  bouquet Хубав слънчев и усмихнат ден на всички!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт