Професионални серии за коса - тема 101

• 85 333
  • 763
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Чаровна, то може и само опаковката му да е нова, което вероятно е така, но понеже не съм го ползвала в новата му визия и затова питам, дали прилича на стария?
http://www.arlen.bg/category/52/mythic-oil-podhranvane-i-ogledalen-blyasak.html

# 736
Вив, мисля няма разлика в състава на новото и страрото олио, само визията е сменена. Поне в нета това намерих като инфо.  Peace

# 737
На всички честита Баба марта! Бели и червени, здрави и засмени..  lovekiss

# 738
Във връзка с намалението на Лореал да вметна, че тази термозащита http://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/absolut-repair-l … -dry-cream-125-ml по никакъв начин не ми предпази косата от накъсване..косата се късаше така, както и преди да започна да го използвам.
Аз проблем с накъсване нямам, но косата ми е доста изтощена. За мен това е един от най-добрите финиши които съм имала, омекотява и приглажда Peace Но колкото коси, толкова мнения Simple Smile

# 739
Аз се включвам към края само да кажа на Денси, ако прави онова нещо да не ме забравя и да метне една покана на лични!  Whistling  Heart Eyes

# 740
  • София
Честита баба Марта

Ох, и аз искам намаление в Арлен. И 20% намаление ще приема  hahaha Подготвила съм си доста неща, в това число и козметика за лице, не само за коса. Ама ако се подиграят  с 8%  ще поръчам от някой английски сайт. Там винаги има много и разнообразни кодове за намаление.

Иначе аз съм се приготвила да поразчистя малко колекцията и ще ги прехвърля на майка ми и сестра ми. Тъкмо ще имам повод за нови поръчки  Mr. Green

lunna pateka мислех да го пробвам вчера измиващото  балсамче на HIF, но се омазах  с преуош терапията на 3 more inches. Аз имам това за силна коса и това за обем. В официалния сайт http://hif.co  има подробно описание за това кой балсам кога и за какво да се ползва, включително дали може да се ползва непосредствено след боядисване или не, колко е почистващ, колко е хидратиращ и т.н. Има някакви скали.

Бела  Back Into the Roots се слага преди миене на косата. Нещо като преуош терапия за скалпа. Мирише на сладка мента и първоначално докато се масажира леко загрява, а после охлажда. От го ползвам всеки път като слагам нощна маска и преспивам с него. Нямам никакво дразнене. Може да се ползва преди всяко измиване на косата като стоиш поне 10 минути. Придава обем от корените. Т.е. с отмиване е.  Hug

# 741
Честита Баба Марта ! Да сме живи и здрави, бели и червени !
Скрит текст:

Дениша, не знам каквии са тези "специалисти", които са те заблудили така. Олаплекс може да се използва от всяка коса, независимо дали е руса, червена, зелена  Grinning Ако е изтощена и структурата и е нарушена, продуктът има за цел да възстанови косъма (използван като терапия, без боядисване) или да предпази възможни щети (при боядисване). Изсветяването е най-пагубния процес за косъма, затова Олаплекс играе роля на омекотяващ удара предпаазител. Но не като другите продукти от този тип, които правят косата просто красива. При Олаплекс няма замазване, а реално и трайно реконструиране на косъма.  Peace

# 742
  • Чукарландия
Благодаря, Мagnollia! bouquet

# 743
  • Чукарландия
Изсветяването е най-пагубния процес за косъма, затова Олаплекс играе роля на омекотяващ удара предпаазител. Но не като другите продукти от този тип, които правят косата просто красива. При Олаплекс няма замазване, а реално и трайно реконструиране на косъма.  Peace

Чакам си с нетърпение Олаплекс-а. newsm68

ВЕЧЕ наистина трябва да я предпазвам още преди и при самото боядисване! Иначе като тръгна да я "лекувам", след изрусяването, става нещо като "след дъжд качулка". Peace

# 744
Момичета, в чудо се виждам вече. Не изправям с преса, суша само със сешоар и не мога да преборя това накъсване. Дори когато ползвах масова козметика, косата ми нямаше такъв проблем, беше лъскава, здрава и гъста. Моля ви, ако някой се е преборил с това да сподели как. Освен да се подстрижа до ушите и да изрежа всичко, не знам какво да направя, но гаранция, че след това ще расте здрав косъм няма  ooooh!

# 745
Чакам си с нетърпение Олаплекс-а. newsm68
ВЕЧЕ наистина трябва да я предпазвам още преди и при самото боядисване! Иначе като тръгна да я "лекувам", след изрусяването, става нещо като "след дъжд качулка". Peace
[/quote]

Честита Баба Марта и от мен!  bouquet

Да, аз онзи ден за първи път от години си изсветлявах косата сама. Ползвах 1 и 2 стъпка Олаплекс и косата ми не мръдна, даже косъмът е по-здрав.Simple Smile Утре ще направя и 3-та стъпка, защото тя довъзстановява това, което 1-2 не са успели и е с удължено действие.
П.С. Аз правя и терапии.

# 746
  • София
Момичета, в чудо се виждам вече. Не изправям с преса, суша само със сешоар и не мога да преборя това накъсване. Дори когато ползвах масова козметика, косата ми нямаше такъв проблем, беше лъскава, здрава и гъста. Моля ви, ако някой се е преборил с това да сподели как. Освен да се подстрижа до ушите и да изрежа всичко, не знам какво да направя, но гаранция, че след това ще расте здрав косъм няма  ooooh!

Това късане на косъма няма да се оправи с постригването.  Явно е вътрешен проблем и трябва да помислиш за начин на хранене, витамини и полезни неща. Косата реагира на стреса и на околната среда чрез косопад и накъсване, става вяла и безжизнена.

# 747
  • София
Епонка  Hug

Магнолийка, а на теб бързо оздравяване  Hug

Прииска ми се една терапия с Олаплекс да си направя  Mr. Green  Crazy Еййй, слаб, слаб ангел!  Crazy

И аз чакам Арленци да се отчетат както си трябва за женският ден  Heart Eyes Мисля, че ще го направят, винаги са го правили  Heart Eyes

Магнолийка,
Скрит текст:
поръчах дермаролера на Филорга  Crazy Sick  Ще споделям по-нататък  Hug

# 748
А боядисваш ли се? Епона е много доволна от Фито серията на Наши, с нея е преборила накъсването. Между другото Олаплекс е точно с насечоност срещу накъсването.

# 749
А боядисваш ли се? Епона е много доволна от Фито серията на Наши, с нея е преборила накъсването. Между другото Олаплекс е точно с насечоност срещу накъсването.

Фрей, не се боядисвам Sad Преди малко повече от 2 г. от преживян стрес ми окапа половината коса, сега се повъзстанови малко, но не е каквото беше Sad В средата на косъма забелязвам такава експлозийка, мисля както я наричате и се къса Sad Може да пробвам това, което препоръчваш. Правя си маслени маски, всичко както си му е реда, но не се оправя и това си е.

Общи условия

Активация на акаунт