Малки Сладки Лъжкини - Тема 12

• 45 606
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
Взимай калашника и давай! hahaha hahaha

ПП Само Хана и Кейлъб ми запази живички.Simple Smile

# 676
Отивам.
Освен Ариа и Езра ще утрепа и Емили, че ми писна от лесбийските й истории. Crossing Arms
За ликвидирането на Сара отива ММ. Той като виден откачалник ще й стъжни живота. hahaha

# 677
Сара трябва първо да бъде измъчвана и после утрепана. Grinning

# 678
Сара трябва първо да бъде измъчвана и после утрепана. Grinning
....и после съживена, и пак измъчвана и убита  Twisted Evil
Ама кръвожадни сме се събрали тука  bowuu

# 679
 Joy Joy Joy

Да, но гледай колко ни е весело.

# 680
  • Пловдив
Още не съм гледала последният епизод ама много ми се струва, че Али си същата гадна даже може и повече, защото тя 16 години е била най-отвратителният човек и сега за няма и 2 години стана божа кравичка. Освен това много ми беше странно как след доктора толкова се стараеше да я угояване постоянно тя успя да има не упоени моменти, в които се обади на Емили, после даже нападна доктора. Затова си мисля, че тя има нещо общо с А.
Вижте каква история измислих  #Crazy Али е разбрала за леля си и е избягала и заедно с нея и Сиси са направили отбора, за да тормозят момичетата тип тинейджърски работи, ама щот са тралала са малко по-небезобидни. След като уж разкриват Сиси идват няколко години почивка, обаче на тях им доскучава и почват нов план като малко по малко ги събират всички пак. Тук малко ми е трудно да реша дали Сиси и Докторчето са умрели наистина

# 681
 smile3501

Докъде стигнахме, да измисляме сценарий и да трепем героите. Joy

# 682
smile3501

Laughing Laughing Laughing

# 683
smile3501

Joy Дано спрем само дотук, че иначе лошо... следващото е затвор, лудница hahaha

# 684
  • Варна
Брей голямо трепане в тази тема  newsm43 Беж да ме няма  animal037  hahaha

# 685
 Joy

Ньее! Naughty
За лудницата пропуск имат само Алито и Спенсър, като се замисля и останалите момичета малко или много са за там. Mr. Green

# 686
  • Gotham City
Да не забравяме, че Еди Ламб разпозна и Ария, която уж никога не е била в Радли...Ех, Еди, поредния, който показаха като важен за един епизод, в следващия изчезна и отиде при десетките като него - важни-забравени-изчезнали герои....

Хареса ми Али как се изрепчи на Ария, за дето ги заряза и си отиде щом Езра  свирна  с уста. Единствена тя до момента, а сигурно е милионен път,  в който Ария ги пренебрегва във важен момент заради него....

Никол и според мен е жива. На Емили логиката "Мъртва е, Ария, случая е приключен, дори имаше и погребение!!" ъмм...Ем, май забравяш къде си, само ще припомня - Алисън, сещаш се, любовта на живота ти, която беше "мъртва" в продължение на около 3 години, но се оказа, че не е....you know...

# 687
Още не съм гледала последният епизод ама много ми се струва, че Али си същата гадна даже може и повече, защото тя 16 години е била най-отвратителният човек и сега за няма и 2 години стана божа кравичка. Освен това много ми беше странно как след доктора толкова се стараеше да я угояване постоянно тя успя да има не упоени моменти, в които се обади на Емили, после даже нападна доктора. Затова си мисля, че тя има нещо общо с А.

Угояване  Joy Joy

Hug

# 688
 rotfImao

Не бях забелязала.
Падме  Hug

# 689
Ами, тъй де... угояваше я с хапове  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт