Избор на телефон

• 428 287
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 2 715
Предложете добър телефон до 500лв?

# 2 716
Здравейте! Кой телефон бихте ми препоръчали от тези двата: Samsung Galaxy A22 4G или Samsung Galaxy A22 5G. Нямам кой знае какви изисквания – ще го използвам за разговори, сърфиране, слушане на музика, снимки (и за тях нямам кой знае какви претенции).
4G
https://www.technopolis.bg/bg/Mobilni-telefoni/Smartfon-GSM-SAMS … DS-BLACK/p/574462
5G
https://www.technopolis.bg/bg/Mobilni-telefoni/Smartfon-GSM-SAMS … S-VIOLET/p/574467

Последна редакция: нд, 08 авг 2021, 12:52 от Ditto.

# 2 717
Здравейте! Кой телефон бихте ми препоръчали от тези двата: Samsung Galaxy A22 4G или Samsung Galaxy A22 5G.
Нито един от двата. Не знам на какво отгоре им искат толкова много пари.
1. Процесор MediaTek - бягам от такива.
2. A22 4G с OLED екран, а 5G - TFT?! Чак не можах да повярвам, но и в сайта на Samsung така пише.
3. Резолюцията е по-ниска на 4G от 5G версията.
4. 4G версията няма NFC, a 5G има. (Плащам основно с телефон, а не с карта и за мен липсата на NFC е голям недостатък.)

Ако трябва задължително да избирам между двата, тогава бих избрал 4G версията, заради OLED(Super AMOLED) екрана.

# 2 718
  • София
Скрит текст:
Здравейте! Кой телефон бихте ми препоръчали от тези двата: Samsung Galaxy A22 4G или Samsung Galaxy A22 5G.
Нито един от двата. Не знам на какво отгоре им искат толкова много пари.
1. Процесор MediaTek - бягам от такива.
2. A22 4G с OLED екран, а 5G - TFT?! Чак не можах да повярвам, но и в сайта на Samsung така пише.
3. Резолюцията е по-ниска на 4G от 5G версията.
4. 4G версията няма NFC, a 5G има. (Плащам основно с телефон, а не с карта и за мен липсата на NFC е голям недостатък.)
Ако трябва задължително да избирам между двата, тогава бих избрал 4G версията, заради OLED(Super AMOLED) екрана.
[/quote]

Аз си взех А22 , 4 G  само заради супер амолед екрана. И как снима също ми харесва.Но аз не ползвам много  от функциите в телефона.

# 2 719
ЧревоУгодник, изобщо не е задължително да е един от двата, просто скоро трябва да си взема телефон, и се спрях на Самсунг. Не разбирам много от телефони, да не кажа хич Simple Smile. Почти се бях спряла на 4 G, но реших и тук да попитам. И аз като Тайна вероятно няма да ползвам много от функциите, така че може би все пак ще ми върши работа?

Тайна, значи засега си доволна?

# 2 720
  • София
ЧревоУгодник, изобщо не е задължително да е един от двата, просто скоро трябва да си взема телефон, и се спрях на Самсунг. Не разбирам много от телефони, да не кажа хич Simple Smile. Почти се бях спряла на 4 G, но реших и тук да попитам. И аз като Тайна вероятно няма да ползвам много от функциите, така че може би все пак ще ми върши работа?

Тайна, значи засега си доволна?  
Засега съм, но всичко си е до късмет.Той е съвсем нов, от месец и половина е на пазара. Едва сега тук- там започнаха да се  появяват калъфи за него, досега даже калъфи нямаше.Телефони не купувам откъдето и да е, много магазини пращат боклуци.Имам си изпитан магазин от Пловдив.И за ремонт приемат.Ще пиша на лично кой магазин е, да не кажат,че   правя реклама.

Обожавам и предишния ми телефон J 5 от 2017- работи си още, но не ми харесваше как снима.И ако не беше с малко памет и не се налагаше всеки ден да чистя памет, че не всичко може да се прехвърли на картата с външната памет, за да ми се отварят игрите(а те са само три, с оцветяване) все още него щях да ползвам.

# 2 721
Тайна, да, знам, че е нов, един от последните модели на Самсунг е. Благодаря за магазина, но моя телефон (този или друг) смятам да го взема от мобилния оператор, тъй като договорът ми изтича и ще го подновявам. Надявам се да имам повече късмет с новия телефон, защото с настоящия имам проблеми от самото начало. Освен това също има малко памет и аз като тебе непрекъснато трябва да прехвърлям разни неща в SD картата.

# 2 722
  • София
Аз ползвам само предплатени карти, а операторите не продават само телефони без сключен договор с абонаментен план.Но предплатените не могат да ми изключат, ако забавя плащането .

# 2 723
Здравейте! Понеже вече 6та година съм със сегашният си телефон и вече не ми върши особено добра работа, искам да си купя някой от тези двата модела, iphone 12 или iphone 12 mini. Имате ли някакво мнение по тази тема? Кажете ако имате вече опит с някои от тези двата модела! Ще съм благодарна на вашите отзиви! 😊

# 2 724
  • Sofia
Здравейте! Понеже вече 6та година съм със сегашният си телефон и вече не ми върши особено добра работа, искам да си купя някой от тези двата модела, iphone 12 или iphone 12 mini. Имате ли някакво мнение по тази тема? Кажете ако имате вече опит с някои от тези двата модела! Ще съм благодарна на вашите отзиви! 😊
Аз съм с айфон 12, взех го след доста проучване. 12 мини също е хубав ( камера, десплей), но батерията ме накара да си взема  12 . Много съм доволна, преди бях със самсунг и сега не бих сменила Simple Smile

# 2 725
Аз съм с айфон 12, взех го след доста проучване. 12 мини също е хубав ( камера, десплей), но батерията ме накара да си взема  12 . Много съм доволна, преди бях със самсунг и сега не бих сменила Simple Smile
Много благодаря за отговора. А относно батерията на 12мини, защо не е хубава? Имам в предвид, кое е по-различното от айфон 12?

# 2 726
  • Sofia
Много благодаря за отговора. А относно батерията на 12мини, защо не е хубава? Имам в предвид, кое е по-различното от айфон 12?
По-малка е. При интензивно ползване, не може да изкара цял ден. Иначе телефонът е компактен, красив, просто за мен е важен по-големият дисплей ( бях с S10 samsung)

# 2 727
Кой процесор е по-добър - Qualcomm Snapdragon 662 или MediaTek Dimensity 700 5G? Още един въпрос - какво да гледам по-добър процесор или да има 5 G. Благодаря!

# 2 728
Аз по-скоро бих гледала да има по-добър процесор, 5G поне на мен за момента не ми се е налагало да ползвам.

# 2 729

Общи условия

Активация на акаунт