Избор на телефон

• 426 797
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 300
Ако имаш възможност да го пробваш в някой магазин, най-добре ще се ориентираш дали  е лесен за боравене.
Така е, но се надявам да ме ориентирате какво е добро и да сведа избора до реални и конкретни модели. Само дето и аз съм боса в Андроид телефоните, та и на мен няма да ми е много лесно в началото... Grinning
Проблема е, че повечето евтини модели са ориентирани така, че да искаш по-скъпите Simple Smile Като марки мога да ти предложа да погледнеш Meizu, ZTE, Xiaomi и Huawei. Лично аз нямам много опит с бюджетните модели, но хората около мен си купуват масово точно от тези за тинейджърите, а там всичко се използва възможно по-интензивно.

За интерфейса... От малкото опит, който имам бих ги подредил в общия случай ZTE, Huawei (само по-новите!), Xiaomi и Meizu. Като критеий използвам до колко повечето неща, които съм виждал са ориентирани към азиатският пазар (точно това което не искаш). За съжаление това е чисто субективно - според мен наистина трябва да се огледаш някъде на място - или поне при познат с подобен.

Благодаря, а от къде се купуват тези китайски телефони? Не бих искала да поръчвам нещо, което не съм виждала. Около мен няма хора с такива телефони.

# 301
Колко е бюджетът?

# 302
50лв. Точно толкова струва телефона на майка ми. И не се оплаква, че снимките били ужасни!

# 303
Радвам се,че има такава тема-много искам да си направя подарък за празниците с телефон ОРРО,обаче тук май ги няма?Поръчка от чужбина ли е единствения вариант?

# 304
  • Мадрид / София
От един форум, където обсъждат тези телефони, ще ти кажа, че повечето не я знаят тази марка. Тоест не е популярна. От тези, които все пак имат някаква идея, казват че е клонинг на Самсунг Нот и предупреждават, че такива модели не винаги са това, което описват като характеристики и е най-добре да се избягва покупката на такива модели. Иначе е евтин, да. За мен специално е неизвестна марка.

# 305
От един форум, където обсъждат тези телефони, ще ти кажа, че повечето не я знаят тази марка. Тоест не е популярна. От тези, които все пак имат някаква идея, казват че е клонинг на Самсунг Нот и предупреждават, че такива модели не винаги са това, което описват като характеристики и е най-добре да се избягва покупката на такива модели. Иначе е евтин, да. За мен специално е неизвестна марка.
Ползваха ги в един сезон на Следващия топмодел на Америка,и ми се видяха страхотни Simple Smile Бих си купила.

# 306
Oppo са много известна марка в Азия... Имат доста приятни модели в средният клас. Малко им е странен интерфейса - копират много неща от Apple, което не знам до колко е удачно за Андроид базиран телефон, но в страни от това са си окей.

# 307
Определено,имаше един модел,на който му изскачаше камерата,навява ми на модели на Самсунг от 2005г. Wink

# 308
Радвам се,че има такава тема-много искам да си направя подарък за празниците с телефон ОРРО,обаче тук май ги няма?Поръчка от чужбина ли е единствения вариант?
Да. Но не те съветвам.
OPPO са много добри устройства, но са за азиатския пазар. И като такива имат ... европейски недостатъци. Та ако искаш OPPO за Европа, насочи се към Oneplus.
Имат доста приятни модели в средният клас. Малко им е странен интерфейса - копират много неща от Apple, което не знам до колко е удачно за Андроид базиран телефон, но в страни от това са си окей.
Копират от Епъл? Joy

# 309
  • Мадрид / София
Един линк на английски, с различни модели и отзиви за всеки един, марка ОРРО.
https://m.gsmarena.com/oppo-phones-f-82-0-p2.php 

# 310
Е как да го нарека Simple Smile

# 311
Какво ще кажете за Huawei p9 lite mini? Добър ли е без да е свръх добър? Струва ли си парите? Казаха ми, че бил "чист андроид" без азиатски добавки. В магазина ми хареса...
ПП: Пак уточнявам, че ще го ползват по-възрастни хора - за снимки, интернет и обаждания само.

# 312
Точно BBK да копира от епъл. По-скоро Епъл "взаимстват" идеи от тях.

# 313
  • Стара Загора
Какво ще кажете за Huawei p9 lite mini? Добър ли е без да е свръх добър? Струва ли си парите? Казаха ми, че бил "чист андроид" без азиатски добавки. В магазина ми хареса...
ПП: Пак уточнявам, че ще го ползват по-възрастни хора - за снимки, интернет и обаждания само.

Купих този https://zora.bg/product/y6-2017-mya-l41-ds-white-1 за моят 10-годишен син. Вече два дена го тествам и добре се справя. Прави хубави снимки, звука е на добро ниво, бърз е, поне за момента. Менюто е лесно разбираемо. Мисля, че и за по-възрастни хора ще е подходящ.

# 314
Точно BBK да копира от епъл. По-скоро Епъл "взаимстват" идеи от тях.
Съгласен, но... сега и да вляза в това, като обяснение ще стане роман и така или иначе резултата е налице. Интерфейса е много подобен по ред причини.

Общи условия

Активация на акаунт