Избор на телефон

• 427 361
  • 6 056
  •   2
Отговори
# 3 480
  • в 1001-та нощ
13 mini

# 3 481
Ъпдейт по темата, разпуснахме бюджета и взехме Samsung A52 без 5G за 550 лв от Зора.
Мисля че доста по-удачен избор.
Много е готин с приятен екран и удобен, матиран гръб, лилав. Абе голям сладур е. Joy

# 3 482
Аз за сега съм доволна от него Simple Smile

# 3 483
  • в 1001-та нощ
Честито и със здраве да ги ползвате Simple Smile

# 3 484
Здравейте ,до сега не съм използвала Iphone.
Иска ми се да си закупя и съм се спряла на Iphone 11.
От къде е по изгодно д асе закупи.Имам възможност да го взема и от USA .Свекърва ми е там и ще си идва скоро .
Има ли голяма разлика в цените и от Appleли се поръчват там? Необходимо ли е да се разкодират или си работят и в България.
Извинявам си ,ако въпросите ми ви се сторят глупави.

# 3 485
  • София
Телефоните с мрежа 4G дали ще могат да работят с 5 G, т.к при подновяване на тарифните планове е вкл.  новата мрежа? Благодаря.

# 3 486
От къде е по изгодно д асе закупи.Имам възможност да го взема и от USA .Свекърва ми е там и ще си идва скоро .
Има ли голяма разлика в цените и от Appleли се поръчват там? Необходимо ли е да се разкодират или си работят и в България.

Аз съм с 11.Доволна съм. Ровичкам го постоянно почти,както се казва.Батерията ми държи ден някъде.2-ра година го ползвам.Взех го 3-4м след като беше излязъл.Но чувам,че уж 12 бил по-добър.Ще съм с него ,докато не се скапе.6s  още бачка,но приятелка ми счупи екрана 😂.Аз пък потроших моя 😂.Така,че надявам се ,въпреки случката му,да работи поне още 3г.

# 3 487
  • в 1001-та нощ
Телефоните с мрежа 4G дали ще могат да работят с 5 G, т.к при подновяване на тарифните планове е вкл.  новата мрежа? Благодаря.

Ако самият телефон хардуерно не поддържа 5G свързаност - няма да можете да се възползвате.

От САЩ е малко по-евтино. Може да се купи директно от Епъл с едногодишна глобална гаранция.

# 3 488
  • Мадрид / София
Съвета ми за тези, които никога не са ползвали iphone първо да вземат поне за малко един телефон (от някой близък приятел/познат) да го разцъкат и да видят дали е техния телефон. Все пак не са евтини телефоните и въпреки, че могат да се продадат лесно, си спестяват цялата процедура ако се окаже, че не е тяхното устройство.

# 3 489
Телефоните с мрежа 4G дали ще могат да работят с 5 G, т.к при подновяване на тарифните планове е вкл.  новата мрежа? Благодаря.

Ако самият телефон хардуерно не поддържа 5G свързаност - няма да можете да се възползвате.

От САЩ е малко по-евтино. Може да се купи директно от Епъл с едногодишна глобална гаранция.
Работят си, плюса е, че новите модели ги има налични и е по-лесно да се намерят в магазините когато излязат-аз купих на приятелка 13-ка в началото на ноември от първия магазин там. Тук след 2 месеца се намираха вече свободно.
Нямат нужда от разкодиране, като цена са около  10-12-13% по-евтини.
Не е кой знае какво, ама на 2к лв се усеща.
От където и да се купят  по света имат 1 година международна гаранция.

# 3 490
Здравейте. Кой телефон според Вас е по-добър от Samsung S10e и iPhone 13 mini?
Моля да споделите плюсове и минуси на двата модела!

# 3 491
  • Варна
S10 е модел на 3 години. Има ли ги изобщо в продажба още?

# 3 492
# 3 493
ММ има S10+… батерията не държи вече, бързо пада. Замисля се да я смени, защото си харесва модела. Но как ще е апарата след смяната не се знае. На друг по-стар модел S7+ сме сменяли да го ползва детето и останаха видими следи.
С две думи Айфона Simple Smile

# 3 494
ММ има S10+… батерията не държи вече, бързо пада. Замисля се да я смени, защото си харесва модела. Но как ще е апарата след смяната не се знае. На друг по-стар модел S7+ сме сменяли да го ползва детето и останаха видими следи.
С две думи Айфона Simple Smile
Наскоро смених на S8+ в оторизиран сервиз и всичко е както трябва, може би не сте имали късмет.
(Не коментирам кое е по-добро, няма мнение за iphone.)

Общи условия

Активация на акаунт