Избор на телефон

• 427 917
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 5 880
Ми нямат. Ама батерията им държала многоооо... Simple Smile

Значи според описаното търсиш телефон с държелива памет, много място и хубава камера. Да синтезирам де...

# 5 881
  • 1st floor
Ми нямат. Ама батерията им държала многоооо... Simple Smile

Значи според описаното търсиш телефон с държелива памет, много място и хубава камера. Да синтезирам де...
Да! Simple Smile С пояснение за батерията - и на моят държи, но не е на студ! Буквално гасне на -5 и студен вятър за 30-40 секунди.  Затова съм му вдигнала мерника, иначе си го харесвам. Даже се чудех дали няма как да го изолирам някак и да си карам с него. Фолио от вътре в калъфа или нещо от сорта. Над 2000 метра си е кучи студ, като духа. Те и ръцете ми замръзват, докато снимам

# 5 882
  • Plovdiv, Bulgaria
Вземи си 14-ка, по-нов е, повече време ще го поддържат. Лятото минах от андроид на ios, точно 14 взех, след чудене дали да не е 12 или 13. Снимки свалям с кабела без проблем. В Зора също има безлихвен лизинг.

# 5 883
Без да претендирам за вярност, но на моя стария така му гаснеше батерията накрая на живота, преди да го сменя. Заминала е, според мен, или си заминава, щом прави такива номера...

# 5 884
..или фотоапарат за снимките, щом правиш много...
Не. Пробвала съм, не ми е удобно да мъкна и да го пазя. Катерим технични места. С телефон ми е най-добре.
Обаче хич не съм ок да няма карта памет.

При много ниски температури е напълно нормално батерията да пада страшно бързо. Положението няма да е много по-различно при Iphone, все пак и те са с Li-Ion батерии, като Samsung.

Щом Ви е писнало от Samsung, защо не погледнете Google Pixel 7 Pro?

# 5 885
Ще си носи портативна външна батерия тогава, иначе не виждам с какво новия телефон ще й помогне да премахне този проблем...

# 5 886
Да! Simple Smile С пояснение за батерията - и на моят държи, но не е на студ! Буквално гасне на -5 и студен вятър за 30-40 секунди.  Затова съм му вдигнала мерника, иначе си го харесвам. Даже се чудех дали няма как да го изолирам някак и да си карам с него. Фолио от вътре в калъфа или нещо от сорта. Над 2000 метра си е кучи студ, като духа. Те и ръцете ми замръзват, докато снимам
Горе има и други фактори. Слаба мрежа и телефона излъчва на макс докато се опитва да установи вкъзка с близката клетка, а това много яде батерията. Освен това на такива минусови температури и екрана замръзва. Абе изобщо телефоните поне стандартните не са за тази работа. И да разчиташ на телефон за навигация в планината също не си е работа.

Ще си носи портативна външна батерия тогава, иначе не виждам с какво новия телефон ще й помогне да премахне този проблем...
Те външните батерии на студено също отказват да зареждат.

# 5 887
Да! Simple Smile С пояснение за батерията - и на моят държи, но не е на студ! Буквално гасне на -5 и студен вятър за 30-40 секунди.
Не трябва да се излага на толкова ниски температури, защото батерията деградира бързо, независимо от марката.

# 5 888
Винаги ми е било много странно защо си държите снимките на телефона. Също и филми и т.н. Ама много ми е странно. Знам, че има различни предпочитания, разбира се, просто отбелязвам. Свалям на компютъра и не си задръствам телефона с подобни неща. Дори с андроид като бях всичко стоеше на облака, а от телефона ги триех, защо са ми и там? А при ios примерно има синхронизация с облака и аз поне не съм открила начин снимките да са в облака, а не на телефона или обратното. Та трия и от облака, понеже е само 5гб вместимост, та няма шанс да ми се запълни паметта със снимки (64 гб е, от които над 40 свободни).

Телефонът ми като е с памет 256 гига байта, трябва да имам клауд 200-500 Гб за да ми върши работа. А такива безплатни определено няма и се обезмисля цялата тази работа с клауд съхранението.

# 5 889
  • Мадрид / София
Е, не е задължително да са в облак. Може и на флашки да се прехвърлят снимките. Пък може и да се поизтрият някои, които не са толкова важни. Решения има, зависи кое е най-доброто за случая.

# 5 890
  • Варна
Именно. Точно затова се чудя за чий ми е да пазя хиляди и хиляди снимки в телефона баш, че да ми е нужна огромна памет. Отделно, че за iphone е нерентабилно Mr. Green

# 5 891
Ами аз ти отговорих за чий .. тегаво ми е да прехвърлям снимки, дотолкова, че почти не го правя. Отнема ми време, Факт. Предполагам много хора са като мен.

За това, на някои хора, им е необходима повечко памет.
Хора разни, надявам се , съм отговорила на въпроса ти, поне частично.

# 5 892
Аз също държа снимки и семейни клипове в телефона. Нямам лаптоп, който да е постоянно вкъщи, все е на път с мъжът ми,  ако го изтърве от високо губим всички снимки, а някои са толкова сантиментално ценни, т.к хората вече не са сред нас.
Филми не държа на телефона, но и до сега не съм и теглила, все онлайн ги гледам. Има и такива хора, щом им е по-удобно няма лошо.
Разни хора, разни идеали. Всички сме различни и сме свикнали по различен начин да ползваме всичко (не само телефони), затова за всичко има избор и всеки си преценява за себе си кое как да ползва и купува.

# 5 893
А то понеже телефона е най-сигурното място за съхраняване на ценни снимки.

# 5 894
  • Мадрид / София
Само да вметна, че има флашки за телефоните (Айфон/Самсунг примерно) и не е необходим компютър. Включва се директно към телефона. Само внимавайте, че има някои, които не се разпознават от Айфоните (китайски флашки).

Общи условия

Активация на акаунт