Избор на телефон

• 426 667
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 105
Мнения за този Самсунг...http://www.technomarket.bg/telefoni/samsung-galaxy-a5-ds-white-09149206
Колко ядра е процесора?Казаха ми да търся осемядрен Thinking

Този е четериядрен ,със старичък андроид ,малка батерия затова е на промоция .Вземи си а5 ,но от 2016 година .
http://www.technopolis.bg/bg/Mobile-phones/Mobile-phone-SAMSUNG- … A510F-BK/p/574080

# 106
Мнения за този Самсунг...http://www.technomarket.bg/telefoni/samsung-galaxy-a5-ds-white-09149206
Колко ядра е процесора?Казаха ми да търся осемядрен Thinking

Този е четериядрен ,със старичък андроид ,малка батерия затова е на промоция .Вземи си а5 ,но от 2016 година .
http://www.technopolis.bg/bg/Mobile-phones/Mobile-phone-SAMSUNG- … A510F-BK/p/574080
Къде я хвърли от 360лв на 600лв?
Батерията е стандартна за размерите на дисплея и процесора.
Стар Андроид, но си има ъпдейти, че даже ще получи последния Android 7!
Цитат
OS
Android OS, v4.4.4 (KitKat), v6.0.1 (Marshmallow), planned upgrade to v7.0 (Nougat)

# 107
  • Пловдив
Вярно ли може  newsm78
Че наистина искам А5,ама не ми се дават 600лв  Grinning Peace

# 108
Вярно ли може  newsm78
Че наистина искам А5,ама не ми се дават 600лв  Grinning Peace
Да, дори в момента се тества Android 7 Nougat и скоро ще го има като ъпдейт.
http://cdn.gsmarena.com/imgroot/news/17/01/galaxy-a5-nougat/inli … /gsmarena_001.png

# 109
За менюто на Huawei:
Свикнала съм на Самсунг, но Андроид прави достатъчно близки менютата си, че да не се затруднява човек, дори и да сменя устройство. Ако си ползвала до сега Андроид, ще ти е ОК. Peace

# 110
# 111
Здраавейте, аз си взех с преподписване на договор samsung A5 2016 за 400 лв от мтел. За сега съм доста доволна, въпреки че исках друг модел но...... Така че ако имате вариант за преподписване или нов договор излиза най на сметка.

# 112
  • София
Здравейте, не знам коментирате ли китайските телефони или само тези на българския пазар?
Моля, препоръчайте качествен и бюджетен телефон от китайски сайт, може и тези от европейските складове. Търся нещо, което е най-добро като качество, цена, ама кой ли не търси Simple Smile
Ще се радвам на отзиви и мнения за всякакви модели и марки.  bouquet
Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Благодаря за мнението, аз също се бях загледала към него, по-скоро към повечето модели на Xiaomi
Имаш ли лични впечатления от модела? На марката има доста модели, чудя се това ли си заслужава най-много? И също така от къде да го поръчам, дали от Алито или другите сайтове и дали да го търся по европейските складове на китайските сайтове. Ще ти бъда благодарна за всякакво мнение Simple Smile

# 113
При закупуване от Китай има вероятност да попаднете на телефон с т.н. "гаражен ROM " и без никаква гаранция ,който ще ви помрачи удоволствието от ниската цена и ако нямате познания по темата,  ще влезете в голям филм.Вземете устройство предназначено за европейският пазар с  Гаранция и му се радвайте .

Последна редакция: вт, 14 мар 2017, 19:21 от Че Гевара

# 114
  • София
Да, така е, но все пак предпочитам отново да рискувам с чужда марка от Китай, отколкото нещо което се предлага тук. Последния ми е от емаг, нищо особено, пак китайски, внесен на румънския пазар явно, сега ми се налага втори път да го връщам за гаранцията, заради ярко петно, което излиза на екрана. Т.е. предпочитам да взема нещо без гаранция въпреки риска, с много добри показатели, отколкото да се занимавам с гаранциите тук. Иначе за мен основните марки наложени на западния пазар, просто не са ми интересни, предпочитам нещо, което е непознато за тук. Никой не ангажирам с мнението си.
Всъщност виждам че повечето китайски марки се предлагат и тук от търговци, не в големите вериги разбира се, за всичко си има клиенти Simple Smile

# 115
еМаг точно не е пример за търговец, продаващ стоки предназначени само за нашия пазар. Всичко там е...
Така е, за всичко си има клиенти, но няма сервизи за всичко. Laughing А някой там умник беше казал: не съм толкова богат, че да купувам евтини неща. Wink

# 116
еМаг точно не е пример за търговец, продаващ стоки предназначени само за нашия пазар. Всичко там е...

Пак ли ще ни трият?  Thinking Шегувам се.... Wink

# 117
Аз съм чувала предимно добри отзиви. Една приятелка щеше да го продава. Бяха й го подарили, но  се отказа, и каза , че е много по- добър,   от другият, на който не помня марката , но беше от всеобщо ползващите се. И на висока цена.

# 118
  • Пловдив
Аз съм чувала предимно добри отзиви. Една приятелка щеше да го продава. Бяха й го подарили, но  се отказа, и каза , че е много по- добър,   от другият, на който не помня марката , но беше от всеобщо ползващите се. И на висока цена.
Peace
купихме го снощи.

# 119
  • Варна
Избирам телефон за 10г момиче. Чудя се между два модела на Huawei от Мтел.
Единия е Y5II, а другия Р8Lite, клоня към втория при разлика от 20лв помежду им.
Обаче случайно намерих в интернет инфо, че Р8Lite е с non-removable батерия. Какво се случва когато батерията се скапе в такъв случай. На едно Леново на другото дете батерията се беше деформирала физически и просто я сменихме, но в такъв случай какво се прави?

Общи условия

Активация на акаунт