Избор на телефон

• 426 737
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Някои игри могат да се прехвърлят на допълнителната памет, но не всички, както и снимките и видеата остават в паметта на телефона. Не могат да се прехвърлят в допълнителната памет, а те заемат доста място. Ще се налага често прехвърлянето им на друг носител или изтриването им. 16gb се запълват бързо.
М дааа...в тоя облак кво може да се качва?

# 211
  • Мадрид / София
Аз лично почти не ползвам облаци. Нека да каже някой, който е по-наясно. Качвала съм книги и други документи, за да ги имам на таблета или лаптопа ако ми потрябват. С това се изчерпва опита ми с този вид памет.
Ако е възможно да вземете, Samsung s6 64gb е по-добря вариант.

Последна редакция: вт, 11 юли 2017, 17:02 от Angela61

# 212
Някои игри могат да се прехвърлят на допълнителната памет, но не всички, както и снимките и видеата остават в паметта на телефона. Не могат да се прехвърлят в допълнителната памет, а те заемат доста място. Ще се налага често прехвърлянето им на друг носител или изтриването им. 16gb се запълват бързо.
Видео, снимки и други файлове могат да се прехвърлят в картата памет, ако не можеше, тогава за какво ти е карта памет?
За приложенията и игрите е така, както казваш.
Всичко, което си решиш.

# 213
  • Мадрид / София
Видео, снимки и други файлове могат да се прехвърлят в картата памет, ако не можеше, тогава за какво ти е карта памет?
За приложенията и игрите е така, както казваш.
Всичко, което си решиш.
Казвам го от опит. В по-старите версии можеше, но с по-новите не става. Поне не става автоматично. Може да се прехвърлят чрез или на копютъра. Допълнителната памет почти за нищо не служи. Аз затова казвам да има повече памет на телефона. Изборът ми на Samsung s6 беше именно заради паметта на телефона ( той няма слот за допълнителна памет, както са айфоните).

# 214
  • София
В момента разглеждах смартфоните отново  и се натъкнах на този - Huawei Y625.

имам горния модел. Скъпия го взе при преподписване на договор с Виваком за крупната сума от 10 лв.
Не му е удобен и не го ползва. Харесва си Нокия с фенерче стига му.
Та аз си го приватизирах, доволна съм. Зареждам го на 2 -3 дни. Но го ползвам само с карта за интернет.
Говоря по Вайбър и други начини  с чужбина и търгувам на борсата с приложение. Снимки прави прилични, звука при разговор е силен. Мотам се в нета от него, докато скучая.
Иначе за здрава батерия и дълги разговори ползвам Блекбъри. Неудобно е, но това е моя начин за връзки по света и у нас.

# 215
Казвам го от опит. В по-старите версии можеше, но с по-новите не става. Поне не става автоматично. Може да се прехвърлят чрез или на копютъра. Допълнителната памет почти за нищо не служи.
Ах, как категорично звучи!
Дай пример с модел смартфон и кои са тези по-нови версии на Android, които не возволяват да се преместят файлове(снимки, видео и други) от вътрешната памет към картата памет?

# 216
  • Мадрид / София
Android 4 до 5. Следващите от 5 и нещо до 7 не го могат. Няма такава опция запазване на sd card.

# 217
  • Майна Сити
Андроид 6.0.1 няма никакъв проблем сам да мести неща от телефона в картата и обратно  Wink

# 218
Android 4 до 5. Следващите от 5 и нещо до 7 не го могат. Няма такава опция запазване на sd card.
Тц! В голяма грешка си.

# 219
  • Мадрид / София
Добре, моите телефони не го могат. Както казах, нямат такава опция. В България може да имат друга версия, която да го прави. Пробвала съм го много пъти.

# 220
  • Майна Сити
Имам чувството че не знаеш как точно става номера, за това твърдиш че не може  Simple Smile
Пробва ли през File Manager-a? Задържаш, за да се маркира каквото искаш да преместиш, показва се опция "още --> преместване" и местиш в картата. Ако не го маркираш, опцията естествено я няма  Wink

# 221
Я да питам, защото за това говорите и защото ми направи впечатление, има ли такова нещо: преместено е приложение на SD картата успешно, обаче при ъпдейт на приложението, отново си отива в телефона и пак трябва да се мести на картата? Или аз нещо се заблуждавам.

# 222
  • Мадрид / София
Имам чувството че не знаеш как точно става номера, за това твърдиш че не може  Simple Smile
Пробва ли през File Manager-a? Задържаш, за да се маркира каквото искаш да преместиш, показва се опция "още --> преместване" и местиш в картата. Ако не го маркираш, опцията естествено я няма  Wink
Не е, че не знам. Просто някои модели Самсунг не го могат. Тогава трябва да се свали една апликация "Camera MX " и чрез нея да се избере мястото на съхранение или както казах, чрез флашка, компютър и т.н.
Също зависи от API на самерата. При някои версии не може да се запазят автоматично на sd картата. Прибягва се до app по-горе спомената. Сваля се от Play store на телефона. Като сегашният ми телефон s6 изобщо няма слот за допълнителна памет и той е извън класацията.

# 223
Angela61, като лафа с компотите и компютрите. Ти мислиш за едно нещо, а пишеш за съвсем различно. Какво общо има това дали приложението, с което правиш снимки и видео, има опция за съхранение в картата памет и това дали могат да се преместват, каквито и да било файлове, от вътрешната памет в картата памет???

# 224
  • Мадрид / София
Това, което казвам е, че като щракнеш и направиш снимка, при някои модели смартфони Samsung те не се запазват автоматично (да отидат веднага) в sd картата и се налага друга манипулация, за да отиде там. Аз ли лошо обяснявам или не ви се мисли, ама не знам как по друг начин да го обясня за да ме разберете. Тъй като ставаше въпрос за модела J5 и за игри, снимки и видеа. Е, моят смартфон Samsung J5 не може да запази директно направената снимка в sd картата.
Дано вече ме разбрахте, че ми омръзна да се обяснявам.SmileyHeartpulse

Последна редакция: ср, 12 юли 2017, 18:50 от Angela61

Общи условия

Активация на акаунт