Избор на телефон

• 426 883
  • 6 056
  •   2
Отговори
# 450
Здравейте, имам питане понеже ще купувам телефон и търся мнение за Sonyкато марка добър ли е от към батерия и дали се чупят като цяло? Аз съм Самсунг фен, но ме привлече един Sony Xperia XZ1, както и XA1? Какво можете да ме посъветвате?

# 451
Аз от Коледа съм със Soni XA 1.
Доволна съм, не е скъп телефон, бърз е, прави добри снимки, батерията издържа доста а постоянно е в движение.

# 452
Здравейте! Моля да ми препоръчате телефон (само да не  е LG) до 500 - 600 лева. Държа камерата да е добра, т.е. да прави хубави снимка (наясно съм, че става въпрос за камера на телефон и снимките няма да са като тези от професионален фотоапарат),  батерията да издържа поне ден ( не съм от маниаците, които постоянно се ровят в телефоните си, когато няма какво друго да правят) и да не е голям. В смисъл не са ми удобни обемните телефони с големи дисплей, колкото и смешно да звучи. Преди бях със Самсунг Галакси А3 (модел 2017, ако има значение), допадна ми като модел и всичко останало, за съжаление го изгубих малко след като си го  купих и не съм го  използвала кой знае колко много, за да разбера дали е добър или не. Преди него бях с LG. Не съм доволна от марката.

# 453
  • София
Здравейте, имам питане понеже ще купувам телефон и търся мнение за Sonyкато марка добър ли е от към батерия и дали се чупят като цяло? Аз съм Самсунг фен, но ме привлече един Sony Xperia XZ1, както и XA1? Какво можете да ме посъветвате?
Сони, като марка, мога да препоръчам. Вече моделите.......там е персонално. Екстри, функции и пр.
Ползвам Сони откакто ги има и досега сериозна издънка не помня. Но пак няма гаранция. За колеги взехме Х-перия Аква. На два транша. Първите - супер доволни, вторите, от 5 два избъгавяха. Simple Smile

# 454
От мен съвет - Sony правят добра музика, не им гледай телефоните... Не говоря за красота и външен вид.

# 455
  • София
От мен съвет - Sony правят добра музика, не им гледай телефоните... Не говоря за красота и външен вид.
Може да се зароди излишен спор, затова само за протокола - Сони правят доста добри неща, като на едно от призовите места са телевизори. Последното е музика. Е, ако не броим "дръжкофоните" от едно време и мини системки тип "радиоточка" дето масово има по офиси и кафенета. Simple Smile

# 456
Ама кой си купува телефони Сони?!
Тотално изпуснаха "влака"-погледнете им дисплеите-никакво развитие,обградени от дебели рамки отгоре и отдолу.
Нищо не би ме накарало да купя тази прехвалена марка.

# 457
Ама кой си купува телефони Сони?!
Тотално изпуснаха "влака"-погледнете им дисплеите-никакво развитие,обградени от дебели рамки отгоре и отдолу.
Нищо не би ме накарало да купя тази прехвалена марка.
Много хора и всички (които познавам) са доволни.

# 458
За мен много по - важно е телефона да ми върши работа и да не ме оставя в критични моменти. Външния му вид и красота не ме вълнуват.

# 459
  • Sofia
Преди няколко години имах sony xperia dual. Огромно разочарование. С часове не получавах обаждания на нито една от двете карти. После изведнеж идваха смс-и за пропуснати повиквания. Хората ме търсят - получават съобщение Няма връзка с номера. Няма да повторя марката.

# 460
Малко безмислен спор се заформя. Един няма да е имал проблеми с дадена марка, други ще е, и какво показва това? Всички модели имат калпави бройки, това не ги прави автоматично лоши.
Началото на 2014та си купих Sony Z1Compact, ами беше перфектен за 18 месеца в мен. След това изведнъж ми...омръзна може би и смених марката. Бях го купил за 640лв, след 18 месеца го продадох за 390, ако някой си купи примерно самсунг от ниския среден клас и го продаде след 18 месеца за повече от 1/2 от цената - ще го черпя. Grinning Wink

# 461
  • Sofia
Аз не споря, само споделих мой опит и какво лично аз мисля. Не си налагам мнението.

# 462
  • Пловдив
Здравейте!
Минавам да споделя, че от седмица имам Р10  Grinning Доста време го обмислях и се комебаех между него и Mate 10 lite, но имах възможност да ги сравня и Р10 прави доста по-добри снимки. Моят е черен цвят, доста го чаках, оказа се, че в моя град никъде няма точно този цвят. Още не съм с него - първо издирвах точно определен калъф, тип тертеф с вертикално отваряне, а се оказа, че е с нано карта и днес ще ходя до офис да си сменя  микрото. Малко ми е мъчно за моя Самсунг С5, но е си беше време за нещо по-ново. Надявам се да съм доволна и поне 2-3 години да ми служи вярно.

# 463
dreamer, честито! Дълго да ти служи. Но защо ще му купуваш от тези тромави и неудобни, поне за мен, калъфи. Сложи един кейс. И леко, и удобно.

Последна редакция: пн, 26 фев 2018, 09:50 от Билян@

# 464
  • Пловдив
dreamer, честито! Дълго да ти служи. Но защо ще му купуваш от тези тромави и неудобни, поне за мен, калъфи. Сложи един кейс. И леко и удобно.

Така съм свикнала. Пък и ми се струва по-сигурно, с моите три още малки деца, на които много им се иска да гледат снимки и клипчета (макар да не позволявам още, но понякога без да се усетя ми взимат тел.). Сложих и стъклен протектор.

Общи условия

Активация на акаунт