Избор на телефон

• 426 929
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 510
Помагайте-искам да си сложа на началния екран задачите, които ми предстоят в Календара, но нещо не се справям. Става въпрос за Huawei.
Задържаш с пръст на празна част от екрана  (десктопа) докато не ти се покаже менюто с опции. От там избираш приспособления (или widgets на англ.) И там вече търсиш опциите за календар, трябва да имаш няколко възможни.
Тези са от самсунг, но редът трябва да е подобен.

# 511
Помагайте-искам да си сложа на началния екран задачите, които ми предстоят в Календара, но нещо не се справям. Става въпрос за Huawei.
Задържаш с пръст на празна част от екрана  (десктопа) докато не ти се покаже менюто с опции. От там избираш приспособления (или widgets на англ.) И там вече търсиш опциите за календар, трябва да имаш няколко възможни.
Тези са от самсунг, но редът трябва да е подобен.
Е, това е така при всички смартфони, мисля. Местиш си  иконките със задържане, където ти е удобно и си го персонализираш. Но тя пита задачите от календара как да сложи на екран.

# 512
Е, това е така при всички смартфони, мисля. Местиш си  иконките със задържане, където ти е удобно и си го персонализираш. Но тя пита задачите от календара как да сложи на екран.

Това се получава от описаните стъпки. Ако не е търсеният резултат значи не разбирам какво точно иска Елина.

# 513
Здравейте група. Simple Smile Скоро открих един телефон и си го купих веднага. Тел. е Kodak extra. С страхотна характеристика на ниска цена.Всъшност се води камерафон и е бил около 1000лв но поради това, че не е рекламиран и на практика неизвестен са свалили главоломно цената. За мен е едно бижу Simple Smile
10 ядрен процесор, 21 пикселова задна и 13 пикселова предна камера. 3гб. вътрешна памет, андроид 6 маршмелоу...Аз обожавам да снимам и това телефонче има страхотни функции+ ръчни настройки за снимки. Може би някой го намират за по груб, но аз много харесвам дизайна му. Ако разгледате в интернет ревю ще разберете  точно какво имам предвид. На нашият пазар преди седмица си го купих онлайн  за 300лв. както има и опции на изплащане.
Дано съм ви била полезна Simple Smile Аз съм много доволна защото за тези характеристики щях да платя за друг от 600лв. нагоре.Blush

# 514
Телефонът е Kodsk ektra... Wink

# 515
Кодак Ектра.😊

# 516
Ще сменям S5 на Самсунг и се чудя А5(2017) ли да взема, или А8(2018).

# 517
Аз много харесах А8, първия, направо се влюбих в него като излезе и си го купих тъкмо два пъти - първият от еМаг - дефектен, със зяпащо стъкло в единия ъгъл и го върнах. Втория от и-нет магазин, които имат и реален магазин - перфектен! Настройвах го три часа, легнах си и на сутринта като станах, телефонът не работеше! Shocked Т.е. светеше, но тъчът не работеше  ooooh! Телефонът престоя у мен от 18 вечерта до 10 сутринта и него върнах, и си купих А5(2016) от фирмен щанд на Samsung. Той вече е идеален, сега мъжът ми го ползва.
Не ти препоръчвам А8 заради патилата ми и заради това че А8 не е разработван за европейския пазар и не се внася официално от Samsung в Европа. Той е разработка за азиатския пазар. Тук е магерен със софтуер от нашите специалисти и нещо не е както трябва с първите А8, които се появиха по някои сайтове и ето - аз с моите покупки на два поредни съм ти пример. Вземи си А 5(2017)  - чудесен е. Естествено, има и значение от къде ще го купиш.

# 518
От Виваком ще го купя, но и в другите оператори го предлагат. Би трябвало да е официален внос, те са партньори на Самсунг, доколкото знам. А5 повече ми напомня външно на стария ми телефон с хардуерния бутон, аз съм си свикнала с него по принцип, но пък А8 е уж по-нов и си мисля, че ще получи повече ъпдейти. Разликата е около 130 лв някъде между двата.

# 519
Ми отиди поне до някой щанд на Samsung, аз си купих А5(2016) от The Mall, там девойките са любезни, но не максимално добре технически подготвени, ама все пак... Обаче има един момък - не много висок, набитичък и русоляв - той е чудесен. Освен много любезен и отзивчив, много добре подготвен с информация за всичко, касаещо телефоните. Поне ей така да се консултираш е добре, после избирай телефон от където си прецениш и късмет!

# 520
А от Теленор кои телефони е добре да се купуват и кои не?

# 521
Ми отиди поне до някой щанд на Samsung, аз си купих А5(2016) от The Mall, там девойките са любезни, но не максимално добре технически подготвени, ама все пак... Обаче има един момък - не много висок, набитичък и русоляв - той е чудесен. Освен много любезен и отзивчив, много добре подготвен с информация за всичко, касаещо телефоните. Поне ей така да се консултираш е добре, после избирай телефон от където си прецениш и късмет!
Благодаря! Сигурно повече от месец ходя да ги разцъквам по щандовете на Виваком, но няма как да десетина минути да придобия добре представа. Не съм от София, иначе със сигурност бих се възползвала от информацията за консултанта. Във форума Андроид хвалят А8 и май той ще е, въпреки че наистина съм си свикнала с хардуерния бутон. Дано имам късмет както с S5 - купих го веднага като излезе и вече 4 години държи, даже още е с оригиналната батерия. Но почва вече да бави и не знам колко време още ще изкара.

# 522
Във форума Андроид хвалят А8 и май той ще е, въпреки че наистина съм си свикнала с хардуерния бутон.
Заради този бутон предпочетох S7 Edge вместо S8 Blush
Каквото и да избереш, дано имаш късмет. Hug

# 523
Като размер са почти еднакви, но А8 има значително по-голям дисплей. Разликата в характерситиките иначе не е голяма. Копчето отзад си е досадно ако искаш да си погледнеш телефона без да го вдигаш от бюрото Grinning

# 524
Като размер са почти еднакви, но А8 има значително по-голям дисплей. Разликата в характерситиките иначе не е голяма. Копчето отзад си е досадно ако искаш да си погледнеш телефона без да го вдигаш от бюрото Grinning
Какво копче отзад? Копчето за събуждане не ли вдясно от екрана?

Общи условия

Активация на акаунт