Избор на телефон

• 428 276
  • 6 056
  •   2
Отговори
# 2 700
Здравейте! Ще си купувам нов телефон и съм се спряла на два модела-Iphone 11 pro и IPhone 12 - кой бихте ми препоръчали? Държа на камерата и на батерията!

Почти еднакви са.
12. Поддържа магнитно зарядно и е много по-удобен в ръката.

# 2 701
  • Plovdiv, Bulgaria
Мнение за Huawei P 40 lite? Недостатъци? Благодаря.

Единственият недостатък за мен беше липсата на Google play. Не, че не намерих почти всичко, което ползвах като програми, но все пак имаше липси. Иначе бях супер доволна от телефона.

Xiaomi redmi 10pro в момента ползвам. Цял ден трудно издържа батерията, но като цяло при мен почти всичко кара толкова. Ползвам доста телефона през деня, игри не играя. Нямам проблем с wi-fi.

# 2 702
Xiaomi redmi 10pro в момента ползвам. Цял ден трудно издържа батерията, но като цяло при мен почти всичко кара толкова. Ползвам доста телефона през деня, игри не играя. Нямам проблем с wi-fi.
С тъмната тема ли го ползваш?

# 2 703
  • Plovdiv, Bulgaria
С тъмната тема ли го ползваш?

Да

# 2 704
  • BG-DE
Покупката на Samsung S72 рязко отпадна, защото се оказа, че тук в Германия, поне където сме ние, не го предлагат в големите магазини за техника 😖 и понеже покупката на нов телефон рязко ми стана спешна се наложи да поръчам (защото и него нямаха наличен) Redmi note 10 pro но сега се сетих, че ако въобще го доставят, защото вече имаме мейл, че ще се забави, не знам как да си сменя езика от немски на английски или български, ако има такъв🤔 много моля, някой да ме ориентира как става това, по точно как изглежда знака за допълнителни настройки.

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 01:01 от Menerva

# 2 705
  • Асеновград
Той при първото пускане предлага избор езици .

# 2 706
  • BG-DE
О, благодаря, не знаех 😊

# 2 707
  • Велико Търново
Здравейте, тук прочетох добри отзиви за SAMSUNG GALAXY М21, но цената му в ЕМАГ е 550лв. Има намален GALAXY A21. Какво е мнението ви за него?

# 2 708
Здравейте, тук прочетох добри отзиви за SAMSUNG GALAXY М21, но цената му в ЕМАГ е 550лв. Има намален GALAXY A21. Какво е мнението ви за него?
Не си заслужава парите, ако го сравнявам с M21. За около 350лв. бих ти препоръчал Xiaomi Redmi Note 10. От големите вериги го има в Технополис за 340лв.https://www.technopolis.bg/bg/Mobilni-telefoni/Smartfon-GSM-XIAO … 10-GREEN/p/579672 или от не толкова известни търговци и по-евтин https://www.pazaruvaj.com/mobilni-telefoni-gsm-c3277/xiaomi/redm … -dual-p643899204/

# 2 709
Menerva, A72 го има наличен онлайн в Медиа Маркт: https://www.mediamarkt.de/de/product/_samsung-galaxy-a72-128-gb- … -sim-2710600.html

Доставка между 4-ти и 6-ти. Ако имаш възможност, откажи поръчката (ако не си я платила) и опитай да поръчаш от горе посочената връзка.

# 2 710
  • BG-DE
В сайта им го има но на място го нямат и най-интересното, че на две места ни казаха, че нямало да го внасят, а в същото време мострен екземпляр на масата на Самсунг седеше, на въпроса защо в онлайн магазина го има ни каза, че не знае защо фигурира но наличност нямало 🙄 То сега нещо подобно става и с Китаеца, уж на сайта го има ама май и него го няма, чакаме 😊

# 2 711
  • Karlovo
Добър вечер , трябва да взема телефон на ученика ,че неговия сдаде багажа . Чудя се между тези двата - Samsung Galaxy A52 5G и Xiaomi Mi 11i 5G . И двата имат хубави камери за този клас ,и двата греят .
Гледах клипове и ревюта , но не мога да реша . Аз имам Xiaomi Mi 10T Pro ,но имам проблем със сензора за близост ,а отскоро се появи една линия на задната камера и ще ходи на ремонт .

# 2 712
Аз съм с А52 от скоро, мисля че е добър избор, камерата е много добра, лесен е като меню, дори и за по.... възрастен човек като мен, има много приложения, които за по-млад човек и по на "ти" с технологиите биха били интересни и забавни. Но, нека и специалистите в темата да си кажат мнението.

# 2 713
  • BG-DE
Добър вечер , трябва да взема телефон на ученика ,че неговия сдаде багажа . Чудя се между тези двата - Samsung Galaxy A52 5G и Xiaomi Mi 11i 5G . И двата имат хубави камери за този клас ,и двата греят .
Гледах клипове и ревюта , но не мога да реша . Аз имам Xiaomi Mi 10T Pro ,но имам проблем със сензора за близост ,а отскоро се появи една линия на задната камера и ще ходи на ремонт .
Според мен категорично Самсунга, особено 5G версията е с много добри параметри.   Аз вече жестоко съжалявам, че поръчах това Redmi 10pro, днес в YT цял ден ме излизат видеа само за проблемите с него, то датчика за приближение не действа, та високоговорителя при What's up бил много слаб, а аз много го ползвам и т.н., а сега като прочетох и твоите проблеми с камерата, и то на по-висок клас телефон, вече съвсем се вкиснах 😔 явно Xiaomi
са голяма лотария. Аз имам три главни изисквания към телефона, мин.6 GB RAM, слот за карта памет и вход за 3.5мм жак, но това го има май вече само в ниския клас телефони 😞

Последна редакция: чт, 05 авг 2021, 00:18 от Menerva

# 2 714
Xiaomi Mi 11i със сигурност!
Проблемите на някои модели Xiaomi с датчика за приближение идват от там, че тези модели всъщност нямат такъв. A52 е в същото положение и при него могат да се получат същите проблеми.
(От характеристиките на A52 5G)

Общи условия

Активация на акаунт