Избор на телефон

• 427 512
  • 6 056
  •   2
Отговори
# 3 255
Може при мобилните оператори да е..там са по около 400 лв.

# 3 256
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Да  Ще преподписвам договор и е толкова  с него.

# 3 257
Излезнаха новите модели от S серията на Samsung. Някой ще поръчва ли ?
Аз направих preorder на Ултрата.
Дано да си заслужава.

# 3 258
# 3 259
Здравейте!
Вдъхновена точно от премиерата на новите Ноут и обезкуражена от ненормалните, но очаквани цени, искам да ви попитам за насока от къде мога да закупя Note 10 plus на добра цена. Искам само да е нов и да не струва повече от 1000 - 1200 лева.
Благодаря предварително!

# 3 260
  • в 1001-та нощ
В olx обичайно има по-изгодни оферти. Често пъти телефонът се взима по договор на изплащане и се пуска за продажба нов - неразпечатан, тъй като човекът получава бързи от продажбата пари, но изплаща телефона на оператора във времето.

Наскоро, обаче, някой си беше купил така телефон и беше получил известие за дължими вноски от оператора с опция за ограничаване на функции. Не проследих случая до край. Възползвай се, но бъди вниматлна. Обичайно, това са най-изгодните оферти, но носят своите рискове.

Излезнаха новите модели от S серията на Samsung. Някой ще поръчва ли ?
Аз направих preorder на Ултрата.
Дано да си заслужава.

Честито Simple Smile Ще очакваме първи отзиви, като го получиш. Аз ще съм пас, моят още не е за смяна, а без програма за лоялност - не си заслужава Simple Smile Не можах да гледам премиерата. Може би чак другата седмица ще имам възможност. Сега се занимавам с един moto g200 5G Simple Smile

# 3 261
Да попитам: Samsung A52s 5G за 409 лв. Заслужава ли си? Ще се ползва от 12 годишно - Вайбър, снимки, интернет -  това основно ползва. Досега беше със стария ми Xiaomi mi 9t, но я дразнеше изкачащата предна камера Simple Smile

Абсолютно. В момента е един от най-добрите телефони като съотношение цена и качество.

# 3 262
  • в 1001-та нощ
Няколко снимки с Motorola moto g200 5G - с основната камера и на макро с широкоъгълната. Очаквах да се справи добре, но надмина очакванията ми. Първата Motorola в моите ръце, която снима добре отблизо Simple Smile

Телефонът е предвиден за гейминг, но също и снима много добре и може би е най-евтиният телефон (799 лв), който снима видео в 8K.

• мощната мобилна платформа Snapdragon 888+ 5G – за изключително висока производителност
  • Snapdragon Elite Gaming – за мобилен гейминг
  • стриймване към голям екран с Ready For и свързване с гейминг контролер
  • Snapdragon Sound – за безжично аудио с премиум звук
  • голям 6,8 инчов екран – с честота на опресняване 144Hz
  • 108 MP основен сензор с Ultra Pixel технология за снимане при ниска осветеност и опция за контрол на степента на боке ефекта
  • Ултраширокоъгълна и макро камера
  • Видеозапис в 8К резолюция
  • Видеозапис с две камери едновременно (предна и задна или 2 задни)
  • Super Slow Mo – с 4 пъти по-ниска скорост от забавения каданс
  • голяма батерия с капацитет 5000 mAh за до 1,5 дни ползване с едно зареждане
  • 33W TurboPower зарядно в кутия

Телефонът обаче няма слот за карта за памет и няма 3.5 мм жак, но технологията Snapdrgon Sound (на ниво чипсет) осигурява много високо качество на звука при ползване на безжични слушалки.

Телефонът в Европа е с цена 499 евро, за България е на ексклузивната цена 799 лв.

# 3 263
Красиви снимки Simple Smile .Алена,а има ли някаква съществена разлика м-у Самсунг А22 и А32 и двата 4 G освен100 лв в цената?

# 3 264
  • в 1001-та нощ
Samsung Galaxy A22 4G има оптична стабилизация на основната камера, с което превъзхожда Samsung Galaxy A32 4G, затова и обичайно аз препоръчвам Samsung Galaxy A22 4G.

Samsung актуализираха политиката си за серията Galaxy A и през 2022 г. и за напред - всички телефони от тази серия - ще бъдат с оптична стабилизация на основната камера.

# 3 265
Много хубави снимки прави. Ще взема и аз да пусна снимки по-късно правени със Samsung A52s. Допаднаха ми функциите в професионалния режим.

Samsung A72 също е много хубав телефон. Първоначално се бях спряла на него, но не го открих никъде. До ноември месец беше наличен в Плесио за около 770 лева. После изчезна. Питах и в Теленор дали ще го получават, казаха, че бил спрян (какво и да означава това). Видях го наличен единствено в емаг, но цената е космическа - 1144 лева.

# 3 266
Добре сега след премиерта на S22 Ultra стигаме ли до извод че си заслужава или по-скоро не?
Виждам че в сравнение с предния няма нещо уау в него, но все пак да попитам какво мислите по въпроса.

# 3 267
Добре сега след премиерта на S22 Ultra стигаме ли до извод че си заслужава или по-скоро не?
Виждам че в сравнение с предния няма нещо уау в него, но все пак да попитам какво мислите по въпроса.

Очаквам го да дойде на 25ти и ще дам отзиви.

# 3 268
Аз май ще го взема с преподписване на договор. Но преордър не ми се прави. Имам си Free Buds Pro и съм доволна от тях. Искам да го видя и на живо. Зеления цвят много ме привлича. Моят преден ноут беше бял и много си го харсвах.

# 3 269
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Аз сега егоистично се чудя: да дам ли на детето S9+ и да задържа са себе си A52s? Съвет? Сравнение между двата?

Общи условия

Активация на акаунт