Избор на телефон

• 430 554
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 4 650
  • Somewhere far away
Xiaomi бих избрала. Самсунг ще ме извиняват , но с този грозен пластмасов гръб? не мерси, никога не бих си го взела точно този телефон.

# 4 651
Човека си избра направо два телефона. Сега въпросът е кой е по-добър технически.

Xiaomi Redmi Note 11S 128GB Gray - 469.00 лв.

Samsung Galaxy A23 5G 64GB Black - 391.00 лв.

Самсунгът е с по-производителен и енергоефективен SoC, изпълнен по по-съвременен 6нм технологичен процес. Софтуерно са по-читави от Xiaomi, по-рядко се срещат бъгове, по-дълга е софтуерната поддръжка.

Като явен плюс при Xiaomi виждам най-вече, че е с по-малки рамки на дисплея, докато А23 5G изглежда малко архаично отпред.

# 4 652
На Xiaomi не бачка сензора за близост. Взимайте си самсунга иначе почват приключенията Simple Smile,ако искате работещ 12т про надолу всичко е зле с малки изключения.

# 4 653
От толкова умуване накрая поръчах този и после ще споделя впечатления от този, който ще го ползва. То трябваше да се съобразявам с цена, разни параметри. Цял ден ми отиде да разглеждам телефони. Ако не излезе сполучлив поне ще знаем какъв да не си купуваме, хаха.

https://www.technopolis.bg/bg/Smartfoni-i-mobilni-telefoni/Smart … PRO-BLUE/p/500061

# 4 654
От толкова умуване накрая поръчах този и после ще споделя впечатления от този, който ще го ползва. То трябваше да се съобразявам с цена, разни параметри. Цял ден ми отиде да разглеждам телефони. Ако не излезе сполучлив поне ще знаем какъв да не си купуваме, хаха.

https://www.technopolis.bg/bg/Smartfoni-i-mobilni-telefoni/Smart … PRO-BLUE/p/500061

Всъщност изборът Ви е доста добър. И аз бих го предпочел, пред гореспоменатите 2 модела.

# 4 655
  • На черешатааа
Здравейте. Моля за мнение. Колебая се между два телефона Самсунг галакси s22+ и Самсунг А 73. Някой може ли да помогне със съвет Simple Smile. Благодаря предварително Flowers Hibiscus

# 4 656
  • в 1001-та нощ
Първият

# 4 657
Здравейте,
От 3 години съм със Samsung A71. Този телефон детето го хвърля, аз го наводнявах, паднах върху него и го изкривих ... и въпреки това все още работи безотказно.
Напоследък обаче се заглеждам все по-често по IPhone 13 ProMax и виждам, че има и добри оферти за втора упореба.
Преди години използвах Iphone 5SE и въпреки, че беше хубав, много ме тормозеше, че работата с него не е толкова "userfriendly" колкото е със Android телефоните. Спомням си, че чашата преля, когато се наложи няколко часа да ровя, да свалям някакви приложения и програми на компютъра, само за да мога да си смяна мелодията на телефона с откъс от любина песен. Допълнително си спомням бегло, че и с повечето приложения на самия телефон пак имаше "изтегли това, зареди онова, свържи го с другото...".
Има ли подобрение относно тези неща в по-новите модели на IPhone, или пак е същата работа?

# 4 658
  • Мадрид / София
Мелодии могат да се свалят от някои само апликации или да се закупят. Два дни пробвах с Андроид да боравя и ми се видя сложно (Samsung  S21 Ultra) и се върнах на Iphone 11. Нещата са опростени и оптимизирани и ми е по- лесно да боравя.

# 4 659
Спомням си, че чашата преля, когато се наложи няколко часа да ровя, да свалям някакви приложения и програми на компютъра, само за да мога да си смяна мелодията на телефона с откъс от любина песен. Допълнително си спомням бегло, че и с повечето приложения на самия телефон пак имаше "изтегли това, зареди онова, свържи го с другото...".
Има ли подобрение относно тези неща в по-новите модели на IPhone, или пак е същата работа?
Същата работа е. Apple не искат потребителите им да имат избор, затова се объркват айфонджиите, когато ползват Android. Свикнали са друг да избира вместо тях.

# 4 660
Здравейте. Моля за мнение. Колебая се между два телефона Самсунг галакси s22+ и Самсунг А 73. Някой може ли да помогне със съвет Simple Smile. Благодаря предварително Flowers Hibiscus
Къде намерихте А73?

# 4 661
ЧревоУгодник, а кой модел на Samsung бихте препоръчали? Или някоя друга Android марка?
Сегашният А71 е много удобен и на приятна цена, но мисля, че вече ми е слабичък. Използвах го докато карах майчинството си и общо взето нямах високи изисквания.
Сега обаче ми трябва нещо по-сериозно за работа + искам да прави по-хубави снимки.

# 4 662
  • Мадрид / София
Същата работа е. Apple не искат потребителите им да имат избор, затова се объркват айфонджиите, когато ползват Android. Свикнали са друг да избира вместо тях.
Става дума за функции и при Айфона са опростени. Избора не е най-важното.

# 4 663
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз преди 3м.си взех Huawei nova Y 70 и вчера не издържа и си сложих отново картата на стария телефон Huawei P 10 lite. 😊 Последната седмица ми правеше проблеми с приложението за следене на детето Find my kids,а това ми е супер важно. Иначе добре си беше телефона, издръжлива батерия обаче мисля, че проблема е с Апа, въпреки, че аз си изтеглих и Gspase за да имам всички приложения, които ползвах преди.

# 4 664
Мами, да се похваля, взех A53. Мисля, че ще съм доволна, но още съм пресен собственик. Трябваше ми някакъв среден клас с тенденция за дълго ползване.
Имам въпроси малко. Спирате ли ползването на местоположението за абсолютно всички услуги?
Ползвате ли всеки път бързо зареждане и ако го спра, проблем ли е да си ползвам същия адаптер?  Всъщност как е по-добре да се зарежда, защото навсякъде мненията са противоречиви?
И тези повиквания през wifi, каква им е схемата? Тъй като там, където работя, обхвата е плачевен, ако ползвам това чудо ще има ли прекъсвания и съобщения за пропуснати повиквания?

Последна редакция: чт, 19 яну 2023, 11:07 от LittleWolf

Общи условия

Активация на акаунт