Избор на телефон

• 428 008
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 5 790
Това исках да проверя, да, благодаря ти много, Насито!!! Hug

# 5 791
  • На изток от Ада
За нищо Тета !
Разбрах какво искаш. За кръвно налягане ми трябва тел на Самсунг, иначе имам опция в часовника.

# 5 792
Някой знае ли дали на черния петък миналата година имаше добри намаления на телефони?Препоръчайте телефон около 400 лв. с добра камера батерия и памет.Засега харесах Xiaomi Lite 12 ама ме притеснява батерията.

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G
Samsung Galaxy A23 5G
Oppo Reno7 Lite
Motorola Moto G72
Honor Magic4 Lite

# 5 793
Да аз в ЕМАГ мисля да следя.Въпроса ми по скоро е какъв да избера .Мога да отложат за Коледа не е спешно.

Румка, аз по препоръка от форума лятото около тези пари взех Motorola Edge 20 Lite, 8GB, 128GB , доволна съм.
Батерията, ако не юркам прекалено телефона ме държи и по 3 дни Yum Прави прилични снимки. Има достатъчно място и памет.

# 5 794
  • Мадрид / София
Да аз в ЕМАГ мисля да следя.Въпроса ми по скоро е какъв да избера .Мога да отложат за Коледа не е спешно.

Румка, аз по препоръка от форума лятото около тези пари взех Motorola Edge 20 Lite, 8GB, 128GB , доволна съм.
Батерията, ако не юркам прекалено телефона ме държи и по 3 дни Yum Прави прилични снимки. Има достатъчно място и памет.
Същото е и за TCL 40 SE. Като се сложи на обновяване на екрана на 90 Hz си е супер телефонче. И много евтино.

# 5 795
Същото е и за TCL 40 SE. Като се сложи на обновяване на екрана на 90 Hz си е супер телефонче. И много евтино.

TCL е сред най-крупните производители на матрици, монитори и телевизори в света, но телефоните им са още непознати тук.
ZTE също е много сериозна компания, но в сферата на телекомуникационното оборудване, мисля че бяха вторите най-влиятелни в КНР след Huawei в сферата, но като иде реч за смартфони извън Китай не са особено популярни. До TCL не съм имал досег, но до ZTE имах и имаха пропуски в превода на български, а и като цяло MyOS 12 не ме впечатли особено. Същото важи и за брандовете на Transsion (Tecno, Infinix, Itel) - софтуерно са още сурови, не всичко е преведено добре, UI не блестят с особена красота и функционалност на фона на големите им китайски батковци, като BBK, Huawei, Xiaomi.

И като става дума за брандове, Nokia умира отново. HMD Global реши да произвежда новите си модели под марката HMD, погребвайки бранда Nokia.
Като цяло странно решение, защото според мен ниските им продажби се дължат на отсъствие на иновации и привлекателни модели в съотношение цена - хардуерни възможности, но не и лош имидж на марката Nokia, както сигурно смята ръководството сменяйки името.

# 5 796
  • Мадрид / София
На мен оператора ми подари ТСL 40SE този модел е 128 гб и поне тук струва между 99€ и 178€ ( 200 - 400 лв) ако решиш да го купиш. Имах възможност докато го настроя да добия впечатление и мога да кажа, че за основно ползване си е екстра. Има слот за две СИМ карти и трети за допълнителна памет, жак за слушалки. За тази цена не можеш да искаш много екстри, но това което има е добро и оставя приятно впечатление. Сега, колко време ще има поддръжка и с времето как ще се държи, това не знам. Но пак казвам, за едно нормално ползване си е екстра. От този клас телефони този е с най-добри отзиви от ревютата.

# 5 797
TCL е сред най-крупните производители на матрици, монитори и телевизори в света, но телефоните им са още непознати тук.
Какъв дял имат в цял свят? И какъв примерно Samsung, LG, BOE и т.н.? Къде са им познати телефоните?

На мен оператора ми подари ТСL 40SE този модел е 128 гб и поне тук струва между 99€ и 178€ ( 200 - 400 лв) ако решиш да го купиш. Имах възможност докато го настроя да добия впечатление и мога да кажа, че за основно ползване си е екстра. Има слот за две СИМ карти и трети за допълнителна памет, жак за слушалки. За тази цена не можеш да искаш много екстри, но това което има е добро и оставя приятно впечатление. Сега, колко време ще има поддръжка и с времето как ще се държи, това не знам. Но пак казвам, за едно нормално ползване си е екстра. От този клас телефони този е с най-добри отзиви от ревютата.
За тези пари, за които се продава в България, има далеч по-добри телефони. Като знам, че произвеждат Alcatel, мога да си представя и под тяхната марка какви ще са телефоните.
Къде ги четеш тези добри отзиви за този незнаен телефон, че ми стана интересно?

# 5 798
  • Мадрид / София
Тази марка телефони са сравнително от скоро, но като телефон останах приятно изненадана. Екрана му е голям 6,7". Дали е по-лош от познатите ти телефони - като не си го виждал само предполагаш, без да имаш реална представа. Ревюта в ютуб има няколко. Потърси на английски ако не се справяш с испанския.
Примерно това https://youtu.be/8a55Ky823y8?si=9yn2QkiywQ9cgC1g

# 5 799
Тази марка телефони са сравнително от скоро, но като телефон останах приятно изненадана. Екрана му е голям 6,7". Дали е по-лош от познатите ти телефони - като не си го виждал само предполагаш, без да имаш реална представа. Ревюта в ютуб има няколко. Потърси на английски ако не се справяш с испанския.
Примерно това https://youtu.be/8a55Ky823y8?si=9yn2QkiywQ9cgC1g
Няколко ревюта на известни YouTube-ри, които правят всичко за пари. На тях ли да вярвам? Все пак разцъках видеото да видя някакви тестове - не видях. Единствено, че игра някаква игра, показа менюто и камерата. Това беше ревюто.
Alcatel(TCL) са ми база за сравнение. Виждам и характеристиките. Не мога да имам всичко, за да направя обоснован избор.
Xiaomi с първият си телефон направиха фурор. TCL от 2019 произвеждат телефони(4 години), а все още са незнайни. Нямат флагмани.

# 5 800
  • Мадрид / София
Разликата от твоето мнение и моето е, че ти си представяш какво би било или не, а аз го държах в ръка и го разцъквах. Обикновено този клас телефони са с 32-64 гб памет, абсолютно недостатъчна в днешно време, както и други слабости като цветове при снимане например. Относно игрите при някои тежки игри се затруднява доста, но той не е направен за геймери. Е, ако го сравним с айфон 15 естествено, че ще избера айфона, но за една спешна ситуация ТСЛ спокойно ще ти върши работа. При всички ревюта се споменава по-бавното зареждане и ограничението  за игри (ако си геймер) като "минуси" (за тези екстри си има по-висок клас телефони) иначе всичко друго са положителни отзиви. Изтъква се добрия звук, това при Алкател не съм го имала (а съм имала телефон на тази марка). За тази цена, това което предлага телефона е много добро. Разбира се не очаквам да е Айфон висок клас 😁

# 5 801
Около 250 лева му е цената тук, поне в технополис надникнах.
Нормален телефон..... за тази цена и тези 128 мб има немалък избор на пазара.

# 5 802
  • Мадрид / София
Хубаво, изберете телефон и модел, който ви допада. Само споделих за този модел и че е вариант. Не настоявам да го изберете точно него. По вкус и цвят приятел няма. 😂

# 5 803
Днес реших да си купя Моторола G54. Гледах и няколко модела Нокия, но около тези пари отстъпват значително в параметрите.

# 5 804
Погледнах я тази Нокия и на мен ми хареса.Някой дали знае дали са добре снимките и.

Общи условия

Активация на акаунт