Избор на телефон

• 427 846
  • 6 056
  •   2
Отговори
# 5 910
  • София
Iphone 12 pro (но НЕ макс) на сгодна цена или лизинг някой да знае? На повечето места е изчерпан, уви....

# 5 911
  • София
Iphone 12 pro (но НЕ макс) на сгодна цена или лизинг някой да знае? На повечето места е изчерпан, уви....

В Емаг е наличен и на изплащане. Дали цената е сгодна "всеки сам си преценя" Sunglasses

# 5 912
Снощи взехме Моторола egde 40 neo, нямам още много отзиви, но ни измъчи свързването с часовник Huawei, който първоначално свързахме без никакъв проблем със стария телефон. Първият кошмар- рекламите, излиза букинг и край...нищо повече не можеш да направиш, успяхме май да ги блокираме. Свързахме часовника с 1000 мъки, но месинджър и позвъняване не действат, какъв е проблема?
Като цяло....тегава работа, никаква подредба на приложенията, сигурно си има начин де, ще го търсим. Сравнявам с Huawei  на сигурно 6-7 години, с който фал не е имало, само батерията издаде багаж

# 5 913
И аз минах от Хуавей на Мото Едж 40 Нео.
За да ти сработи добре връзката с чаовеника, а аз също съм с хуавей гт2 про, трябва да си инсталираш хуавей хелт + още едни приложение от апп галерито (хуавейското апп галери). При мен връзката е много добре между Едж 40 Нео и Часовника и Кантара (пак хувейски самрт кантар). Единствено в началото нещо запецваше качването на спортните тракове в Страва, но и това се оправи и си ги качва вече.
Вече над месец ползвам моторолата и съм доволен от телефона.

# 5 914
Оправихме всичко, ОК е вече

# 5 915
Какъв телефон бихте ми препоръчали с хубава камера и издръжлива батерия? Нещо до 1000лв за майка ми.

# 5 916
Здравейте. Не е за тук въпросът ми, но може пък някой да ми помогне. Преди 2-3 месеца купих нова Моторола, която днес издаде някакъв звук за около 20 секунди и буквално умря. Мислех, че няма батерия, включих да се зарежда, но нищо. Някаква идея, от какво може да е и какво да опитам да направя? Ще го занеса утре в Технополис, но днес не мога. А без телефон е трудно, знаете.

# 5 917
Буксата.
Зарядното.
Телефона.
Едно от тези трите е..

# 5 918
Телефона е умрял преди да го включи да се зарежда и няма как да е от буксата или зарядното.

# 5 919
Здравейте. Не е за тук въпросът ми, но може пък някой да ми помогне. Преди 2-3 месеца купих нова Моторола, която днес издаде някакъв звук за около 20 секунди и буквално умря. Мислех, че няма батерия, включих да се зарежда, но нищо. Някаква идея, от какво може да е и какво да опитам да направя? Ще го занеса утре в Технополис, но днес не мога. А без телефон е трудно, знаете.
Прилича на изгорял. Явно е гаранционен. Ако не е мокрен, трябва да признаят гаранцията.

# 5 920
  • Варна
Ако не друго в Технополис са коректни и бързи. Предишният ми телефон нокия, взет от там умря внезапно около година след купуването, взеха го и го отремонтираха за няма и 2 седмици, тъкмо се оглеждах за нов и те взеха, че ми го върнаха работещ. Повече не е създавал проблеми.

# 5 921
  • На изток от Ада
Ако не друго в Технополис са коректни и бързи. Предишният ми телефон нокия, взет от там умря внезапно около година след купуването, взеха го и го отремонтираха за няма и 2 седмици, тъкмо се оглеждах за нов и те взеха, че ми го върнаха работещ. Повече не е създавал проблеми.
Зависи. А взех телефон на Самсунг след 11м се разлепи дисплея и бил огънат телефона и не приеха гаранция... Платих я , близо 30 дни го оправяха... 2м работи и спря да зарежда..

# 5 922
Моят мъж си взе Моторола миналата Коледа. Преди една седмица се оплака, че телефона му се изключил и не иска да се включи. Сложихме го на зарядно стоя известно време, но не се показа индикатор за зареждане, той каза че е имал батерия, т.е. не е изкл защото му е свършил тока.
Задържах бутона за включване и този за усилване на звука и телефона тръгна. За сега се работи нормално и не се е изключвал пак.

# 5 923
  • Варна
Зависи. А взех телефон на Самсунг след 11м се разлепи дисплея и бил огънат телефона и не приеха гаранция... Платих я , близо 30 дни го оправяха... 2м работи и спря да зарежда..
Помня го тоя случай, но огънат телефон не мисля, че може да стане от самосебе си. Тук говорим за изгоряла част вероятно, а не за физическо увреждане.

# 5 924
Моят мъж си взе Моторола миналата Коледа. Преди една седмица се оплака, че телефона му се изключил и не иска да се включи. Сложихме го на зарядно стоя известно време, но не се показа индикатор за зареждане, той каза че е имал батерия, т.е. не е изкл защото му е свършил тока.
Задържах бутона за включване и този за усилване на звука и телефона тръгна. За сега се работи нормално и не се е изключвал пак.

Точно това направи човекът в Технополис. В крайна сметка отидох. Той го взе, натисна двата бутона и телефонът тръгна. Каза ми, че така се рестартирал принудително. Не знам на какво се дължи, но не ми стана приятно. Старото ми Хуавейче държа фронта 5 години яко гърчене. Накрая батерията му се скапа. Иначе още щях да съм си с него...
Благодаря на всички за отговорите!

Общи условия

Активация на акаунт