ХИТОВИ романтични РУСКИ филми и сериали - тема 13

• 81 046
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Сергей Безруков женился на Анне Матисон

http://7days.ru/news/sergey-bezrukov-zhenilsya.htm

# 166
Привет, привет!!!

Страхотна си Лор  smile3501 smile3501 smile3501

До сега изваждах предлаганите филми от началото на темата до 10 стр. , за да актуализирам списъцъка с филми, и се забавлявах с нашите постове.
Попълних моя списък "това трябва" и той се изду до пръсване Joy Joy Joy Сега и 30 часа да е денонощието пак няма да ми стигне.

Изгледах поредната серия на Провокатор. Това момче Стас Шмелев наистина ще стане прекрасен режисьор. Филмът е много хубав.

В Провокатор са приложени всичките  похвати за зарибяване на зрителя. В пета серия пуснаха Стас  Бондареренко (малко профил и лека усмивка) Дмитрий Пчела - хубав анфас и малко глас и Александр Никитин - със солидно присъствие.

Напредвам и с Никто. В една от сериите (онази с Юрий Гагарин) изрично казаха, че когато е изпаднал в кома Орлов е бил на 29, така че сметките на Валя 50+ са съвсем точни. То и жената на Орлов трябва да е над 45, а не изглежда.

Въпреки тези и някои други кривинки филмът ми харесва. Героите не са едностранчиви. Във всяка серия нови тайни и страсти се разкриват.

# 167
Привет!
Сергей Безруков женился, а Юлия Снигирь родила. Казват, че това е осмото дете на Евгений Циганов, син.
Има много коментарии, този ме разсмя.
Скрит текст:
аккуратнее надо ходить по Москве - вот так случайно в толпе заденет плечом и все- беременная.
канешна, жених с алиментами на 8 ртов это сомнительное счастье, но его можно в государевых целях использовать- кинуть его в кучкой баб на дальний восток или в тайгу- хана китайцам через год. Половой террорист какой-то.

Някой знае ли кога да чакаме 17 серия на Гражданин Никто?

# 168
Сергей Безруков женился на Анне Матисон

http://7days.ru/news/sergey-bezrukov-zhenilsya.htm

Сега остава и Млечний путь да стане достъпен он-лайн, че да я видим тази  Матисон що за птица е.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 newsm78 дали ще го вдъхновява и стои зад него така, както стоеше Ирина, защото за успеха му тя имаше голям принос.

Може да ви прозвучи смешно, но не мога да му простя, че напусна Ирина и не успя да застане до нея в най-тежкия момент в живота й.

# 169
Вале, не знам. Аз съм само на 13 и до 18 много гледане имам  #Crazy #Crazy #Crazy

# 170
 Матисон вече я знаем що за птица е  - Сатисфакция е неин филм, един от най-хубавите филми, които съм гледала изобщо в руското кино. Да напишеш сценарий само за двама актьори, които си говорят през цялото време е много сложна задача и там Анна се беше справила блестящо.

предполагам, че и с Млечний путь ще се е представила добре.

и аз изгледах поредната серия на Провокатор - наистина е много добър филма, много динамичен, красив.

и да, голяма стръв са нашите любимци, макар и само за кратичко появяващи се ...

а 'хана китайцам через год.' е жесток смях просто  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha в десятката

# 171
понеже още съм под влияние на танците, не мога да не споделя, че съм най-впечатлена от Александр Пашков .

по филмите е толкова сърдит, суров, крив и проклет в ролите си, че направо не повярвах на очите си колко е емоционален, какво чувство за ритъм има и колко му отива да е такъв . направо го видях в друга светлина.

той е спечелил по зрителски вот всъщност сезона, но съдиите са ги отрязали накрая / Алла Пугачова е протектирала силно Стоцкая/

Александр Пашков - лек като перце във валса . и какви физиономии прави само  Joy Joy

# 172

Я ТАКОЙ!

Самое страшное!
Я лягу под пули!
Я унесу ветром закат!
Если надо.
Я просто такой!
Не изменить:
Ни рукой,
Ни ногой,
Ни словом,
Ни головой,
Я такой!
Я лёг под пули
И умер.
Звезда героя жене.
И надгробный камень.
Ну умер и умер!

На полочке
В прихожей
Лежу.
И кто б увидел -
Не поверил
А это так!
Её охроняю,
И просто люблю... А у неё всё наперекосяк!
И зачем?
Так надо!
Кому?
Ей!
Вселенной надо!
Моей!
------------------
(21 января 2016г.)

# 173
добре де, ние уж сме в час с всичко, което се случва с любимците ни  Grinning Любава Грешнова и Михаил Пшеничный били двойка  Mr. Green

или само аз не съм разбрала  newsm78

"Мечты сбываются!

– Есть ли города и страны, в которых вы мечтаете побывать?

Л.: В прошлом году произошла интересная история. Я всегда мечтала увидеть Нью-Йорк, а Миша – Рим. И вдруг нам одновременно предложили съемки именно в этих городах! В Нью-Йорке мы снимали несколько эпизодов картины «Слава», а Миша летал в Рим на съемки сериала «Год в Тоскане».
М.: Самое интересное, что Любиным партнером в «Славе» был Женя Пронин, а моей партнершей в ленте «Год в Тоскане» – его супруга Катя Кузнецова.

До знакомства друг с другом вы думали о том, что вашим спутником станет актер?

Л.: Я всегда была уверена, что никогда не выйду замуж за актера! В театральном большинство парней заняты бесконечным самолюбованием. Но никогда не говори «никогда»!
М.: А для меня профессия будущей избранницы не имела значения.

Вы обсуждаете дома какие-то рабочие моменты?

Л.: Бывает, что жалуемся друг другу на кого-нибудь из съемочной группы (улыбается).
М.: И при выборе ролей обязательно советуемся и прислушиваемся к мнению друг друга.

Кого из вашей семьи можно чаще застать у плиты?

Л.: У кого нет съемок, тот и готовит. Хотя, честно говоря, кулинария – не мой конек. Миша, как истинный мужчина, мясоед. А я уже много лет мясо не ем и готовить его не умею. Так что в нашей семье лучший повар – Миша!

М.: Профессия обязывает всегда быть в форме, поэтому мы стараемся правильно питаться. Дома готовим легкие супы, салаты.
Л.: Но раз в месяц встречаемся с нашими друзьями-актерами в одном заведении и там отрываемся по полной: заказываем килограммовые бургеры, картофель фри, мороженое. То есть все самое вредное!"

# 174
понеже още съм под влияние на танците, не мога да не споделя, че съм най-впечатлена от Александр Пашков .

по филмите е толкова сърдит, суров, крив и проклет в ролите си, че направо не повярвах на очите си колко е емоционален, какво чувство за ритъм има и колко му отива да е такъв . направо го видях в друга светлина.

той е спечелил по зрителски вот всъщност сезона, но съдиите са ги отрязали накрая / Алла Пугачова е протектирала силно Стоцкая/

Александр Пашков - лек като перце във валса . и какви физиономии прави само  Joy Joy

Лор, Саша Пашков е учил в балетно училище, което не е без значение
Я благодарен маме, что, несмотря на нужду, она отдала меня в класс с театральным уклоном, где обучали хореографии. Там я научился прекрасно танцевать. В третьем классе меня без просмотра зачислили в балетную школу Театра музыкальной комедии. С детства говорил, что стану актером, но мама до последнего уговаривала: «Саша, иди в милицию! Там очередь на квартиру и разные льготы». Боялась, что я останусь без «нормальной» профессии и работы. Самое смешное, что мои первые роли в кино - милиционеры и спецназовцы.

Повече ТУКhttp://www.eg.ru/daily/cadr/12677/

# 175
натали, благодаря за материала за Пашков - виждам колко пропуски имам и по неговата филмография и като нищо сега, както съм под влияние на чара му от танците, да се увлека и да загледам и неговите филми поред... Laughing Laughing

а видяхте ли, че започна да излиза днес и новият филм с Аверин . не знам кога ще смогнем... Laughing Laughing, но ако само това ни е грижата си е цяло щастие. Wink

http://bigcinema.tv/series/naparnicy-serial-2016.html

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 22:20 от lor

# 176
Танците са голяма красота, много ме привличат, защото инструмент на изкуството е човешкото тяло. Не метален или дървен инструмент, а самото тяло. Както и при пеенето, инструмент е гласът, т. е. нещо естествено и органично, струва ми се, че затова са толкова въздействащи.
А да видим любимците си в нова светлина, е наистина вълнуващо. Толкова са млади, и толкова са постигнали, не мога да спра да се удивлявам и възхищавам. На Саша Петров стиховете са много силни, особено когато той самият ги вплете в танца.

Лор, Михаил и Любава отдавна са заедно. И двамата харесвам, особено Миша.  Grinning Той е много красив и чаровен, но не във всеки филм се разкрива. Особено несполучливо ми се струва участието му в "Запретная любовь", въобще не прилича на селянин и земеделец.

"Провокатор" така като дават сериите през седмица, и забравям за какво става дума.

Натали, за Безруков съм съгласна с теб. Не познавам жена му, но излезе блестяща на паркета, танцува със стил. Има тв проекти с които се занимава, не се е отдала на скръбта, не се е запуснала. Мога само уважение да изпитвам към нея и силата ѝ.
Безруков има деца от друга, сега се жени за трета. Нека са щастливи, но колкото и добри актьори да са, падат ми в очите.

За Циганов чета, че се отнасял трепетно към Юля и много се грижел за нея и синчето. Е, смешен е. Загърбил седем деца и се грижи за осмото...
Никой не е застрахован от грешки и всеки има право да търси щастието си, но някои преиграват.  Sad

още един нов сериал - СПРОСИТЕ У ОСЕНИ
http://serial.inter.ua/#rec3790490

Тук качеството е отлично
http://inter.ua/ru/video/program/sprosite_u_oseni/2016/02/17/05

Помните ли Валентин Томусяк? Красавец, млад актьор. 183 см

# 177
# 178

Помните ли Валентин Томусяк? Красавец, млад актьор. 183 см

аз не си спомням . в какво сме го гледали ?

# 179
Привет, аз съм гледала с Валентин "Сердцу не прикажешь" там беше един разглезен тийнейджър, и "Анка с Молдованки" (френския моряк), но гледам, че има много други роли. Сега е в главна роля в сериала "Спросите у осени".

http://www.kino-teatr.ru/kino/acter/m/post/6354/works/

и Остров ненужных людей съм гледала, но не го помня.

Общи условия

Активация на акаунт