ХИТОВИ романтични РУСКИ филми и сериали - тема 13

• 81 091
  • 741
  •   2
Отговори
# 180
Привет, аз съм гледала с Валентин "Сердцу не прикажешь" там беше един разглезен тийнейджър, и "Анка с Молдованки" (френския моряк), но гледам, че има много други роли. Сега е в главна роля в сериала "Спросите у осени".

http://www.kino-teatr.ru/kino/acter/m/post/6354/works/

и Остров ненужных людей съм гледала, но не го помня.

отворих Остров ненужных людей
и се сетих за ролята - роля на близнаци  Laughing. поръча на Павел Трубинер едно убийство  Laughing Laughing

другите филми не съм гледала

по-назад съм от вас с Гражданин Никто, но е голямо удоволствие филма, даже отсега си мисля, че ще ми е криво като свърши.
много ми е симпатичен Оганесян как играе изненада  в моментите, когато вижда нови неща - флашка, стриптийз, видеокамера...много искрено се удивлява като малко дете. чудесен образ  и отлична, естествена игра.
много готин Макарский. така му отива този сериозен образ и е  така елегантен с тъмните, изискани костюми..
Кобзарь - също е голямо удоволствие да го гледа човек с тези разкошни и изразителни ледено сини очи...

не съм от фенките на Ольга Ломоносова, винаги е имало нещо, което визуално ме е дразнило в нея, а  за моя изненада тук е толкова стилна и елегантна, че чак започвам да я харесвам.

а кой е градът, в който се развива действието, Киев ли ? показват едни хубави, модерни сгради, само дето автопарка им е старичък и не може да съперничи на Москва или Питер.
но градът е много приятен като цяло от това, което виждаме ..

Последна редакция: чт, 17 мар 2016, 16:16 от lor

# 181
Привет отново,
не познавам Киев, но четох, че там е сниман филмът.
Дано са излезли нови серии, че аз стигнах 16 и спрях.  Sad

Дима Блажко е рожденик днес.  Ама и ние сме едни широки сърца, колко много любимци сме приютили!

# 182
Привет отново,
не познавам Киев, но четох, че там е сниман филмът.
Дано са излезли нови серии, че аз стигнах 16 и спрях.  Sad

Дима Блажко е рожденик днес.  Ама и ние сме едни широки сърца, колко много любимци сме приютили!

да е жив и здрав Блажко ...а нашите сърца са широки, широки...има още много място  Laughing Laughing

# 183
Привет, привет!!!

Току що приключих със 17 и 18 на Гражданин Никто. Обявявам залагания - Кой е Бумажный убийца

Аз залагам на Маша. - Четвъртият изстрел беше в гърба на жена. В първа серия си помислих, че това е героинята на Оля Ломоносова, но сега залагам на Маша.
Между другото мисля, че Маша си е била такава и преди да се омъжи за Максим - просто хазарт, да спиш в едно легло с ченгето, което те преследва. Огромна тръпка.

Играта на Великанова не ме впечатлява. Виж Пегова ми е много симпатична. Не знаех, че е била омъжена за Димата Орлов, но са се развели през 2011 заради негов роман с Поля Полякова.
Имат дъщеря Таня.

Последна редакция: чт, 17 мар 2016, 23:31 от nataly_gr

# 184
Ох, със сълзи съм се смяла. Преглеждам коментарите в кино-театр.ру и попаднах на този
Скрит текст:
Признаться меня изрядно забавляет полная некомпетентность и беспомощность Чернова и Томченко. Такое впечатление, что две гориллы вышли из пещеры и их назначили операми.
Украли птиц из института - "Максим Андреевич, тут дело запутанное"
Убийство, пропал крестик - "Максим Андреевич, что делать?" - идите по ломбардам (Да я ещё со времён Улиц Разбитых Фонарей в 3 года до такого додумался. "Максим Андреевич, крестика нет - что делать" - "Максим Андреевич, пришёл пацан с крестиком - что делать?" - та дураку понятно, что парень воришка, а эти два "опера" разобраться не могут.
Не удивлюсь, если в следующих сериях будут следующие диалоги:
- "М.А. я в туалете, что делать?"
- "Ты по большому или по маленькому?"
- "По маленькому"
- "Иди в кабинку"
- "Кабинка занята, что делать?"
- "В туалете есть писсуар?"
- "Да"
- "Подходи к писсуару"
- "Подошел, что дальше?"
- "Расстёгивай ширинку и доставай аппарат. Прицелься и расслабься"
[...разговор заканчивается, чуть позже набирает снова..]
- "М. А., я закончил, что делать дальше?"
- "Застёгивай ширинку и выходи из туалета"
- "Сейчас....АУЕЕЕЕААААААААА"
- "Что случилось?"
- "М. А., почему же вы не сказали, что аппарат нужно обратно в штаны спрятать?"
- "Я старый опер, теряю хватку - можешь у Леденёвой спросить"

# 185
аууу...аз съм още на 11-та серия и все още нищо не ме е навело на мисълта за Маша като за възможен убиец...засега само си мисля за нея 'какая сука'  Mr. Green Mr. Green

филмът е много интересен  Wink

# 186
Натали, аз още не съм гледала 17 и 18, но образът на Маша ми се струва много нелогично изграден, или поне някак странно подаден.
Преобразява се като по магия. Вярно, емоционални шокове изживя, може да се лута, да сгреши, да се съмнява, но при нея амплитудата е от ангел до демон, а това вече не го вярвам. Загубих интерес към нея.
Но не вярвам тя да е убийца. Заподозрях психотерапевта, но пък когато наводката е толкова явна, обикновено е заблуждаваща.

Сладка двойка са Оганесян и Головин - млад и стар, ретро и съвремие, опитен и начинаещ. Героят на Головин доста освежава сериала. А след като видях Оганесян как танцува, си представям каква мъка е да накуцва цял сериал.

# 187
върнах се на 1-ва серия ...там Оля Ломоносова е лейтенант полиции при случая с грабежа  в музея  Mr. Green newsm78

към онзи момент Маша е в напреднала бременност - няма логика да е търчала да убива и да ръси фигурки по местопрестъпленията

имаше момент по време на някой от епизодите, Оля говореше с навярно истинския убиец, той седеше с гръб, беше с посивяла, сравнително дълга коса и Оля му каза нещо от рода на 'Орлов почти не се е изменил, за разлика от теб' . Изглеждаше като инвалид, скован на количка. Доколкото видях Орлов рани точно в гърба човека с шлифера, който прибираше картините, може да е останал инвалид за цял живот

трябва да има някаква логика тя да е лично ангажирана в играта срещу Орлов. самата игра напомня отмъщение. може би са баща и дъщеря с убиеца . чудя се какво му е причинил Орлов ?

Михаил Ефремов визуално подхожда на убиеца, отсъствал е дълго от страната, но не е инвалид.  Оля също е променена, изискана, със скъпарска визия.

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 02:12 от lor

# 188
""Я писала сериал. Мелодрама, восемь серий.
И было у меня два главных героя: один Паша - ложно положительный, с четкой аркой героя: Д Артаньян – козел – Д Артаньян. И второй: Витя - положительный. Тоже со своим тонко прописанным «трудным путем».
Пашу играл хороший актер, а Витю красивый. Ходил и неубедительно тряс своей «фотосессией» перед камерой. Ясно дело не забывал истерить на всю площадку – мне б Гамлета у Гас Ван Сента, а я тут в вашем мыле.
А у сериала второй сезон случился, уже шестнадцать серий. И для Паши руки сами писали – он и в горах, и под лавиной, и с голым торсом, и постельная сцена с кубиками и красавицей … прямо все для него, только будь в кадре.
А для Вити: Я тебя люблю… Я тебя очень люблю… Я тебя больше жизни люблю. (с любовью смотрит на героиню).
А какой смысл писать? Вместо него можно обложку из men's health снимать и то больше драмы.
Суть в том, что грядет третий сезон. Я предложила продюсеру жахнуть Витю из дробовика в первой сцене, но он задумчиво посмотрел на меня: «Нет, красивый, пусть ходит».
Вот и в жизни так: Вити ходят, а Паши живут и за себя и за того парня. А гонорар у Паши меньше, потому что нам, талантам, всегда не доплачивают".

гледали ли сме този сериал Laughing

мацката е във Фб , но с псевдоним и не се сещям коя е / сценаристката/
обаче все едни такива забавни ги пише  Joy

# 189
Привет, привет!!!

Гражданин Никто - край, а може би не  newsm78 newsm78 newsm78

Лор, печелиш - Ефремов беше.

Хубав сериал, с много смисъл в него.

# 190
Тъкмо се наканих да се върна към "Гражданин Никто", и Натали издаде убиеца.  Joy
За доктора мислех, че ни подвеждат, но когато Орлов разказа съня си за 4тия куршум, той се държеше за гърба. Твърде показателно!
Само че, Натали, ти къде видя сериала до края? Мисля, че са излезли 20 серии от 24.

Както и да е, скоро ще разберем. Аз се отплеснах по "Спросите у осени", докато чаках новите серии на "Гражданин Никто". Там има две майки, които са абсолютно неадекватни и съсипват живота на децата си. Особено едната, е направо престъпница. И въпреки това, търпят я и прощават. Съпругът я обича, дъщерята също. Честно казано, аз не бих простила подобни деяния.
Някой загледа ли го този сериал, или си говоря сама?  Embarassed

Иван Соловьев не помня къде е играл, но ми прави впечатление с искрена игра.

# 191
Валюш, Гражданин Никто - ето тук http://bigcinema.tv/series/grazhdanin-nikto.html

"Спросите у осени" не съм гледала. Дай линк да го сложа "в това трябва".

Току що от там извадих Кто я, за тази вечер. Като чета анонса, май пак ми върви на коматозен герой, пардон героиня  Joy Joy Joy

# 192
догледах и аз филма.

ами, какво да кажа - язък за хубавия сериал, който с такъв интерес гледахме, а който завърши с такава глупава последна серия.

по-добре някаква по-семпла развръзка да бяха направили, но по-логична, отколкото тези недомислици в края, които на нито един въпрос не дадоха смислен отговор

що за странна престъпна групировка беше изобщо тази между героите на Ефремов, Ломоносова и едричкия Паук.
крадци и мошеници, пред които оказва се, треперят всички местни авторитети дори и след 20 години. все ми е на акъла, че ако някой е седял в инвалидна количка 20 години е запазил влиянието си сред подземния свят, като се има предвид, че дори не е имал някаква престъпна империя, а просто двама помощници - бияч-главорез и безскрупулна млада девойка.

и  всички подземни авторитети след 20 години му козируват и му отиват на крака , навират се в едно мазе, никой от тях не е с охраната си, а са просто шайка наивници, които се оставят да бъдат издушени  Joy Joy
добре, че поне Хеджа избяга  Mr. Green Mr. Green

какви толкова престъпления срещу човечеството бяха извършили съпрузите Вержбицки също не стана ясно, но изведнъж в последната серия някой се сети да им потърси сметка.

милият Макарский, за него най ми е жал. такава откровено глупава роля да го накарат да играе. даже няма да коментирам подробности, всичко около него излезе из под контрол с тези нервни сривове, стресиран яко от жена си .

Великанова се справи добре с ролята си, която беше не по-малко алогична. беше ми интересно как я бяха направили да изглежда състарена и наистина на годините на майка на толкова голяма дъщеря. специално проверих -  с Мария Козакова имат само 4 години разлика.

вероятно всички алогизми и щуротии по сценария трябваше да минат за голям драматизъм Mr. Green

най-трогателно от всичко беше, че бумажният убиец е платил лечението на Орлов - да го изкарат от комата, само за да може после той да го тормози  hahaha hahaha. той все едно Мона Лиза е откраднал и продал, че има пари и себе си 20 години да поддържа, че и благотвоителност към милиционера враг да проявява.

Ирина Пегова има спешна нужда от диета, станала е просто квадратна. как не им хрумна да не и слагат тази светла рокля, която още повече я разширява оптически.
и ако пак играе роля на лекар поне да научи как се мери пулс и кръвно. подобни груби грешки не бях виждала скоро във филм Mr. Green

всъщност най-шантавото нещо в целия филм беше, че бумажният убиец, който не беше нищо повече от крадец владееше методиките на хипноза и като две и две 4 хипнотизираше Орлов, само да му падне на диванчето в измисления кабинет  hahaha hahaha hahaha

както и да е ...важното е, че спасиха кучето  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 19 мар 2016, 00:27 от lor

# 193
Привет, аз още не съм догледала сериала, но сега гледам со знанием дела.  Simple Smile

Един любим певец има днес РД, честито!

Сем. Бондарчук в развод.  Sad https://vk.com/club54855072

Скрит текст:
ФЁДОР БОНДАРЧУК РАЗВОДИТСЯ!

Сегодня стало известно, что Федор и Светлана Бондарчук разводятся после 25 лет совместной жизни. Последнее время в прессе активно обсуждались проблемы звездного семейства, но никаких официальных комментариев не поступало.

Сегодня же звезды выступили с официальным заявлением: «С любовью и благодарностью друг к другу за прожитые вместе годы, по-прежнему оставаясь близкими людьми, сохраняя взаимное уважение и любовь к нашим родным, мы, Федор и Светлана Бондарчук, сообщаем: мы приняли решение развестись. Время, проведенное нами вместе, было прекрасным, однако сегодня наши пути разошлись - за этим фактом нет каких-либо конфликтов, обид или противоречий. Мы перестали быть парой, но остаемся друзьями».

Напомним, что еще недавно Светлана Бондарчук поделилась совместным снимком с супругом, назло слухам о разладе в семье. Однако, после этого Светлана появилась на звездной вечеринке без Федора, тем самым только усугубив такие слухи.

# 194
ровейки по филмографията на Бейшеналиев, попаднах на филм с много любимци и го предлагам днес

филмът е от 2 части от по час и нещо. има и екшън, има и фантастика, а най-главното е това, че любимците са в роли на истински мъже.

Фильм по произведениям одноименной новеллы Ивана Охлобыстина.

Актеры:
Гоша Куценко, Владимир Вдовиченков, Слава, Григорий Сиятвинда, Анатолий Белый, Станислав Дужников, Азиз Бейшеналиев, Юсуп Бахшиев

Параграф 78: Фильм первый
https://my-hit.org/film/1666/

Параграф 78: Фильм второй
https://my-hit.org/film/1663/

много хубав филм.
мит е, че руснаците не могат да правят филми в този жанр.

Последна редакция: сб, 19 мар 2016, 18:24 от lor

Общи условия

Активация на акаунт