ХИТОВИ романтични РУСКИ филми и сериали - тема 13

• 81 044
  • 741
  •   1
Отговори
# 555

Много хубаво видео, хем интересно, хем смешно, хем отрезвяващо ми подейства. Че както сме се лепнали за екрана и тръпнем от любов, ревност, тъга и болка, да се усетим колко сме вътре в илюзията.

Магия е киното, няма спор.

ами това им е работата на актьорите - да ни вкарват в заблуди и да им вярваме на любовите, болките, скърбите, радостите...

и колкото са по-добри, толкова повече им вярваме  Laughing Laughing

днес в 'Наедине со всеми' гост беше Костя Крюков )))

водещата го пита дали му е важно мнението за зрителите и да го обичат зрителите.
и Костя съвсем искрено и без грам лицемерие си каза -'да, искам да ме обичат' , а когато тя го попита за какво трябва да го обичат той каза  - 'за сценариите, които избирам да им представя'

много ми хареса отговорът на Костя, много интелигентен и неординарен младеж. и като актьор, и като личност е много интересен.

вярно е, че ни вкарват в голяма магия. важното е и за нас, и за тях това да е удоволствие )))

Стас отвреме навреме пуска разни бисери. вчера например по повод заглавието на филма Миндальный привкус любви написа 'На мой взгляд с названием переборщили'  Laughing Laughing

симпатичен ми е с неговия свеж дух и младежки леко наивен стил и отношение )))) явно още не се чувства 'звезда' и се държи съвсем непосредствено )))

чета коментари за филма по сайтовете и на кинотатр.ру. симпатиите на зрителите са за Марат, а на Катя повечето и се дразнят... Joy Joy Joy Андрей пък съвсем го недолюбват  Joy Joy Joy

# 556
Е, аз пък харесвам Катя и Андрей, също и Марат...засега. Знам, че в следващите серии няма да е толкова мил.
Мисля, че и тримата млади актьори добре се справят.
Да не забравя и Любава, нейната роля е доста драматична.

# 557
Е, аз пък харесвам Катя и Андрей, също и Марат...засега. Знам, че в следващите серии няма да е толкова мил.
Мисля, че и тримата млади актьори добре се справят.

Андрей е симпатяга. днес като го видях с брадата /преди да го боядисат/ ми напомни на Янковский

Андрей е положителният герой определено. не знам защо обаче така наивно и необмислено се вкара в устата на вълците, беше много глупаво да заплашва шефовете си  и да ги провокира. един наистина умен мъж не би постъпил така.
в отношенията с Катя, той беше по-искрен от двамата.

засега Вероника е най-праволинейна  Joy Joy

Любава е готина, както винаги. гледам я сега с това детенце, в други филми също съм я виждала да играе майка - отива и. даже се замислих кога ще вземат наистина с Михаил едно дете да си родят. за някои актриси това, че снимат активно не е пречка - ето Глафира има 3 деца, а и Агата на Павел Прилучный успя да роди две деца...

# 558
от сряда ще гледаме и  Миша Гаврилов, Юрий Чурсин и Олеся Фаттахова в

Последна редакция: вт, 24 май 2016, 00:26 от lor

# 559
Честит празник!

Вчера гледах видео от Виенския бал в Москва, а днес разбирам, че Анна Снаткина е била там.

Навярно е вълшебно да танцуваш валс в такава красива обстановка, в дълга рокля като истинска принцеса.

Признание за любим актьор: С 15 по 19 мая проходил ХХIV Всероссийский кинофестиваль «Виват кино России!». Приз жюри «За лучшую мужскую роль» присужден актеру Александру Яценко за работу в фильме «Инсайт» режиссера Александра Котта.

Аз продължавам с "Висяки", дори изоставих "Бадемовия вкус на любовта", а Лор така е представила "Дело чести", че няма начин да не го почна след това.

# 560
и аз видях клипче на бала вчера ...какъв разкош - музика, прекрасна обстановка, красиви млади хора )))

сега гледах 12-та серия на Провокатор. във всяка серия някой любимец се появява в роля, но и това е нещо - така ще видим много през целия сериал. днешния 'бонус' беше Гурам ...от онзи филм с Яглыч не го бях виждала, и макар и за кратко тук, му се зарадвах )))

Вале, за филма с братя Чадови няма да съжаляваш ))) хубави момчета и отлични актьори.

# 561

много е хубаво, че братята много се обичат и са непрекъснато заедно. много малки са останали без баща и са отгледани само от майката. Андрей е бил на 6, а Алексей на 5.

и визуално много  си приличат, почти като близнаци са )))

Последна редакция: вт, 24 май 2016, 13:59 от lor

# 562
# 563
Стас явно се занимава и с някакви бойни спортове, което не е учудващо, при положение, че баща му е бил шампион

# 564
Привет, привет!!!

За 4 дни отсъствие много нещо за гледане се натрупа. Миндальный привкус любви  newsm78 newsm78 newsm78 кога успяха толкова серии да качат - цели осем имам за гледане. Като добавя и Провокатор отидоха ми две нощи   #Crazy #Crazy #Crazy

А и нови филми се появяват. Запах лаванды (2016 - 4 серии) на Екатерина Двигубская вече е качен

Татьяна Колганова, Дарья Бранкевич, Ольга Бранкевич, Алексей Фатеев, Святослав Астрамович, Дмитрий Егоров (III), Руслан Чернецкий, Олег Ткачёв, Юлианна Михневич, Елена Побегаева, Стефания Чепик, Олег Судник...

трейлер

Всичките 4 серии на руски https://www.youtube.com/watch?v=MFFrAfSCvEs

Приятно гледане! Изглежда интересен.

# 565
не мога да устоя на изкушението да видя премиерните серии на филма с Юрий Чурсин и Миша Гаврилов  Two Hearts

# 566
Привет, привет!!!

При Загадочных Обстоятельствах (2009 -8 серии) на Максим Мехеда

Един много добър детектив връщащ ни в съветските времена с хубав актьорски състав Кирилл Плетнёв, Валерий Золотухин, Сергей Романюк, Валерий Легин, Николай Бутковский, Павел Майков
Андрей Межулис, Сергей Сипливый, Дмитрий Суржиков, Екатерина Кистень Наталия Васько, Андрей Саминин, Валерий Легин, Сергей Сипливый...

Чудя се как до сега не сме го предложили в темите.
Исчезновение в метро целого поезда с пассажирами, серия парадоксальных смертей от неизвестного яда, кража в Шереметьево особо крупного груза валюты, вакханалия убийств с «дьявольской» изобретательностью маскируемых под несчастный случай… Что объединяет эти на первый взгляд такие разные события? Все они опровергают миф о том, что в СССР не было «громких» преступлений. И все эти запутанные и опасные дела доводится расследовать следователям-профессионалам. Среди них подполковник Старый по кличке «Старик», а также его стажеры — лейтенанты Котин и Сирота.

На руски http://seria-z.net/serial/Pri-zagadochnyh-obstoyatelstvah.html

Приключих с Миндальный привкус любви. Останах неудовлетворена. Може би след летящия старт на първите 10 серии очакванията ми бяха за "взривяващ трибуните" финал. Да, ама Не!!!
Тези "разборки" между бивши партньори стил "лихие девяностые" съвсем не се връзват с 2015/16.
Марат се върна в "своята кожа" на мажор, което не е учудващо, а пребиването почти до смърт на Игор го поставя на равно с баща му. Може би Стас е изградил най-последователния и логичен образ в целия филм.
Новото амплоа на "следовател"  на възкръсналия Андрей е смехотворно. Такова разследване направи, че чак в органите го поканиха. А визията му??? - направо потресаваща. Няма ли коафьори, гримьори, че на това хубаво момче залепиха тази идиотска перука и цайси - трепач.
За образа на Катя нямам думи. Горката цели 20 серии  беше "и тук ми се иска и там ми се ще".

В края на краищата, не актьорите са виновни, сценарият във втората си част се издъни. Четох някъде, че филмът е някаква нова адаптация на "Граф Монте Кристо", или взаимстване на идеи от романа. Ако е така - горкия Граф...

# 567
удължаваме списъка с При Загадочных Обстоятельствах )))

аз Миндальный привкус го оставих за уикенда за доглеждане и ще го доглеждам най-вече заради Стас, защото неговият герой ми е най-ярък и интересен. с мелодрамите по принцип риска е голям да оплескат нещата, но въпреки това и на такъв фон дори понякога има интересни и запомнящи се образи като Маратик )))

# 568
Привет!

На мен ми остават последните две серии на Любовта. Марат даваше индикации да е човек, но когато разбра, че баща му е убил Андрей, и нищо не предприе, не се дистанцира, тогава разбрах, че няма надежда.

Скрит текст:
С Егор историята ми звучи много неубедително. На 2рия ден "я тебя люблю" - как пък не! Не ми стана ясно защо отиде с паспортите на гарата, изглеждаше по-опитен и съобразителен, не се ли усети, че ще ги хванат (да си купуваш билет с паспорт, ми се струва странно, но така е в Русия)
И аз мисля, че първите серии бяха добри, после завъртяха интригата по шаблони, и образите помътняха.
Някак не виждам логика в поведението на Катя. Защо искаше детето от нелюбим мъж, та тя беше нещо като изнасилена, макар че нямаше насилие от страна на Марат. Беше гадна, подла гавра, и да искаш детето след това? Дни след гибелта на Андрей се съгласи да живее с Марат...все едни такива неубедителни постъпки с неясна мотивация.
Нелогично ми беше и поведението на майката на Андрей. Показаха добро семейство, съпрузи, които се обичат и разбират, и изведнъж - майката се държи като долна мръсница. Не вярвам нормална жена да притеснява семейството на дете след животоспасяваща операция. Допускам бъдещата свекърва да вини за всичко момичето на сина си, но не и да действа чак с такива долнопробни методи.

Вероника май наистина ще излезе най-последователния образ. Гадна до край!  Joy
Хареса ми играта на актрисата в ролята на Ирина.
Любава е чудесна!

Загадъчните обстоятелства ги почнах наскоро, наистина хубав сериал. и "Висяки" е добър, но ми дотежа, та затова го отложих. Все пак 32 серии в 1 сезон, и после още толкова във 2...доста е. Умориха ме случаите, а и нищо покрай главните герои, само дето Едуард Фльоров го раздава сериозен мъжкар. Много харизматично беше присъствието на Виктория Герасимова, но във 2 сезон напусна, поне в началото. Дано я върнат в по-късните серии, много ми харесва.

# 569
Стас качи едно клипче от снимките на Цыганское счастье ...ех, какви страсти )))

и колко е емоционален Нестеренко в танците ))))))))))

голяма забава е клипчето, припомних си с какво удоволствие изгледахме филма  Heart Eyes

жалко, че тези от VK не могат да се вграждат

https://vk.com/feed?z=video1093912_171873425%2F2e7a63eb7a18fd7da … ost_1093912_17101

Общи условия

Активация на акаунт