Много хубаво видео, хем интересно, хем смешно, хем отрезвяващо ми подейства. Че както сме се лепнали за екрана и тръпнем от любов, ревност, тъга и болка, да се усетим колко сме вътре в илюзията.
Магия е киното, няма спор.
ами това им е работата на актьорите - да ни вкарват в заблуди и да им вярваме на любовите, болките, скърбите, радостите...
и колкото са по-добри, толкова повече им вярваме

днес в 'Наедине со всеми' гост беше Костя Крюков )))
водещата го пита дали му е важно мнението за зрителите и да го обичат зрителите.
и Костя съвсем искрено и без грам лицемерие си каза -'да, искам да ме обичат' , а когато тя го попита за какво трябва да го обичат той каза - 'за сценариите, които избирам да им представя'
много ми хареса отговорът на Костя, много интелигентен и неординарен младеж. и като актьор, и като личност е много интересен.
вярно е, че ни вкарват в голяма магия. важното е и за нас, и за тях това да е удоволствие )))
Стас отвреме навреме пуска разни бисери. вчера например по повод заглавието на филма Миндальный привкус любви написа 'На мой взгляд с названием переборщили'

симпатичен ми е с неговия свеж дух и младежки леко наивен стил и отношение )))) явно още не се чувства 'звезда' и се държи съвсем непосредствено )))
чета коментари за филма по сайтовете и на кинотатр.ру. симпатиите на зрителите са за Марат, а на Катя повечето и се дразнят...