iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 73-та тема

• 72 057
  • 726
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Здравейте, имам един леко страничен въпрос, четките на Ecotools с естествен косъм ли са? Не мога да разбера от описанието в сайта. Благодаря предварително!

Код за отстъпка ZOK345

# 331
  • София
Здравейте, имам един леко страничен въпрос, четките на Ecotools с естествен косъм ли са? Не мога да разбера от описанието в сайта. Благодаря предварително!
Не са с естествен косъм
От  taklon - синтетично влакно.
Дръжки са изработени от бамбук.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

# 332
Ако поръчката ми е 16 долара без доставка, само ще получа известие от пощата и няма да трябва да плащам ДДС, нали така?

# 333
Ако поръчката ми е 16 долара без доставка, само ще получа известие от пощата и няма да трябва да плащам ДДС, нали така?

Да.  Peace

Код за 5 $ отстъпка от iherb.com - SDB331

# 334
  • гр. София
Скрит текст:
Сметни дали си заслужава да пуснеш 3-4 пратки с по мин. $4 доставка или да платиш едно ДДС. Ние не можем да ти кажем как да си ги пуснеш. Simple Smile

Код за отстъпка при първа поръчка - DCN033
Ами ако смятам в евро както ми отваря сайта, трите добавки общо без доставка са 135 лв с ддс и с 3.5 лв митническа такса, тук само едната ми е 110 лв на регулярна цена, Бромелаин дори не го намирам тук 120 таблетки, 60 бр са 44 лв, и последният ензим тук е 60 лв, към 250 лв тук...
http://eu.m.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-High-Potency-Serrapepta … Veggie-Caps/23747
http://eu.m.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Nattokinase-90-Veggie-Caps/33

http://eu.m.iherb.com/Now-Foods-Bromelain-500-mg-120-Vcaps/16546
Като гледам доставния грамаж под 0.400кг общо.
Финансово определено си заслужава да се поръчва от сайта, и щом над 30 лв отиват на митница, то май всичко на едно да се поръчва, до 80 долара де. То ясно, че е мое решението, просто не пазарувам от чужди сайтове а и винаги съм бягал от щатските заради мненията за митницата. Никой ли не отива на митница дори в случай на голямо намаление, заслужаващо си ? Какви проблеми мога да срещна там, освен таксата, ддс, и забавената доставка ? Видимо глупави въпроси, за които се извинявам, но касае здравето на жена ми, та съм се хвърлил в такива размисли. Всичките добавки са в намаление, но не виждам да са в седмичните или дневните оферти, някой може ли да ми каже до кога са в намаление ? Благодаря отново Simple Smile
[/spoiler]

wwwrrr, според мен ги по-добре ги пусни в 1 поръчка. Дали ще платиш 3 доставки по 4$ или 12$ ДДС на митница е все едно според мен.  Peace

# 335
  • София
wwwrrr, изобщо не се притеснявай от митницата. Всичко там е елементарно, единствено трябва да си сметнеш цените с добавени 20% отгоре за ДДС. Но при цените, които даваш, дори и с тези 20% нещата са ти доста по-изгодни, така че няма какво да се стряскаш от митницата. Аз пък за разлика от масовите препоръки тук, ако имам нещо скъпо предпочитам да си пусна 1 пратка с всичко, което ми трябва, и си ходя до митницата като се налага. Важно е само да не се забравят 20% отгоре когато се преценява дали си заслужава да се поръчва от САЩ.
Още едно уточнение - говоря за София, доколкото знам в другите градове може и да е проблем, заради липса на митнически бюра в някои  Peace Също имай предвид, че поне Софийската митница не работи събота и остава да се ходи в работно време, което може и да е проблем за някои.

# 336
Мерси, Брадли Simple Smile По-евтино ми излиза доставка от сайта (7.2лв), отколкото от София (7.99лв) Laughing

# 337
Имам нужда от съвет. Искам да си купя рибено масло и си харесах едно. При мен цените излизат в лева - 38 лв, имам отстъпка 9 лв от предишна поръчка и става 29лв приблизително. После още 7 за доставка. Дали ще успея да избегна митницата? Не съм от София и хич не ми се занимава с минтници, въпреки че вече веднъж ми се наложи.
А също ако може да ме посъветвате какви ензими да си поръчам, ще съм много благодарна.

# 338
Привет Simple Smile
аз не съм от София(от Габрово съм), направих си първата поръчка на 13 февруари, за около 55 долара и нямам никакво известие още от митницата Crossing Arms
почнах да се чудя какво да правя и да се притеснявам, че няма да си я видя Confused Confused
някакви съвети? Praynig

# 339
  • София
искам да поръчам L Carnitine-разглеждах течния на Nutrex, който е с намаление в момента/не мога да схвана разликата в двата вида на тази марка освен вкуса предполагам/
Въпросът ми по принцип е дали вкусът на течния и в частност на Нутрекс е поносим и на какво наподобява/мазно ли е, като подсладена водичка...или друго Simple Smile/? След като вече два месеца се боря с разтворимия колаген на прах и течното рибено масло реших за себе си да поръчвам вече капсули или таблетки. Но пък Денис каза добри неща за тази фирма, а и по бързо действа преди тренировка предполагам. По принцип коя форма е за предпочитане и защо? Също ме интересува и дали л карнитин да си взема или ацетил л карнитин/видях че има и такова, прочетох че е форма, но не разбрах кое е по добре/
И последен въпрос -има и под формата на tartrate, Fumarate  ...може да има и други, кое е по-добро? newsm78

Последна редакция: пн, 07 мар 2016, 00:44 от DesiKom

# 340
Мерси, Брадли Simple Smile По-евтино ми излиза доставка от сайта (7.2лв), отколкото от София (7.99лв) Laughing

Изгодно е, да  Simple Smile
Ако поръчваш за първи път и ползваш код, сумата от отстъпката няма да е включена във фактурата и може да поръчаш и нещо по-скъпо без да отиде на митница.

Код за 5 $ отстъпка от iherb.com - SDB331

# 341
Airra, няма за какво да се притесняваш.
Имах две поръчки от 9.02., едната получих още на 20.02., а другата едва днес, заедно с други две поръчки от 23.02. Няма никаква логика... Имам направена поръчка и на 17.02., която е шипната веднага след поръчването й, но още я няма за разлика от поръчаните 6 дни след нея и т.н. Разпределят ги по различни пощенски пътища. Simple Smile

# 342
  • София
Въпрос за прием на колаген. Ясно е, че е на гладно, но той ли се пиеше далеч от кофеин или бъркам?

# 343
Airra, няма за какво да се притесняваш.
Имах две поръчки от 9.02., едната получих още на 20.02., а другата едва днес, заедно с други две поръчки от 23.02. Няма никаква логика... Имам направена поръчка и на 17.02., която е шипната веднага след поръчването й, но още я няма за разлика от поръчаните 6 дни след нея и т.н. Разпределят ги по различни пощенски пътища. Simple Smile

мерси bouquet успокои ма Wink

# 344
  • София
искам да поръчам L Carnitine-разглеждах течния на Nutrex,
Скрит текст:
който е с намаление в момента/не мога да схвана разликата в двата вида на тази марка освен вкуса предполагам/
Въпросът ми по принцип е дали вкусът на течния и в частност на Нутрекс е поносим и на какво наподобява/мазно ли е, като подсладена водичка...или друго Simple Smile/? След като вече два месеца се боря с разтворимия колаген на прах и течното рибено масло реших за себе си да поръчвам вече капсули или таблетки. Но пък Денис каза добри неща за тази фирма, а и по бързо действа преди тренировка предполагам. По принцип коя форма е за предпочитане и защо? Също ме интересува и дали л карнитин да си взема или ацетил л карнитин/видях че има и такова, прочетох че е форма, но не разбрах кое е по добре/
И последен въпрос -има и под формата на tartrate, Fumarate  ...може да има и други, кое е по-добро? newsm78
За Л-Карнитина на Nutrex, по-хубав е този, който е посочен като Carnipure - известна като най-качествена, чиста и ефективна суровина Л-Карнитин, патент на швейцарска компания Lonza, Carnipure  гарантира 100% чистота. Точно този, все още не съм го пробвала, но на вкус, най-общо, е като  цитронада Simple Smile, а този, който е на прах, е като лимонов сок. Приятен е за пиене.
За формите Фумарат и Тартрат - и двете са хубави, като малко по-добро кач-во е Тартрата.
Ацетил Л-Карнитина е друг метаболит и може да преминава през кръвно мозъчната бариера.
Ако досега не си ползвала Л-Карнитин, започни с обикновения.
Може да вземеш и капс. - аз по принцип, предпочитам течни и разтворими форми, ако трябва да избирам

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

Общи условия

Активация на акаунт