Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) – Тема 37

• 56 981
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Току що изгледах епизода на Възела. https://vk.com/video-86336891_456239032?hd=3&t=2h13m41s
След последния поглед на Умут, мисля:
Като видя резултата с бременността на Наз и нея самата, Умут за себе си знае, че детето е негово. Той ще иска да се съберат заради бебо. Той настояваше за дете, въпреки риска за Наз да роди. Тя ще му напомни, че той поиска да се разделят и няма да се съгласи на компромис. Наз ще иска да роди и отгледа детето си сама, а Умут няма да и даде развод. Не знам дали ще се усъмни в Али, но с всеки епизод все повече се озлобява срещу него. Чакам с нетърпение Али да го постави на правилното място, в крайна сметка, той е само един от служителите на Али Неджат!
Боже, как ми се дописа.......

Последна редакция: сб, 12 мар 2016, 23:43 от Tonnybs

# 496
  • София
Малкият сладур с награда.  Heart Eyes

https://www.instagram.com/p/BC3MAD3QP18/?taken-by=aybarskartal

Дениз отново от Германия. Ама е хубавица.  Heart Eyes

# 497
Не знам какво ще решат сценаристите за бременноста на Наз, но ако Наз види пребития Емре, може най накрая да прогледне за Умут и да повярва поне малко на думите на Кенан, че мъжа и го е пребил.Мен ме издразни тази серия много и няма да я коментирам, така и така е ясно ,че ще се затяга възела, но да го затегнат  и за гаднярите,не е нужно да се затяга само за ГГ

Последна редакция: нд, 13 мар 2016, 08:06 от katrina123

# 498
Наз не е тъпа. Тя усеща, че Умут не е любовта и и що за личност е той. Затова взе да усеща по- приятно присъствието на Али Н. и да търси неговата близост.Аз по-скоро искам  Али да разбере за Оуз, защото той като умен и продажен посредник  дърпа конците.

# 499
Наз не е тъпа. Тя усеща, че Умут не е любовта и и що за личност е той. Затова взе да усеща по- приятно присъствието на Али Н. и да търси неговата близост.Аз по-скоро искам  Али да разбере за Оуз, защото той като умен и продажен посредник  дърпа конците.

В твоите очи не е тъпа, ама в моите е. Колкото до Оуз , Али Неджат винаги го подозира и му няма доверие. Мен ме издразни Тарък бей, седнал да го напада ,че не бил добър баща, сякаш Каан го отвлякаха от ръцете на Али или пък заради Али. Присъствието на Каан при отвличането  си беше чиста случайност,няма как точно за това Али Неджат да е виновен. Но за свалянето от председателския пост на сина си,баш татето е виновен

# 500
Наз лошото и е, че все гледа да е добра, отзивчива, да не обиди Умут, свекърва си... Ръце около кръста на Умут не слага, но прегърна Али Н. Тя като по задължение е с Умут. Али е по- спокоен, уравновесен. С тих, монотонен глас каза за уволнението  на Неслихан. И това и допада.  Докато Умут с юмруци казва и показва, с викове...първосигнален. Не може до 10 да брои, че тогава.

# 501
Али Неджат не е бил цвете за мирисане, не го гледай сега колко е овладян. Такъв е станал вследствие жестокия урок който е получил от живота. Иначе и той си е бил диване, най щурите мъже стават автомобилни съзтезатели, какъвто е бил и Али. Но Наз е сляпа и за Умут и за чувстата си към Али .

# 502
Кате, вярно е. Права си. Сега Али осъзна, че има дете- мечта. И сега благодари на Дийдем. А Дийдем във видеото- послание каза, Али го може това - да даде обич на сина им. Али е бил млад, а сега улегнал, по-възрастен, вече го няма младежкото лудуване.

# 503
Добро утро на Сирни заговезни! bouquet

# 504
Хубава неделя на всички!  Hug

След последния поглед на Умут, мисля:
Като видя резултата с бременността на Наз и нея самата, Умут за себе си знае, че детето е негово. Той ще иска да се съберат заради бебо. Той настояваше за дете, въпреки риска за Наз да роди. Тя ще му напомни, че той поиска да се разделят и няма да се съгласи на компромис. Наз ще иска да роди и отгледа детето си сама, а Умут няма да и даде развод. Не знам дали ще се усъмни в Али, но с всеки епизод все повече се озлобява срещу него. Чакам с нетърпение Али да го постави на правилното място, в крайна сметка, той е само един от служителите на Али Неджат!

Тази гледна точка ми харесва  thumbsup  звучи точно по турски логична. Ама поражда и някои въпроси.
Значи: за да си върне Наз, Умут ще използва всеки възможен начин и бебето е чудесен случай. Наз няма да се съгласи да се съберат. Той няма да й даде развод и ще настоява да роди бебето въпреки риска, защото то е единственото нещо, с което може да я върже и задържи... Дотук - добре! Ама после какво?  Thinking
* Тя - какво се предполага - в крайна сметка ще отстъпи, ще се съгласи и ще се примири, заради детето?  Rolling Eyes  И, ако Наз ще е вързана за благоверния, на Али друга ли ще му търсим?  ooooh!  Логично е. И все пак не трябва ли от време на време да събираме Али и Наз за по 2-3 минути - колкото да се знае, че са герои от един и същи филм? По какъв повод ще събираме една омъжена и бременна жена с чужд мъж, без да докараме кадъните до масова истерия? Все Каан ли?...   
* Или пък Наз няма да отстъпи и ще настоява за развод. Какво се предполага, че ще направи Умут, след като и той няма да отстъпи и да й даде развод?  newsm78  Докъде така? Докато издържат нервите на Умут ли? А после какво? Агресията на Умут ще е само вербална, или и физическа?  ooooh! 
Каква ще бъде тази абсолютно основателна дори за "високоморалните" кадъни причина, заради която Наз ще се раздели с Умут окончателно и официално? И в сравнително краткосрочен план, защото значителна част от аудиторията на дизито са млади и образовани хора, чиито интерес едва ли може да бъде задържан с безкрайни, нелепи мелодрами.  Peace

.. така и така е ясно ,че ще се затяга възела, но да го затегнат  и за гаднярите,не е нужно да се затяга само за ГГ

Разчитам на това.  Peace

# 505
Не знам защо си мисля,че Наз няма да го роди това бебе, това ще е много зле за нея, защото всички виждаме как обича децата, но все си мисля, че някой ще я нарани по някакъв начин, вследствие на което ще загуби бебето.Може би Кенан ще продължи отмъщението към Умут чрез нея, може Умут да и посегне физически или пък враговете на Али Неджат, но няма как да оставят бебето и Наз да е с Али Неджат. Не че за мен това не е в реда на нещата, ама за комшиите е супер невъзможно.

# 506
# 507
Добрютро, момичета!  bouquet bouquet bouquet
Да повдигна темата, че много сте се отпуснали. Simple Smile
Аз още не съм догледала епизода, но до обяд ще го направя и тогава ще ви чета и коментирам.

Зари  Hug, сигурно вече сте писали, но дай мъничко инфо за този филм.  Praynig

# 508
# 509
Hug Hug Hug

Благодаря, момичета, за упоритата ви работа!!!

Общи условия

Активация на акаунт