Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) – Тема 37

• 56 980
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
И аз да благодаря! Утре чакаме резюме, а дано и втори трейлър.  Тая бременност пренареди пешките. Сега, очаквай неочакваното.

# 511
  • Бургас

!!! Обичам ви, момичета!!! love001

# 512
На екипа по  превода на 10 еп. - БЛАГОДАРЯ! Hug Hug

# 513
Малкият сладур с награда.  Heart Eyes

Скрит текст:
https://www.instagram.com/p/BC3MAD3QP18/?taken-by=aybarskartal

Дениз отново от Германия. Ама е хубавица.  Heart Eyes

Здравейте. Simple Smile
Браво на малкия сладкиш, напълно заслужено е признанието, което му отдават и толкова сладко говори, че ми идва да го нагушкам.
Благодаря на екипа bouquet bouquet bouquet за поредния преведен епизод, а в Датата за теглене има ли го, че не го виждам!?!

# 514
Скрит текст:
Малкият сладур с награда.  Heart Eyes

Скрит текст:

Дениз отново от Германия. Ама е хубавица.  Heart Eyes

Здравейте. Simple Smile
Браво на малкия сладкиш, напълно заслужено е признанието, което му отдават и толкова сладко говори, че ми идва да го нагушкам.
Благодаря на екипа bouquet bouquet bouquet за поредния преведен епизод, а в
Датата за теглене има ли го, че не го виждам!?!

В дата ТУК

# 515
Скрит текст:
Малкият сладур с награда.  Heart Eyes

Скрит текст:

Дениз отново от Германия. Ама е хубавица.  Heart Eyes

Здравейте. Simple Smile
Благодаря на екипа bouquet bouquet bouquet за поредния преведен епизод, а в
Датата за теглене има ли го, че не го виждам!?!

В дата ТУК
Много, много, много ти благодаря newsm51 и ако може занапред Praynig да пускате линк към преведените епизоди в Датата.
Аз защо не видях серията в Датата, newsm78 а уж гледах?! Rolling Eyes

Скрит текст:

#ibrahimcelikkol#new #photo with friends

Последна редакция: пн, 14 мар 2016, 14:57 от Neidjal

# 516
Още не съм догледала серията, но да споделя дребни детайли. Simple Smile

Момичета, едва не се разсмях с глас в офиса - страшно ме забавлява Исо.
Скрит текст:

Все забравям да си кажа, че много ме дразни косата на майката на Наз. Сигурно с по- къса и подредена коса ще изглежда по-млада. Всъщност героинята ме дразни от самото начало и не мога да я гледам като развее тези дълги волоси. Много се меси в живота на дъщеря си тази жена.  Mr. Green

Много хубава сцена между Наз и Али в парка, на брега. Толкова е нежен този мъж.  Heart Eyes Горкият, май не можа да реагира адекватно на новината за бременността. Стори ми се, че в първия момент се усмихна радостно. Simple Smile

За Умут, Фейза, Тарък и Далматинката не ми се пише сега.  Mr. Green

Остават ми още 20-тина минути до края и пак ще пиша, ако има какво.

# 517
  • София
Наде, забранено е постването на линкове от торент тракери. Ако не беше, щях да сложа и линк към епизодите от там на първа страница, ама...  Tired

Пепелче, ето резюмето на филма.  Hug

След като навършва 18 години, Салих напуска сиропиталището, за да открие изгубеното си семейство, и започва работа във ферма в Сърбия. Изведнъж, в най-неочаквания момент, той открива дом. Дали някога ще в състояние да пусне призраците от миналото, и да бъде щастлив в този нов живот? Когато напрежението ескалира смущаващите тайни излизат наяве. "Майчина рана" е завладяваща приказка за семейство, любов и идентичност, която проследява Салих в търсенето му на надежда сред разкъсваните от войната животи.

# 518
Изгледах епизода.
Много ме е яд, че Умут така бързо изхваща Наз, но така или иначе не е редно, според мен, да се  крие от него бременността.

Фрагмана вече сте го обсъдили.
Само да си кажа, че мн харесвам този новия актьор ( не се сещам името).
И досега все като положителен герой съм го гледала, сега да видим...
Скрит текст:
Дъщерите на Гюнеш свършиха ли, 'щото той там също играеше?

...

Скрит текст:
След като навършва 18 години, Салих напуска сиропиталището, за да открие изгубеното си семейство, и започва работа във ферма в Сърбия. Изведнъж, в най-неочаквания момент, той открива дом. Дали някога ще в състояние да пусне призраците от миналото, и да бъде щастлив в този нов живот? Когато напрежението ескалира смущаващите тайни излизат наяве. "Майчина рана" е завладяваща приказка за семейство, любов и идентичност, която проследява Салих в търсенето му на надежда сред разкъсваните от войната животи.
Благодаря, обичат си турците тежки драми, но при първа възможност ще се гледа. Simple Smile

# 519
Наде, забранено е постването на линкове от торент тракери. Ако не беше, щях да сложа и линк към епизодите от там на първа страница, ама...  Tired

Скрит текст:
Така ли, не знаех, сега научавам, в други теми съм виждала линкове за Датата?!
Пепелче, дъщерите свършават след един епизод, а този герой във въпросния сериал така и не разбрах къде замина, ти да не би да гледаш сериала и ако е да, разбра ли къде отиде героя!?

# 520
Цитат
Пепелче, дъщерите свършават след един епизод, а този герой във въпросния сериал така и не разбрах къде замина, ти да не би да гледаш сериала и ако е да, разбра ли къде отиде героя!?

Наде, Hug
Скрит текст:
Гледала съм само 10-тина серии и реших да го довърша, когато няма какво да гледам. Тъкмо да те питам дали си заслужава, защото започна обещаващо. До колко серии го докараха? Така ще направя и с Нощната кралица

# 521
На чудесния преводачески екип, благодаря!!! Hug bouquet

Друго си е да си го четеш на роден език. Сега вече още по-нетърпеливо чакаме следващия епизод. Thinking

Чудесна игра на Фейза. За Каан само суперлативи. Heart Eyes Нашите южни съседи имат невероятни деца артисти. smile3501

Все забравям да си кажа, че много ме дразни косата на майката на Наз. Сигурно с по- къса и подредена коса ще изглежда по-млада. Всъщност героинята ме дразни от самото начало и не мога да я гледам като развее тези дълги волоси. Много се меси в живота на дъщеря си тази жена.  Mr. Green

Много хубава сцена между Наз и Али в парка, на брега. Толкова е нежен този мъж.  Heart Eyes Горкият, май не можа да реагира адекватно на новината за бременността. Стори ми се, че в първия момент се усмихна радостно. Simple Smile

И моето мнение е, че на тези години не е много подходяща тази дълга и малко проскубана коса. Rolling Eyes
Наистина Али Нежат сякаш се усмихна радостно, като чу за състоянието на Наз.  newsm78

Приятна вечер. Simple Smile

# 522
Цитат

Наде, Hug
Скрит текст:
Гледала съм само 10-тина серии и реших да го довърша, когато няма какво да гледам. Тъкмо да те питам дали си заслужава, защото започна обещаващо. До колко серии го докараха? Така ще направя и с Нощната кралица
Оххххх не знам какво да те посъветвам Rolling Eyes Пепелче. Hug
Скрит текст:
И двата сериала спрях да ги следя, и ги карам по диагонал с мишката само защото навремето ги подхванах.
Най-добре започни пък в хода на гледане сама, ще си прецениш дали да продължиш, или да постъпиш като мен.
Мен пък не ме дразни майката на Наз, нито визуално, нито като поведение.

# 523
  • София
Пепелче
Скрит текст:
Аз пък си ги гледам и са ми много любими, един от малкото сериали, който не зарязах от лятото до сега.

Али-Нежат- беше в тотален шок когато разбра за бебето, но ако то остане съм на мнение, че ще го възприеме като свое и по никакъв начин няма да покаже, че то не е е негово, той винаги е обичал деца, след случая с Баръш е бил в тотален шок, но Каан разтвори сърцето му  Heart Eyes

Според мен Наз си дава вече сметка за чувствата на Али-Нежат, донякъде и за своите, ама и е рано да осъзнае какво точно и се случва. Още един два епизода ще се чуди аджаба влюбена ли е, не е ли, като какъв го възприема и т,н. След това ще има още едно ходене до онова място и там ще има първа показност на зараждащата се връзка у двамата - най-вероятно целувка. Но след това ще се случи нещо, което ще ги раздели, така си мисля, не знам защо.

Емре и Гюкче ми стават все по-симпатични  - доста добра двойка, все си мисля ако с тях бяха направили отделен младежки сериал щеше да им се получи добре и да имат рейтинг, можеха доста добра история да завъртят. Колкото до самите тях, радвам се, че наистина има любов, а не беше някаква игра.  Дано не ги тормозят много.

Умут дори не искам да го коментирам

# 524
Пепелче
Скрит текст:
Аз пък си ги гледам и са ми много любими, един от малкото сериали, който не зарязах от лятото до сега.

Али-Нежат- беше в тотален шок когато разбра за бебето, но ако то остане съм на мнение, че ще го възприеме като свое и по никакъв начин няма да покаже, че то не е е негово, той винаги е обичал деца, след случая с Баръш е бил в тотален шок, но Каан разтвори сърцето му  Heart Eyes

Според мен Наз си дава вече сметка за чувствата на Али-Нежат, донякъде и за своите, ама и е рано да осъзнае какво точно и се случва. Още един два епизода ще се чуди аджаба влюбена ли е, не е ли, като какъв го възприема и т,н. След това ще има още едно ходене до онова място и там ще има първа показност на зараждащата се връзка у двамата - най-вероятно целувка. Но след това ще се случи нещо, което ще ги раздели, така си мисля, не знам защо.

Емре и Гюкче ми стават все по-симпатични  - доста добра двойка, все си мисля ако с тях бяха направили отделен младежки сериал щеше да им се получи добре и да имат рейтинг, можеха доста добра история да завъртят. Колкото до самите тях, радвам се, че наистина има любов, а не беше някаква игра.  Дано не ги тормозят много.

Умут дори не искам да го коментирам

newsm10 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт