Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) – Тема 37

• 56 972
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Хубав и интересен филм,много добра игра...ама много тежък,натоварващ.Дано следващия епизод е по-разтоварващ и малко по-лек...Благодаря на всички момичета,които превеждат филма...Прекрасни сте ! newsm51 newsm51 newsm51 smile3521

# 526
Момичета , БЛАГОДАРЯ за превода !!! Hug bouquet

# 527
  • София
Имаме ли озет?

# 528
Бу, едва преди малко излезе.  Peace

Хубав ден на всички!  Hug

Озетът за 11 епизод:

Скрит текст:

Умут, който научава, че Наз е бременна, иска още един шанс да продължат техния брак.
Наз не е взела решение още.
Али Нежат, който отива да закуси с Каан в ресторанта на Айхан, ще гледа Наз и Умут от разстояние.
Умут, който е забравил своя папка (документи), се връща вкъщи; когато отключва вратата, намира Али Нежат срещу себе си.
Али Нежат ще уволни Неслихан, заради преживяната от Каан опасна нощ, когато заедно с Фейза са отишли в планинската къща.
Тарък бей прекратява проекта за производството на колите, по който се работи без неговото одобрение, и ще уволни Умут от Карас Холдинг.
Мурат, стар приятел на Али, ще се появи след години и ще отправи предложение за партньорство на Али Нежат.
В същото време и Умут получава предложение за работа от мистериозен човек...

* Теоман Кумбараджъбашъ може да е в ролята на Мурат.   Peace
* Имайте предвид, че пак може да има орязани в последния момент сцени, като миналия път.

На позналите: честито!  Peace
На останалите: наздраве!

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 00:00 от m3ia14

# 529
 wavey
Миа, много, много, много ти благодаря за превода на озета.
Знаех си, Cry но не исках да го споделям предварително. Rolling Eyes
Още като видях с превод разговора между Умут и майка му си помислих, че заради бебето двамата, ще се съберат.
Сега остава да се надявам Наз да не се съгласи. Praynig bishop
Умут ме изненада, не очаквах, че няма да се усъмни, че бебето може да е от Али.
За него дори не ми се пише, от миналия епизод тотално ми падна в очите с агресията и насилието, които са му присъщи, отврат ми е на ента степен.
Оххх, омръзна ми от #2gunfire този противен дядка Тарък, хем отврат като излъчване, Sick хем противен като баща. #Cussing out
Милият Али, Rolling Eyes какво ли, ще си помислил, как ли, ще се почувства като ги види двамата в ресторанта на Айхан!?!

Последна редакция: вт, 15 мар 2016, 16:01 от Neidjal

# 530
Neidjal,  Hug

Умут и на мен ми е трудно да го коментирам - още не съм решила за психодиспансер ли е, или за затвор.
Но аз продължавам да вярвам, че рано или късно ще чуем от Умут въпроса "Това бебе мое ли е?" (или някаква разновидност). Човекът има толкова комплекси за избиване. И е толкова нервен и сприхав. Ако в този филм ще продължи да има изобщо някаква логика, то Умут непременно ще покаже и на Наз истинското си лице. А тя, милата, има болезнена нужда от челен сблъсък с реалността.   Peace

# 531
В сайта още няма снимки към 11 епизод.

# 532
Neidjal, Hug

Умут и на мен ми е трудно да го коментирам - още не съм решила за психодиспансер ли е, или за затвор.
Но аз продължавам да вярвам, че рано или късно ще чуем от Умут въпроса "Това бебе мое ли е?" (или някаква разновидност). Човекът има толкова комплекси за избиване. И е толкова нервен и сприхав. Ако в този филм ще продължи да има изобщо някаква логика, то Умут непременно ще покаже и на Наз истинското си лице. А тя, милата, има болезнена нужда от челен сблъсък с реалността.   Peace

Точно така, защото на този етап все още я боли понеже малко или много дори и да не са се обичали(а аз смятам, че са се по свой си начин)  са свикнали един с друг толкова години, и за да се отрезви, и за да благодари на съдбата, че се е отървала от Умут наистина трябва да се издъни пред нея.....много хубаво си го казала, че има нужда от челен сблъсък с реалността наречена Дявола Умут.
Всъщност си мисля, че той е сприхав по природа, просто Наз със своята доброта е заглушавала през годините гласът на Дявола в него, сега вече е сам и Дявола вилнее с пълна лудост, и сила.
Интересно какво ли, ще прави Али в домът на Наз newsm78 та Умут, ще го завари там?!

# 533
Снимки още нямаме, но имаме 2-ри фраг:

http://www.fox.com.tr/Kordugum/tanitimlar

# 534
Оххххх дано Наз си тръгне и да не се събере отново с Умут.
Имам надежда затова след като изгледах трея, дано, дано, даноооооо. Praynig

# 535
Цитат
Мурат, стар приятел на Али, ще се появи след години и ще отправи предложение за партньорство на Али Нежат.
В същото време и Умут получава предложение за работа от мистериозен човек...
Започва някаква война между двама, за оръжие им служат Али Н. и Умут.

# 536
  • София
Мистериозния мъж, който ще предложи работа на Умут е Ендер, а приятеля му на Али е друг.
Ако Наз се върне при У.  ще я убия!

# 537
Мистериозния мъж, който ще предложи работа на Умут е Ендер, а приятеля му на Али е друг.
Ако Наз се върне при У.  ще я убия!
И аааааз, #Cussing out всъщност тя сама, ще се обрече на самоубийство. Peace
И аз така си помислих, че Ендер, ще предложи на Умут, но защо на него, Thinking а не на Али newsm78 с цел да го зарови жив както се казва!?!

# 538
Снимки от новата серия:

Последна редакция: вт, 15 мар 2016, 18:05 от m3ia14

# 539
Чак не ми се коментира физиономията на Наз на третата снимка Crossing Arms и каква работа има Каанчето с нея, и Умут в ресторанта на Айхйн!? Crossing Arms
Да си се събират с Дявола и да стои далеч от Али, и Каан, за да не дава напразни надежди на Али, а може би вече е мнооооого късно, защото нашичкият е влюбен до уши, и връщане назад няма. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт