Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) – Тема 37

• 56 984
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Много е влюбен Али-то.Интересно ми е за какво го успокоява Наз в трейлъра за следващия епизод. Имам няколко версии:
Разбрал е, че Умут е бил в жилището и и я е притеснил
Умут е наранил Наз по някакъв начин (ама ако беше така, мисля че нямаше и Наз да може да го успокои, Умут щеше да е ритнал камбаната  Joy)
Ядосан е на Неслихан и иска да я утрепе

# 481
  • Варна
            БУ Hug и аз се замислих още като видях трейчето защо е неспокоен Али-Нежат. От другите сцени си помислих, че може би проблема е свързан с Каан- видяхме, че дечко не иска да говори с баща си. Sad Дано да греша Praynig , но постъпката на Фейза и уплахата, която последва за детето може да има и по-тежки последствия и може би точно това са страховете на Али Неджат. Вероятно и затова е потърсил Наз, а тя се опитва да го успокои за да не си мисли най-лошото.
           Що се отнася до Умут- кой знае какви ги е натворил и при Наз. #Cussing out  Ама той снощи беше още по-отвратителен от предните серии. Отврати ме с постъпките си! Naughty Тръгнал да си купува нова кола- всичката Мара втасала и колата му беше кусура!  ooooh! И като я купи стана ли Али Нежат?!  Mr. Green Какво и пред кого иска да се доказва с тази покупка. newsm78 Още повече ми падна в очите като нае за работата съвсем непознат монтьор. ooooh! ooooh! ooooh! Как не му стана съвестно и неудобно пред Генджо- човека, който пострада заради него. И най-безцеремонно му заяви в лицето: „Поискаха да намеря монтьор, намерих им!“  #Crazy Върхът на простотията беше отношението към Емре и към собствената му сестра- това дори не ми се коментира.
           И да не пропусна най-хубавото от трея: Далматинката е аут от обкръжението на Али Нежат.  Peace Пиша „обкръжението“, защото това което аз чух беше „Не искам да те виждам повече. Работата ти тук приключи“ Не зная дали може да я уволни, но е факт, че просто тя за него е затворена страница.

# 482

Малкият сладур!

# 483
Много е влюбен Али-то.Интересно ми е за какво го успокоява Наз в трейлъра за следващия епизод. Имам няколко версии:
Разбрал е, че Умут е бил в жилището и и я е притеснил
Умут е наранил Наз по някакъв начин (ама ако беше така, мисля че нямаше и Наз да може да го успокои, Умут щеше да е ритнал камбаната  Joy)
Ядосан е на Неслихан и иска да я утрепе

Joy Joy Joy JoyЩЕ ПОМОГНА........ Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 484
Привет, момичета,
Изпаднали сме да 2-ра стр., що така? Simple Smile

Я да повдигна малко духа и то благодарение на Алекс.
Алекс, за теб:
Скрит текст:

Ето го преведения епизод:

http://vk.com/videos-113691288?section=album_3&z=video-11369 … 9045%2Fpl_album_3

# 485
Много благодаря за превода на любимото сериалче! bouquet

# 486
# 487
  • ... да усещаш мириса на море ...
Много харизматичен ЛОШко си имаме!    newsm03   От фрага за 11-и епизод става ясно, че в ролята на Енвер бей ще видим Теоман Кумбараджъбашъ (Дъщерите на Гюнеш; 1001 нощ).  
Добро и навременно решение. Хайде на хубаво / на висок рейтинг да е!  Praynig

Прави доста силно първо впечатление с овладяната ярост, която излъчва; чудесна игра с очи и глас.   Whistling
Ще бъде удоволствие да гледаме двама толкова силни и харизматични противници, като Али и Енвер.  yes

Миа, благодаря. Откакто се разбра за съществуването на Енвер Туна, се чудех дали ще го покажат или ще бъде само глас в телефона, и ако да, кой актьор ще го играе... От трейлъра, признавам си, не можах да позная Теоман. Но той изглежда винаги различно ...

пп сериалът с Берен беше "Щастливи заедно" (Aşka Sürgün) 

# 488
Здравейте. Simple Smile
Деска мерси за този линк, защото с предходния бях до там, Crossing Arms аман. ooooh!
Вярно, че сериалът се казваше "Щастливи заедно", мерси Тара, веднага познах актьора в трея.

# 489
Здравейте, момичета!

Наде,  Hug!

Копирах само линка, че нямах време за повече. Аз гледам руския превод, до българския все не стигам. Решила съм , че ще седна когато съм свободва и ще ги гледам сериите накуп.
Пепелче, , Hug ! Благодаря за линка!

Хубав ден ви желая!

# 490
  • Плевен / София
Здравейте, момичета!

Наде,  Hug!

Копирах само линка, че нямах време за повече. Аз гледам руския превод, до българския все не стигам. Решила съм , че ще седна когато съм свободва и ще ги гледам сериите накуп.
Пепелче, , Hug ! Благодаря за линка!

Хубав ден ви желая!
Деси Heart Eyes аз също имам проблем с регистрацията и твоя линк ми върши страхотна работа Party благодаря bouquet
за серията ще кажа , че Фейза определено ме изкарва из обувките....прекалява с упреците .... особено към Наз....тя се чувства достатъчно виновна и без да и  се "казва" Naughty

# 491
  • София
Много е влюбен Али-то.Интересно ми е за какво го успокоява Наз в трейлъра за следващия епизод.
Гледайки отново фрагмана си мисля, че Наз е на път да му каже нещо и предварително го успокоява. Може би нещо свързано с Каан.

Толкова много сериали се преведоха от руски, не се ли намери някой фен на "Разбойниците", че да ме зарадва. Laughing Всичко на турски гледам, с две изключения (Слънцето и Карата), ама с този ще ми е бая трудно.

# 492
 Може ли нов линк към преведената серия, че с публикувания имам проблем? Благодаря.

# 493
  • Бургас
Може ли нов линк към преведената серия, че с публикувания имам проблем? Благодаря.

с руски субки?
https://vk.com/diziay

# 494
Благодаря bouquet bouquet bouquet

Общи условия

Активация на акаунт