Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) – Тема 37

• 56 988
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Загледах го,благодаря за препоръката
Скрит текст:
Пусто на този Пойраз ,няма ли да му свършат неволите ooooh!...сценаристите много хубави диалози са измислили между двойката,много забавни
Скрит текст:
И не само между двойката.  Grinning  Не знам на кой епизод си, но почакай да видиш Зюлфикяр  Joy  hahaha 
А неволите на Пойраз все повече ще стават... Няма как, главен герой е.  Laughing

# 466
 wavey
Мач не мач рейтинга не е особено добър ми дано не започне да пада още повече и без мач по време на излъчването му.
Енвер/Теоман съм го виждала в сериал с Берен(не го гледах и затова не му знам името, но съм го засичала навремето отвреме-навреме) и в 1001 нощи съм го гледала.

Последна редакция: пт, 11 мар 2016, 16:41 от Neidjal

# 467
  • София
Рейтинга на сериала е сравнително добър, много рядко има сериали вече, които постигат завидни резултати тоя сезон за 5/6.
А и от много време важния рейтинг е не ТОТАЛА, а  АБЦ1, това са образованите + младежите, АБ - Само образованите  тотал-а са бедните са тези невключени в другите групи. В АБЦ1 рейтинга е добър. Не му се вайкайте...

# 468
Рейтинга на сериала е сравнително добър, много рядко има сериали вече, които постигат завидни резултати тоя сезон за 5/6.
А и от много време важния рейтинг е не ТОТАЛА, а  АБЦ1, това са образованите + младежите, АБ - Само образованите  тотал-а са бедните са тези невключени в другите групи. В АБЦ1 рейтинга е добър. Не му се вайкайте...
Има една приказка БУ-мен от не бой се ме е страх, та и аз така.
За мен рейтинг под 5% е лакатушещ се и във всеки един момент може да смени посоката си.

# 469
  • София
Наде, рейтинг системата е друга, не е както преди. Няма смисъл от страхове, когато процентите на сериала са под 5. Както писах и по-горе, процентите на йозета също го крепят. Няма да го спрат, спокойно. Един сезон, сезон и половина най-много ще изкара. То и повече не му е нужен, според мен.

# 470
  • София
В момента 90% от сериалите са с такъв рейтинг, а и във ВАЖНАТА  група рейтинга винаги е бил над 5. Важно е също и, кой сериал сме за деня, щото ако сме 5 рейтинг сме втори/трети е перфектно.
Отдавна беше времето когато сериали са имали спокойно над 10/11 рейтинг всеки епизод, ама не само един да го постига, ами за седмицата 10 сериала с такъв рейтинг... Сега рейтинг между 4 и 6 е нормален, над това е висок.

В ТТ днес споделиха, че Ендемол са казали, че сериала със сигурност ще има пълен сезон, замислят И втори.

# 471
Зари, БУ, дано е така както казвате момичета и да са променили рейтинг-системата, че навремето много любим мой сериал заради нисък рейтинг не само, че не го завършиха, а го оставиха без финал, ей така в нищото, а на мен тройката(за първи път не двойка, а тройка) Каан-Наз-Али много ми харесват, и искам да ги гледам максимално дълго време.

# 472
  • София
От около сезон, вече втори всъщност, рейтинг системата е друга. Затова и групите вече са три, а не две както бяха преди. Те ако бяха я въвели още по-рано, много сериали щяха да изкарат. Peace Един от най-любимите ми сериали Кайъп, беше спрян при рейтинг 4  ooooh!  Сега ако беше, съвсем спокойно щеше да си изкара 39-те епизода, които ни бяха обещали.

# 473
  • София
За ПЕ ли става въпрос? Ми нормално, то аз още се чудя на рейтинга на първите два сезона АФК ама айде....

Вече няколко години е променено отчитането на рейтинга, пример ще дам с Войната на розите сериала в АБ и ТОТАЛ се въртеше около 4, но в АБЦ1 рейтинга си му беше над 5 + озета и завърши след 68 епизода, които са цял сезон миналата година от лятото, та до края на май, и после от края на август до средата на февруари и не беше спрян заради нисък рейтинг, а поради това, че БК реши, че вече не го удовлетворява тази роля.

Зари Intikam беше спрян с 5 рейтинг, както и Милост , слънцата и те с 4 рейтинг бяха спрени... на онзи етап, преди смяната на системата.

# 474
  • София
Зари Intikam беше спрян с 5 рейтинг, както и Милост , слънцата и те с 4 рейтинг бяха спрени... на онзи етап, преди смяната на системата.
Много са, Бу, много. Дадох пример с Кайъп, защото само за неговите проценти съм напълно сигурна, но знам, че има още много като него. И за "Милост" ме е много яд.  ooooh! И "Моето име е Гюлтепе" спряха при рейтинг 4  Confused Малшанс.

# 475
  • София
Спират иновативните сериали, а бози като О hayat benim имат по 46548546 епизода  ooooh!

# 476
За ПЕ ли става въпрос? Ми нормално, то аз още се чудя на рейтинга на първите два сезона АФК ама айде....

Скрит текст:
Вече няколко години е променено отчитането на рейтинга, пример ще дам с Войната на розите сериала в АБ и ТОТАЛ се въртеше около 4, но в АБЦ1 рейтинга си му беше над 5 + озета и завърши след 68 епизода, които са цял сезон миналата година от лятото, та до края на май, и после от края на август до средата на февруари и не беше спрян заради нисък рейтинг, а поради това, че БК реши, че вече не го удовлетворява тази роля.

Ти да, но аз и мноооого от комшиите не се чудихме, защото си беше заслужен, но няма нужда да се убеждаваме, всяка с предпочитанията си.
Минало-бешило, дано този и другият който следя завършат подобаващо по план, друго не ме интересува към този момент.

# 477
  • София
Белчим е спечелила - анкета за най-успешна актриса на някакъв университет и скоро ще я награждават  Heart Eyes

Скрит текст:
Еми да ме извиняват феновете на АФК - ама голяма боза беше, първия сезон каквото съм засичала биваше, ама втория  Sick Sick Sick а и Хазал с нейния кравешки поглед.... ужасТ.

# 478
jupetrov7,  Hug  играеше Яман, шофьорът на Онур във втори сезон. Този, който отведе и искаше да отгледа незаконния син на Али Кемал, защото обичаше майката..
Сетих се, разбира се! ooooh!
Благодаря ти.  Hug Наистина играеше много добре.  Peace

# 479
Толкова бяха сладки в тази сцена, че няма накъде повече, като два гълъба са. Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт