Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) – Тема 37

• 56 993
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Пак кофти епизод ни очаква, единственото хубаво е, че Али не иска да вижда повече Далматинката, изгони я.
Абе кога, ще изгрее слънце и на нашата улица беееееее? Crossing Arms
Лелчеее, кой е този  Енвер който спомена, на Фейза мъжа ли или друг?

# 451
zarani, мерси за трейлъра и превода! Hug Hug
Али Н. отново потъва в депресия... Но тъжните роли му отиват на Ибрахим с тези тъжни очи. Sad

Neijal, имаше право - мислех, че Умут и Наз поне ще си кажат нещо преди края на епизода...  Sad

Лека нощ.  Hug

# 452
Много ми е мъчно за Али Нежат, мнооооого, Rolling Eyes а Наз вече да вземе да реши какво иска, Crossing Arms че да не ми заприлича на сърби, боли, драго ми е.
Благодаря за превода на трейлъра Зари.
Лека Ви нощ.

# 453
  • София
Фрага с превод Simple Smile

http://vk.com/club113691288

# 454
Много ми е мъчно за Али Нежат, мнооооого, Rolling Eyes а Наз вече да вземе да реши какво иска, Crossing Arms че да не ми заприлича на сърби, боли, драго ми е.
Благодаря за превода на трейлъра Зари.
Лека Ви нощ.

Ами тя Наз отдавна е  на сърби, боли, драго ми е.Само дето тука никой не искаше да се съгласи с мен

# 455
# 456
  • София
Цъ, според мен Наз не е влюбена, все още но пък със сигурност го харесва и почва да се влюбва през последните две серии.

# 457
Вътре е с двата крака, просто морала им е такъв на комшиите,кадъните трябва да са чисти и святи

# 458
Пак кофти епизод ни очаква, единственото хубаво е, че Али не иска да вижда повече Далматинката, изгони я.
Абе кога, ще изгрее слънце и на нашата улица беееееее? Crossing Arms
Лелчеее, кой е този  Енвер който спомена, на Фейза мъжа ли или друг?
да  Peace

# 459
Сега ще чакаме вторник резюмето, та пак да ни хвърли в оркестъра.

# 460
 food010   Hug

Рейтингът за снощната серия - намалява спрямо миналата седмица. (За търсещите някакво обяснение да уточня, че снощи беше мачът на Фенерите с португалския Брага, осминафинал за Лига Европа, от 20 до 22 ч. - Фенерите взеха, че биха случайно, макар че не заслужаваха!    Banghead ; реваншът ще е следващия четвъртък):

Скрит текст:

TOTAL     9     KÖRDÜĞÜM     4.07     9,85  

AB     4     KÖRDÜĞÜM     4.71     11.92

20+ABC1     4     KÖRDÜĞÜM     5,11     11,83

Не изглежда добре, макар че от малкото, което видях ми се стори, че серията е добре направена. Очевидно някой е "внушил" на Омер бей да ходи повече от два пъти седмично на снимачната площадка.  yes

Много харизматичен ЛОШко си имаме!    newsm03   От фрага за 11-и епизод става ясно, че в ролята на Енвер бей ще видим Теоман Кумбараджъбашъ (Дъщерите на Гюнеш; 1001 нощ).  
Добро и навременно решение. Хайде на хубаво / на висок рейтинг да е!  Praynig

Прави доста силно първо впечатление с овладяната ярост, която излъчва; чудесна игра с очи и глас.   Whistling
Ще бъде удоволствие да гледаме двама толкова силни и харизматични противници, като Али и Енвер.  yes

И две уточнения:
* Имаше разминаване с обявения озет! Али не е казал нито дума за чувствата си на Наз.  Naughty  Озетаджията явно го е избило на лично творчество..
* По повод дискусията "ще се съберат ли Умут и Наз заради бебето, или не":
Лейля казва на Наз, че е бременна от около 5 седмици, т.е. забременяла е след връщането й от Италия и запознанството й с Али. Нали няма някой, който да мисли, че Умут ще приеме без никакво съмнение, че това бебе е негово?!  Crazy

Спорен ден на всички!  Peace

Последна редакция: пт, 11 мар 2016, 15:46 от m3ia14

# 461
Дали ще има пак ДНК тест, като в повечето сериали??? Laughing
Поне 1 епизод ще чакаме резултатите... ooooh!

m3ia14, би ли ме подсетила къде в "1001 нощи" се появява Теоман Кумбараджъбашъ?  newsm78

# 462
jupetrov7,  Hug  играеше Яман, шофьорът на Онур във втори сезон. Този, който отведе и искаше да отгледа незаконния син на Али Кемал, защото обичаше майката..

# 463
  • София
"1001 нощ"... този сериал още си отлежава на диска ми, кой знае кога ще стигна до него. Със сигурност съм вече единствената, която не го е гледала.  Joy

Да вметна, че йозета на сериала също е изкарал добри проценти. Е, добри, добри, като за йозет добри - 2% в Тотала и по 3% в AB и ABC групата. Но като се сетя, че има сериали, на които редовните им епизоди правят по толкова... "Възела" не е за жалене.  Laughing

Белчим и Окан. Огромно желание имам да гледам "Майчина рана" макар да знам, че доста ще има да почакам. Отзивите от първите, които са го гледали са добри.

Дениз в Нюрнберг, Германия

# 464
Скрит текст:
Така ми се искаше ,този сериал да е от тези в които ГГ се заобичват от първите 5 серии и после заедно преодоляват нещо си.Ако някой знае такъв сериал да ми препоръча.
....
Пойраз Карайел и там също има едно страхотно дете и силна връзка между баща и син.
Скрит текст:
Привет, мили момичета!
Тази вечер продължавам с осмомартенските женски партита Simple Smile и няма да гледам онлайн, но чакам с нетърпение серията. Пък и като ви прочета, ще мога след това да прескоча избирателно разни кофти моменти (както постъпих с отвличането).

Загледах го,благодаря за препоръката
Скрит текст:
Пусто на този Пойраз ,няма ли да му свършат неволите ooooh!...сценаристите много хубави диалози са измислили между двойката,много забавни

Общи условия

Активация на акаунт