Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) – Тема 37

• 56 996
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • ... да усещаш мириса на море ...

Здравейте!

С благодарности за превода, но искам да попитам защо трейлърите и песните се отварят нормално, а за сериите, в секцията за видео иска регистрация. Аз нямам такава и не искам да си правя ... На стената обаче върви нормално  newsm78

А за начало се е смятало отрицателната роля да е за Ибо, а положителната за Алиджан

И аз наскоро си мислех, колко добре се получи, че Ибрахим избра този сериал, защото ако си спомняте, в началото имаше инфо, че ще се снима в друг сериал ...
Много са ми сладки с Айбарс, толкова добре си партнират. Имаше една сцена, когато закусваха и малкия направи един жест, който Ибрахим повтори, беше много забавно ...

Тюляй Гюнал (Фейза) наистина е добра артистка, но явно рядко се изкушава от сериалите. Може би си подбира ролите. Любопитно е, че е играла в "Другата смърт на Жана д'Арк" (Jeanne D'arc'ın Öteki Ölümü) от Стефан Цанев ...

За Наз и Умут: до сега (аз съм все още на 8еп) от случващото се, бяха оставили впечатление (поне както съм го разбрала аз), че те имат една младежка любов и "праволинейната" Наз е избрала "бунтаря" Умут. Но от един разговор м/у нея и майка и останах с впечатлението, че са се оженили, защото тя е забременяла, докато са били на някакъв къмпинг, т.е не са се оженили толкова по любов, колкото по принуда ...

Последна редакция: ср, 09 мар 2016, 13:46 от tara_lezhka

# 346
  • София
Белчим на премиерата на игралния филм с нейно участие "Майчина рана" (Annemin Yarası). Много е красива!  Heart Eyes

https://www.instagram.com/p/BCvn0_AnfnZ/

https://www.instagram.com/p/BCvl_pCJzRY/

Скрит текст:

# 347
Бел май за нищо ги няма това Маракеш, това 'Стамбул.    Да се чуди човек какви ще ги върши наша Наз.  Rolling Eyes  Горкият Али, ще я чака ли, ще я гони ли - не знам, ама бая зор ще види.  Heart Eyes

Иначе Белчим наистина е много красива и елегантна!   Peace
Мерси за снимките, Зари  bouquet

Никой не коментира нищо за новото изстъпление на Умут: съдейки по снимката Емре очевидно ще се "запознае" с истинския батко.  box

Последна редакция: чт, 10 мар 2016, 01:35 от m3ia14

# 348
m3ia14 wavey

Никой не коментира нищо за новото изстъпление на Умут: съдейки по снимката Емре очевидно ще се "запознае" с истинския батко.  box

Определено е имало среща и то точно в стила на Умут. И Генджо каза на Емре, че все още не познава истинския брат, та май вече са се запознали. Shocked

Дано Наз да е твърда в решението си за развод и тази бременност да не я разколебае. Praynig

# 349
Цитат
Дано Наз да е твърда в решението си за развод и тази бременност да не я разколебае
А оня идиот с юмручното правосъдие, дали лесно ще и го даде, при положение, че видя изследванията? Ще ми се до 2-3 епизода да стане по- ясно с тази бременност!

# 350
Така ми се искаше ,този сериал да е от тези в които ГГ се заобичват от първите 5 серии и после заедно преодоляват нещо си.Ако някой знае такъв сериал да ми препоръча.
Според мен Наз,ако наистина е бременна ,ще задържи детето,ще искат да са с Алиджан,но Умут ще им пречи.Към края на сериала ,Умут ще се спомине и така Наз и Алиджан ще си гледат децата щастливи заедно Simple Smile а и естествено ще имат 3-то дете  Mr. Green

# 351
Така ми се искаше ,този сериал да е от тези в които ГГ се заобичват от първите 5 серии и после заедно преодоляват нещо си.Ако някой знае такъв сериал да ми препоръча.
....
Пойраз Карайел и там също има едно страхотно дете и силна връзка между баща и син.

Привет, мили момичета!
Тази вечер продължавам с осмомартенските женски партита Simple Smile и няма да гледам онлайн, но чакам с нетърпение серията. Пък и като ви прочета, ще мога след това да прескоча избирателно разни кофти моменти (както постъпих с отвличането).

# 352
rprmРали,  Hug

Дано Наз да е твърда в решението си за развод и тази бременност да не я разколебае. Praynig

А оня идиот с юмручното правосъдие, дали лесно ще и го даде, при положение, че видя изследванията?

Той ще види изследванията, но на тях пише само, че Наз е бременна; няма как да разбере кой е бащата, защото най-вероятно Наз е забременяла след връщането си от Италия - пореден възел на сценаристите.  Peace  
Като се има предвид колко пъти Умут видя заедно Али и Наз (когато я изпращаше след вечерята при Айхан в началото, когато върнаха Каан при дядо му след ДНК теста, пак 3-мата в колата на връщане от онзи хотел, после обаждането на Наз по време на срещата м/у Али и Умут, после пък скандала в медиите и за финал прегръдката им след отвличането.. - може да пропускам нещо), та след като ги е видял толкова пъти заедно, а Наз, както самият Умут се изрази "се е разбързала с развода", най-нормалното нещо за Умут ще е да стигне до извода, че бебето е на Али. Още по-нормално за него ще бъде да не повярва на Наз, ако тя реши да му каже истината.  Peace
Мен по-скоро ме притеснява докъде ще стигне Умут в гнева си, защото се вижда, че когато изгуби контрол над себе си, той става много агресивен..  ooooh!  Пък случилото се след отвличането ще нанесе много здрав удар по неговото крехко его..
Да се надяваме просто да се разведе с "невярната" си жена.  Peace

Последна редакция: чт, 10 мар 2016, 12:01 от m3ia14

# 353
  • ... да усещаш мириса на море ...

Според мен Наз,ако наистина е бременна ,ще задържи детето,ще искат да са с Алиджан,но Умут ще им пречи.Към края на сериала ,Умут ще се спомине и така Наз и Алиджан ще си гледат децата щастливи заедно Simple Smile а и естествено ще имат 3-то дете  Mr. Green

Може би имаш предвид Али Нежат, защото Алиджан (Юджесой) е актьора, който играе Умут  Peace

# 354
  • Бургас

smile3503 Кръстниците купуват костюм, но мисля, че Али Нежат и на автомобил ще е съгласен! Не се обиждай, забавно да е!

# 355
Здравейте Simple Smile и благодаря за всичко споделено.
Деми и аз искам да гледам такъв сериал, но комшииските определено не са такива. Rolling Eyes
Да минава по-бързо деня smile3539 и да идва вечерта. jumpuu

# 356
  • София
Пойраз Карайел  Peace  Точно там ГГ се влюбиха много бързо, започнаха връзка много бързо, преплитат им се комични и драматични ситуации, и почти не стоят разделени. И както и Пепелчето е споменала, има силна връзка между баща и син.

# 357
Пойраз Карайел  Peace  Точно там ГГ се влюбиха много бързо, започнаха връзка много бързо, преплитат им се комични и драматични ситуации, и почти не стоят разделени. И както и Пепелчето е споменала, има силна връзка между баща и син.

....
Малко спам, но от сутринта се каня да сложа тази снимка за ДеМи:

Скрит текст:

# 358
Мен не ме грабва двойката в предложения сериал и, ще го пропусна.
Ако не греша главната е Бурчин, бившата на Мурат.
С този май са реална двойка понастоящем.
Приятно гледане и безпроблемен нет, да видим колко още може да се затяга възела, ooooh! #Crazy а аз чакам ли чакам да започне да се разплита. Rolling Eyes

# 359
Здравейте и от мен! Успях да се класирам!

Безпроблемен нет и приятно гледане, момичета!

https://vk.com/topic-86336891_33195489?offset=7680
 тук рускините превеждат.

Общи условия

Активация на акаунт