За тези, които са чакали превод на бг - има го ето тук: http://vk.com/club113691288?z=video-113691288_456239045%2Fa2a4ee … l_wall_-113691288
Здравейте!
С благодарности за превода, но искам да попитам защо трейлърите и песните се отварят нормално, а за сериите, в секцията за видео иска регистрация. Аз нямам такава и не искам да си правя ... На стената обаче върви нормално

А за начало се е смятало отрицателната роля да е за Ибо, а положителната за Алиджан
И аз наскоро си мислех, колко добре се получи, че Ибрахим избра този сериал, защото ако си спомняте, в началото имаше инфо, че ще се снима в друг сериал ...
Много са ми сладки с Айбарс, толкова добре си партнират. Имаше една сцена, когато закусваха и малкия направи един жест, който Ибрахим повтори, беше много забавно ...
Тюляй Гюнал (Фейза) наистина е добра артистка, но явно рядко се изкушава от сериалите. Може би си подбира ролите. Любопитно е, че е играла в "Другата смърт на Жана д'Арк" (Jeanne D'arc'ın Öteki Ölümü) от Стефан Цанев ...
За Наз и Умут: до сега (аз съм все още на 8еп) от случващото се, бяха оставили впечатление (поне както съм го разбрала аз), че те имат една младежка любов и "праволинейната" Наз е избрала "бунтаря" Умут. Но от един разговор м/у нея и майка и останах с впечатлението, че са се оженили, защото тя е забременяла, докато са били на някакъв къмпинг, т.е не са се оженили толкова по любов, колкото по принуда ...