Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) – Тема 37

• 57 037
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Здравейте,  wavey wavey waveyнаистина чакам превод на български защото от руски може не всичко да съм разбрала правилно!
 Но.... Много, много добър епизод! Харесва ми, че няма пресилени неща. Всичко ми е нормално и логично.
Имам предвид Умут, Наз, Али и Фейза. "Хитлер" ме изненада. Такава реакция очаквах от образ като добрия дядо Хасан/мисля/. Но тези дядови и бащински чувства ме изненадаха. Какви познати и приятели има Ибрахим, не е за вярване! А Умут, освен че се ядоса и уплаши, че са отвлекли Наз, разбра, че това е заради него. По негова вина се случва това с Наз, а и за него/както си призна Наз/ тя е най-добрия му приятел. Малко късичко показаха времето когато се освободи от въжетата и запуши с колата си пътя за отстъпление на Кенан, но.....в името на сценария, случват се и такива телепортации... smile3503

# 241
Предполагам, че момичетата все още чакат превод и затова не коментират.

Умут, според мен в последните години, не е имал чувства към Наз, изключая привързаност, според мен той чака тя да направи първата крачка или пък да отидат двамата заедно. Реакцията му когато получи снимката на Наз е нормална, все пак обичали са се, имали са дълъг брак, заедно са от деца, съвсем съвсем нормална реакция. Аз лично щях да се учудя, ако реакцията му не беше тая, а седеше и не реагираше. Погледа му също беше нормален, все пак любов няма, но има привързаност, която той си мисли за любов и съответно ревнува, той ревнува още от когато Али се появи. По няколко причини: знае, че  вече няма любов, знае, че не е на нивото на Наз, знае, че Али е на нейното ниво, че той е много по-подходящ за нея, от него,  тя много обича Каан и т.н и т.н.
Колкото до Хитлер - според мен го е променила смъртта на жена му, заради това е такъв, но според мен няма да се промени, кой знае колко.  Фейза ме притеснява мен лично - изключително много, защото сега съвсем ще се обърне срещу Наз и ще бута тъпата далматинка в леглото на брат си, но се надявам да се усети, когато бившия и се появи. Дядката също викам да се усети и да върне фирмата на Али, щото иначе бившия му зет като дойде, ще види той кон боб яде ли  hahaha

Здравейте в неделния мързелив следобед!
Харесва ми сериала, върви си нормално, случва се по нещо, ГГ са си нормални хора, с нормални реакции.
Бу е права - семейството на Наз и Умут е влязло в руслото на ежедневието и навика. Любовта или е приключила или въобще не я е имало. За мен  Наз е на стадий - влюбена, но неосъзната, хубаво ти е с някой, тревожиш се за него, мислиш за него, обичаш много детето му и се залъгваш, че заради него се срещаш с баща му по различни поводи.
Според мен Фейза хареса Наз, макар че изпитва ревност  по отношение на Каан. Усеща, че брат й не е безразличен към тази жена и мълчаливо го одобрява. Иначе не би я поканила у дома толкова импулсивно и не би пуснала толкова лесно Каан с нея на разходка. Тя няма да е против евентуалната им връзка. А далматинката си е гадна и Фейза й няма доверие. Търпи я до себе си, но мисля че няма да е за дълго.
А Фантомас, както го наричат рускините, ще омеква полека-лека, Каан ще му влезе под кожата, Али-Неджат ще си има още проблеми с него заради колите. Трябва да стане нещо много лошо във фирмата за да повярва дядката в сина си.
Фрагът е толкова объркан, чакам вторник и някоя друга снимка за някаква яснота.

Бебето да е грешка? Тя няма да каже на Умут и терзанията ще са си за нея само . Все си мисля, че ще стане нещо с наз и тя ще го загуби бързо, иначе е много жестоко - две дечица... Но при комшиите нищо не може да се предполага...

# 242
Момичета, изгледах епизода като отвличането го минах с мишката.
Написах дълъг и много умен анализ, но без да искам го изтрих и сега ме
мързи пак да пиша.
Само ще кажа, че с нетърпение чакам сцените между баща и син.
А с още по- голямо нетърпение чакам нещото, дето ще се случи между ГГ. Heart Eyes
Само че фрагманът не ми дава надежда, че ще е скоро. Откъде се появи сега
тази бременност, всичко ще се обърка.  Mr. Green
Въобще изглежда, че много лош епизод ни чака, но дано трейлърът да е само
заблуда.

# 243
  • София
Със сигурност Фейза не хареса Наз, постоянно, каква е тази Наз, защото тази Наз, туй онуй. Ще видим.

Бебето е грешка, Наз казваше, че не иска бебе, не защото не иска да е майка, а защото не иска да изпита отново същото. Според мен или ще го махне или ще го остави и ще се събере с Али-Нежат, когато му дойде времето, информирал го, че чака дете от друг. Надявам се да не го загуби отново защото ще е ужасно...Тя приема неговото дете, той нейното. А може и да се окаже, че има проблем с бременността.

# 244
Според мен или нещо кофти ще се случи с бебето (не че ми харесва),
или за няколко серии ще го роди Simple Smile, 'щото не вярвам цял сериал да
гледаме бременна ГГ.

# 245
  • София
Според мен или нещо кофти ще се случи с бебето (не че ми харесва),
или за няколко серии ще го роди Simple Smile, 'щото не вярвам цял сериал да
гледаме бременна ГГ.
И според мен така, може да мине година и хоппп Наз с бебе и уж се събрали с Умут, тогава отново и се пресичат пътищата с Али Нежат и почва голямата любов.

# 246
А дали Лейля не я изпитва? Каква позиция ще заеме спрямо двамата мъже в живота си. Кого повече иска?

# 247
  • София
Защо да я изпитва Лейля? Тя е най-близкия и човек и приятел, според мен. Според мен е истина. Ще видим как ще се стигне, до това въобще да си направи тест за бременност, нашето момиче.

# 248
Цитат
Със сигурност Фейза не хареса Наз, постоянно, каква е тази Наз, защото тази Наз, туй онуй. Ще видим.

Аз мисля, че Фейза изпитва ревност по отношение на Каан. Тя вижда, че Каан обича Наз и е щастлив с нея, изпитва страх да не бъде изместена ...

Ако Умут разбере , че Наз е бременна, няма да я остави, ще проявява ревност и ще бъде голяма драма  с А - Н и Наз 

# 249
  • София
Привет, привет Simple Smile

На мен също много ми хареса този епизод, може би най-много от всички до този момент.
Някъде по-горе прочетох, че Фейза не харесва Наз, но според мен не харесва Неслихан (то пък нея кой
я харесва, освен Оуз), особено с уж невинните й реплики. А когато дойде момента и се разбере, че държи връзка и работи в полза на бившия й съпруг - тогава съвсем. Относно Наз, самата Файза си каза,
че ревнува Каан. За бременността на Наз в следващия епизод много силно се надявам да е някаква
грешка, особено като се има предвид, че категорично отказваше втори опит за дете, вероятно
се е предпазвала. Не харесвам Умут, може да я е обичал, но не е за нея. Той отдавна е всъпил в брак
с така мечтания автомобил и за разлика от Али-Нежат си е самодостатъчен. Няма да ми допадне и идеята, ако сценаристите решат да превърнат Наз в героиня отглеждаща сама детето си, затова пак казвам, че се надявам това да е някаква грешка.

За тези, които са чакали превод на бг - има го в дата и ето тук: http://vk.com/club113691288?z=video-113691288_456239045%2Fa2a4ee … l_wall_-113691288

# 250
Здравейте момичета, благодаря за епизод 9! Но явно ще се гледа в контакта, защото дата пак няма..вече си мисля, че само аз имам този проблем с датата... newsm78  Cry

# 251
Скрит текст:
Привет, привет Simple Smile

На мен също много ми хареса този епизод, може би най-много от всички до този момент.
Някъде по-горе прочетох, че Фейза не харесва Наз, но според мен не харесва Неслихан (то пък нея кой
я харесва, освен Оуз), особено с уж невинните й реплики. А когато дойде момента и се разбере, че държи връзка и работи в полза на бившия й съпруг - тогава съвсем. Относно Наз, самата Файза си каза,
че ревнува Каан. За бременността на Наз в следващия епизод много силно се надявам да е някаква
грешка, особено като се има предвид, че категорично отказваше втори опит за дете, вероятно
се е предпазвала. Не харесвам Умут, може да я е обичал, но не е за нея. Той отдавна е всъпил в брак
с така мечтания автомобил и за разлика от Али-Нежат си е самодостатъчен. Няма да ми допадне и идеята, ако сценаристите решат да превърнат Наз в героиня отглеждаща сама детето си, затова пак казвам, че се надявам това да е някаква грешка.

За тези, които са чакали превод на бг - има го в дата и ето тук: http://vk.com/club113691288?z=video-113691288_456239045%2Fa2a4ee … l_wall_-113691288
Здравейте. Simple Smile
Алекс, благодаря и на теб, и на всички други, които качвате сериала в достъпен за всички ни формат, защото съм на път да се откажа. Tired
Всеки път е едно и също с Датата, и Контакта, с две думи едно голямо нищо. Tired
Преди само http://data-bg.net/ имаше проблем, сега вече и http://data-bg.ch/, писна ми. Crossing Arms

# 252
  • София
Не знам какъв е проблемът с дата - дори в момента съм в нея и то в нет. Виждам, че 120 човека са го свалили и още продължават да го теглят. В контакта също си върви и то съвсем добре. Не разбрах от къде идва недоволството?
Ето тук пък е описан проблемът с дата https://www.facebook.com/Data-BGNET-425800950875307/?fref=ts

# 253
  • София
Наде, Мария - ако имате фейсбук регистрирайте се през него във ВК-то и няма да имате проблеми.

# 254
Алекс благодаря за преводите, навсякъде се гледат филмите без проблем, явно проблема е локален.

Общи условия

Активация на акаунт