Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) – Тема 37

• 57 089
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Най- достоверна ми е хипотезата на Бризчето. Фрагманите винаги са подвеждащи.

# 271
Най- достоверна ми е хипотезата на Бризчето. Фрагманите винаги са подвеждащи.

Този сценарий най ми харесва.  newsm10

# 272
  • София
Бризче жива да си за тая хипотеза не бях се сетила ма ми звучи достоверна сега.

# 273
  • Бургас
wavey
А според мен, изследванията, които донесе Лейла не са на Наз, а на Гьокче. Stop  Все пак Наз носи фамилията на Умут и Лейла виждайки фамилията ги отнася на Наз.  Thinking А по какъв повод Гьокче е правила тези изследвания ще видим в четвъртък. Възможно е да и е прилошало  и да се е наложило да извикат "Бърза помощ" или да отиде на преглед в болницата или нещо подобно. Не ми се вярва изобщо Наз да е бременна. newsm78

smile3501 smile3501 smile3501 love001 love001 love001
Златна, златна! Така да ми хареса! А пък аз се вкарах в един тягостен сценарий, че чак ми е мъка! Weary newsm45 doh

# 274
Утре да пуснат резюмето, малко да ни светнат. Ама никой от тоя сет не се изпуска за някоя клюка.

# 275
wavey
А според мен, изследванията, които донесе Лейла не са на Наз, а на Гьокче. Stop  Все пак Наз носи фамилията на Умут и Лейла виждайки фамилията ги отнася на Наз.  Thinking А по какъв повод Гьокче е правила тези изследвания ще видим в четвъртък. Възможно е да и е прилошало  и да се е наложило да извикат "Бърза помощ" или да отиде на преглед в болницата или нещо подобно. Не ми се вярва изобщо Наз да е бременна. newsm78
А защо Наз си е правила изследвания?може нещо ми се губи от предишните епизоди,извинете ако е така.

# 276
 wavey  Спорна седмица на всички!

С риск да отнеса няколко домата,   boo  да изкажа и другата гледна точка в името на дискусията:
Ако Наз не е бременна от Умут, то тогава какво би попречило на Али и Наз да се съберат до 3-4 серии и да се вземат официално след още 1-2?  newsm78  Много би ми харесало, ама тогава какви драми ще гледаме ние до края на сезона, че - дай Боже - и през следващия сезон?   Thinking  Все пак става дума за турско дизи...
Още повече, че името на филма е "Гордиев възел", а това е метафора за на пръв поглед неразрешим проблем / ситуация; и че основната идея на сериала е за двама мъже, които освен, че имат една и съща мечта, обичат и ще се борят за една и съща жена.
Та си мисля, че сценаристите няма да извадят толкова бързо Умут от уравнението Али-Наз-Умут. Тъкмо напротив - ще заплетат възел във възела с тази бременност. Гоним рейтинг, сиреч трябват ни драми, които да препълнят Босфора.  newsm45
Друг е въпросът, че ми се ще да вярвам, че въпреки бебето, Наз ще се разведе с благоверния (няма начин човек като него да реагира нормално на вестта за бременността; сигурно ще обвини Наз, че бебето е на Али). Евентуален развод би поуспокоил "високоморалните" кадъни, за това, че Али ще продължи да бъде в живота на Наз - няма да им се струва толкова "грешно".
И за финал, че стана дълго, защо толкова Ви притеснява една евентуална бременност на Наз? След първоначалния ужас Наз със сигурност ще бъде щастлива, а след първоначалния шок, Али едва ли ще има някакви проблеми да приеме и обича нейното дете. Защото както казваше Фирдевс на Онур от "1001 нощ":
"Когато обичаш някого, го приемаш такъв, какъвто е - с доброто му, с лошото, с детето му. Аз на това казвам обич."  Peace

Да се надяваме утре да добием по-ясна представа в каква посока са решили да ни поведат сценаристите..

# 277
wavey  Спорна седмица на всички!

С риск да отнеса няколко домата,   boo  да изкажа и другата гледна точка в името на дискусията:
Ако Наз не е бременна от Умут, то тогава какво би попречило на Али и Наз да се съберат до 3-4 серии и да се вземат официално след още 1-2?  newsm78  Много би ми харесало, ама тогава какви драми ще гледаме ние до края на сезона, че - дай Боже - и през следващия сезон?   Thinking  Все пак става дума за турско дизи...
Още повече, че името на филма е "Гордиев възел", а това е метафора за на пръв поглед неразрешим проблем / ситуация; и че основната идея на сериала е за двама мъже, които освен, че имат една и съща мечта, обичат и ще се борят за една и съща жена.
Та си мисля, че сценаристите няма да извадят толкова бързо Умут от уравнението Али-Наз-Умут. Тъкмо напротив - ще заплетат възел във възела с тази бременност. Гоним рейтинг, сиреч трябват ни драми, които да препълнят Босфора.  newsm45
Друг е въпросът, че ми се ще да вярвам, че въпреки бебето, Наз ще се разведе с благоверния (няма начин човек като него да реагира нормално на вестта за бременността; сигурно ще обвини Наз, че бебето е на Али). Евентуален развод би поуспокоил "високоморалните" кадъни, за това, че Али ще продължи да бъде в живота на Наз - няма да им се струва толкова "грешно".
И за финал, че стана дълго, защо толкова Ви притеснява една евентуална бременност на Наз? След първоначалния ужас Наз със сигурност ще бъде щастлива, а след първоначалния шок, Али едва ли ще има някакви проблеми да приеме и обича нейното дете. Защото както казваше Фирдевс на Онур от "1001 нощ":
"Когато обичаш някого, го приемаш такъв, какъвто е - с доброто му, с лошото, с детето му. Аз на това казвам обич."  Peace

Да се надяваме утре да добием по-ясна представа в каква посока са решили да ни поведат сценаристите..

Мия, /нали мога да те наричам така?/, доматите ще ги отнесем заедно... Споделям твоето мнение, защото  
явно Наз си е правила изследвания... Приятелката й й казва, че тя е бременна. А това, че е лекар и би трябвало да знае как да се пази , сме видяли, че в турските сериали няма значение. Виждали сме хиляди щуротии по този въпрос за евентуално забременяване... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
А и така Възела ще е достатъчно объркан и затегнат... Драма трябва да има за да има количество серии... Остава да гадаем и да чакаме.

Последна редакция: пн, 07 мар 2016, 15:18 от dessislawa1

# 278
Добър ден. Simple Smile
Изгледах епизода, мислех си, че освен малкия сладкиш друг не би могъл да ме разплаче, но в последствие дядо му Хасан ме просълзяваше на гроба на майка му, но не вярвах, че дядо му Тарък, ще ме разчувства.
Пропука се Хитлер, Mr. Green а с него и аз се натъжих smile3518 в сцената в която се прегърнаха с Фейза и се радваше истински, че са намерили Каан.

SET

С племенника си Яман-with his nephew Yaman
.

От инстаграма му.

Последна редакция: пн, 07 мар 2016, 15:29 от Neidjal

# 279
Цитат
обичат и ще се борят за една и съща жена.
  Не бих казала, че Умут се бори. Както по-горе споменаха Умут чувства задължение, приятелство, но не и обич.

# 280
Здравейте! Спорна седмица!  Hug Hug

Алекс, на теб и екипа ти - благодаря за чудесния превод! bouquet bouquet

Версията на Бризчето за бременността на Наз ми се струва най-правдоподобна, но не знаем какво е мнението на СЦ... Никой не знае какво ще решат... Rolling Eyes Rolling Eyes

# 281
Ако превода е правилен, Наз е бременна

# 282
Едно голямо БЛАГОДАРЯ и от мен за АЛЕКС и екипа й за бързия превод!!! Hug bouquet
Затегна се възелът и ставаме все по-нетърпеливи за четвъртък и следващия епизод. Според мен Умут тотално излезе от живота на Наз след този инцидент. Убийствено хладно и презрително го гледаше при освобождаването им.  #2gunfire А може би на мен така ми се иска. newsm78
Сега само бременност ни липсва и се надявам да не е НАЗ. Praynig

# 283
Едно голямо БЛАГОДАРЯ и от мен за АЛЕКС и екипа й за бързия превод!!! Hug bouquet
Затегна се възелът и ставаме все по-нетърпеливи за четвъртък и следващия епизод. Според мен Умут тотално излезе от живота на Наз след този инцидент. Убийствено хладно и презрително го гледаше при освобождаването им.  #2gunfire А може би на мен така ми се иска. newsm78
Сега само бременност ни липсва и се надявам да не е НАЗ. Praynig

И за мен погледа и беше много красноречив, а пък на всичкото отгоре ми се привидя, че Али Неджат я целуна по косата

# 284
 И да ви питам този артист има ли деца в реала?
Някак си ме пипва за сърцето като погледне малкия

Общи условия

Активация на акаунт