Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) – Тема 37

• 56 801
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Diva, много сладурски гиф!  bouquet bouquet

# 676
Добро утро! Grinning bouquet

Честито на именниците и хубав ден на всички! Grinning bouquet

# 677
# 678

Честит имен ден на всички , които днес празнуват!

Серията на руски
https://vk.com/kordugum1?z=video-86336891_456239045%2F7db4c8dd1d195cbc4c

Кати, не видях, че и ти си сложила линк Embarassed Embarassed Embarassed

# 679
  • Плевен / София

Честит имен ден на всички , които днес празнуват!

Серията на руски
https://vk.com/kordugum1?z=video-86336891_456239045%2F7db4c8dd1d195cbc4c

Кати, не видях, че и ти си сложила линк Embarassed Embarassed Embarassed
love001благодаря bouquet
Честито на всички, които днес имат имен ден.... Party

# 680
# 681
  • Плевен / София
Така....изгледах превода на серията.....Умут ми дойде в повече....с това лесно извинявай и приготвянето на закуска на Наз смята, че всичко ще е по старому....само, че не винаги едно дете може да закрепи брак, в който доверието вече го няма.....С новината, че ще става баща накара майка си и сестра си да му простят за побоя....Умут мисли, че е готов да бъде баща, но се дразни от близоста между Наз и Каан...а върха на глупоста беше, когато обвини Наз, че в момента в , който го няма се появява Али Неджат....не трябвало да попада в такива ситуации....намерил кой да поучава...аз не бих дала шанс на Умут....но Наз му даде и мисля, че бързо се разочарова....върха не селянията беше "веселбата" на Умут в ресторанта....дай на простака пари и му гледай сеира....до тук беше негативното...кое ми хареса....най после Фейза  призна пред себе си, че има психичен проблем и реши да се лекува....далматинката си получи заслуженото и "изхвръкна" от къщата, че беше започнала да се взима много на сериозно... Naughtyпрекрасни сцени между Каан и баща му и между дядо и внуче....истината, е че човек каже ли нещо....трудно може да вземе обратно казаното...."казана дума, хвърлен камък"добре, че накрая баща и син се разбараха... Party

# 682
Хубава събота на всички!

Още един футболен фен!  Grinning  Hug
Зари!  Hug  Значи сме futbol kardeşiyiz!   Joy  Hug  Как предпочиташ хамбургерите - с или без домати?   Joy

Да споделя нещо любопитно от днес, докато чакаме фрага (или поне слуховете са, че ще имаме фраг до края на деня):

Vah dizi kadınlarına!

Днес в Sabah има статия на журналиста Юксел Айтуу за трите проекта на Ендемол, които са на екран в момента - Парчетата, Възела и Слънцето, - в които героините научават със закъснение, че са бременни (странна ситуация, на която един от читателите му е обърнал внимание).
В Парчетата Дилара разбира, че е бременна в 14-тата седмица, в Слънцето Седа научава, че е бременна в 8-та седмица, във Възела доктор! Наз разбира, че е бременна в 5-тата седмица. "Колко странно, нали?" - пита журналистът и продължава: "На човек веднага му идва на ум въпросът: Тези жени изобщо ли не ходят на лекар? Особено пък доктор Наз от Възела, която в първите серии - щрак! - и на момента поставяше диагнози като д-р Хаус (но може и тази й способност, която тя демонстрираше до 4-ти епизод, да е ръждясала)"  hahaha
После човекът завършва с това, че както е истина, че рутинните медицински прегледи в страната им се игнорират, така е истина и че популярните героини служат да пример. И затова поне жените сценаристи трябва да бъдат по-чувствителни към този въпрос, особено когато става дума за героини, които привличат такъв интерес.

# 683
 wavey
Йееес, Party влизам и насреща ми преведената серия на руски, че даже и регистрация не ми иска по обясними причини, благодаря Виии. Heart Eyes Heart Eyes
Следващата стъпка, ще е в Датата за теглене. Party
Миа благодаря и на теб за новинките, но не разбрах кой е този сериал Слънца, как е пълното му наименование!?
А дано наистина днес имаме фраг. Praynig
Охххх забравих, Embarassed честито на имениците.

https://www.instagram.com/p/BDGoDNKEqPO/?taken-by=ibrahimcelikkol41

#kördüğüm Set #ibrahimcelikkol with Endemol Production Team....

Последна редакция: сб, 19 мар 2016, 17:23 от Neidjal

# 684
Цитат
Да споделя нещо любопитно от днес, докато чакаме фрага (или поне слуховете са, че ще имаме фраг до края на деня)
Дано дадат нещо за душата. Спокойни да дочакаме четвъртък.

# 685
  • София
Охх, хайде дано - мечтая за целуфчен фраг, съгласна съм в епизода да има само една минута Али и Наз ама само ако има целувка  Mr. Green

# 686
  • София
Още един футболен фен!  Grinning  Hug
Зари!  Hug  Значи сме futbol kardeşiyiz!   Joy  Hug  Как предпочиташ хамбургерите - с или без домати?   Joy
Такива сме!  Grinning  Hug
А, хамбургерите ги предпочитам с доматите. Обичам си доматите аз.  Joy

Наде, Слънцето е "Зимно слънце" (Kış Güneşi) с Аслъ Енвер и Шюкрю Йозйълдъз.

Като споменахме футбол и мачове се сетих, че вчера четох, че в четвъртък пак щяло да има мач. Този път националите им ще играят срещу... май беше Швеция.

# 687
  • София
Моите уважения към футбола, ама да го преместят за друг ден  Naughty

# 688
Аман от футболни мачове. ooooh!
Зари мерси, сега като изписа цялото наименование на сериала се сетих, че съм го чувала.

# 689
Ох ,направо не ми се коментира тази серия. Умут голяма фурнаджийска лопата,всеки може да го купи, като евтина курва е.Наз нямаше как да не му даде втори шанс, все пак филма е турски и всички щяха да и се нахвърлят. А пък Каан за първи път ме издразни до ента степен. Той ,че е малък малък е, ама Али Неджат можеше да не го поиска и той да живее при дядо си,който един бог знае докога ще е жив. После сиропитали и т.н. Алито го гледа като принц,той седнал да се фръцка. Пък и претенции при кой да живее.
Пусти глад.Фейза ми харесва все повече.

Общи условия

Активация на акаунт