Отговори
# 60
Така е, Айре. Ей това не ми достигна на мен в КСШ и затова не ме грабна филмът - нямаше го това сливане с образа, нито това въздействие върху зрителя. За мен. Там просто стоях отстрани и наблюдавах: това се е получило, това- не. А тук живея с образите, вълнувам се и им съчувствам, и им стискам палци, и им се радвам, когато има за какво, и ми се свива сърцето, когато страдат.
Peace Peace
дано и на есен така да ни вълнува и разчувства Praynig Praynig Praynig

чакам Фену Heart Eyes, направила съм й нещо Wink

интересна снимка Simple Smile

И хулиганките съ радват на нашти младуженци Mr. Green
Скрит текст:

И Кавънчови, дето са на меден месец на Хаваите.

Скрит текст:

tooth tooth tooth tooth tooth

Киво е в положение - Хади, йенге, стига с тоя плаж да си ходим в хотела.  Embarassed hahaha Joy

Ще чакаме и от нашите снимки по шортета я на цвИтета, я на костенурки с релеф.  Wink Blush Grinning

Киво бил опънал палатка на Хаваите hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: сб, 27 фев 2016, 16:04 от Airra

# 61
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Бях сигурна, че ще има точно такива коментари... Joy Joy
Ами, кво ся...коментира се, каквото се вижда.

# 62

естествено Wink Peace

Скрит текст:
Embarassed Embarassed hahaha

# 63
Привет, сладурки! Hug Hug Hug
Айре  Heart Eyes тукя съм! Laughing Благодаря ти за снимките от снощната серия! Марги  Hug и на теб! Че то има ли слаба серия в този сериал?
Гледам, че не само на мен ми е направила впечатление хавайската палатка  Joy Joy Joy Joy Ми добра е, как да не я забележи човек  Mr. Green И то само от мазане с крем  Wink
Светле, на мен Киво и в КСШ ми действаше по същия начин, не играеше по-зле,преживявах всичко със Сеит Еминов, просто героят му беше много различен, поне това е моето мнение. Аз си харесвам КСШ и то много. Само съжалявам, че заради пустия рейтинг промениха доста сценария, първия сезон беше невероятен, после го потурчиха   Laughing Във всеки случай беше много по-хубав от други, които не ги спряха ooooh!

още снимки от сватбата, има надежда да се появят още  hahaha

Последна редакция: сб, 27 фев 2016, 18:25 от queen_fenka

# 64

Привети, сладурки!

То снимки, но много нещо! ВЕрно, кой ли ги е снимал!? Сигурно Перличка!  Grinning Нали пак там някъде баха на сватбен воаяж след поредното им бракосъчетание. Явно си е една от дестинациите за сватбени пътешествия за хората  с възможности.

Ма как са безсрамни тези младоженцииии! И колко нещастни! Много им личи нещастието!   Joy

Момичета, не съм била на екскурзия, ако това си мислите. Но пак прекарах добре  с децата.

# 65
Варна  Hug благодаря за снимките! Нека си изкарат много хубаво! Тетка ли е, не е ли,не знам, но добре му действа, ако ме разбрахте  Joy Joy Joy Joy

smile3521 newsm53

# 66
Орси, Роминка  Heart Eyes wavey
Орс, ама някои действително ги смятат за срамни тези снимки  Joy Joy Joy Joyщяла да го види мама, видите ли  Mr. Green  А то какво - убавиня  Laughing Нищо не разбират  hahaha
Айре  Heart Eyes аз съм тук и чакам!  Peace

# 67
Роминка Hug, Орси Hug

Фенче Heart Eyes, за тебе го правих (ама можеше и по добре Confused)

Скрит текст:
аууу Башак нямала талия, тц, тц, кой го казва Mr. Green Mr. Green

# 68
Айре  Heart Eyes супер е колажа, благодаря! Трогната съм от вниманието, много те ловкам! love001
едно клипче за теб! Heart Eyes

# 69
ауу мерси, мило Heart Eyes

това е за теб Wink Wink
тая снимка не съм я виждала, много готина Heart Eyes

ооо след малко почва Статуса Simple Smile

# 70
Айре  Heart Eyes много хубави клипове правят рускините ... попаднах на още един страхотен

тази снимка е от Перла, когато Мехмет и Инджи танцуваха танца, който играха Кемал и Нихан, на една сватба. Благодаря, много ги обичам двамата  Heart Eyes
И аз отивам да гледам Статуса, Джан ще крадне Айш от сватбата  Joy Joy Joy Joy

# 71
  Hug

естествено Wink Peace

Скрит текст:
Embarassed Embarassed hahaha

smile3555 голяма блейка съм...да изпусна и да не видя такова нещо... newsm78 Joy
Добре, че повече внимавам като чета... Wink
Сега ще има нова тема за обсъждане, че колко са нещастни Киво и Башак май се изчерпа... hahaha hahaha

# 72
Марги  Hug Joy Joy Joy Joy пък на мен още сутринта ми се наби в очките  Mr. Green
Кой казва, че са нещастни Киво и Башак  newsm78 Нещастни са единствено майка му и фенките, които не могат да се примирят с избора му на жена. Ама както всички виждат Киво не съжалява за нищо  Laughing Сега се търсят кусури на тялото на Башак  hahaha  няма за какво друго да се хванат  ooooh! ooooh!

# 73
аз пък бях толкова стресирана от тялото на тетката, че по късно забелязах хавайската палатка Mr. Green Mr. Green

Фенче Heart Eyes, мерси, клипът започва много оригинално!!
Марги, ааа не се е изчерпала темата, тепърва има да се развива hahaha hahaha

Скрит текст:

превод на Статуса онлайн Peace

http://vk.com/dizimania?w=wall-95375723_91837

Последна редакция: сб, 27 фев 2016, 21:16 от Airra

# 74
аз пък бях толкова стресирана от тялото на тетката, че по късно забелязах хавайската палатка Mr. Green Mr. Green

====
Марги, ааа не се е изчерпала темата, тепърва има да се развива hahaha hahaha

Скрит текст:

http://vk.com/dizimania?w=wall-95375723_91837

hahaha hahaha hahaha newsm10 smile3532

лека ви!

Общи условия

Активация на акаунт