Детски градини Варна-прием 2016

• 118 004
  • 1 161
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Варна
може ли пак линк за свободните места, защото предния нещо не ми се отваря  Blush

# 1 021
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Къде виждате свободните места по градини?

В раздел "Новини".
https://dg.is-vn.bg/garden/article/MQ==

# 1 022
  • Някъде там
Сега като гледах списъка на чакащи деца някои родители само по 1 желание са писали и това е!!!! newsm78

# 1 023
  • Варна
Сега като гледах списъка на чакащи деца някои родители само по 1 желание са писали и това е!!!! newsm78
Да и аз това забелязах, и в такъв случай какво следва ако имат само едно желание и не ги приемат...
Аз си писах и 4те желания 😁😁😁

# 1 024
Е,как какво,после пускат ново заявление със право на кандидатстване във целия град.Районирането отпада.

# 1 025
  • Варна
Къде мога да видя с колко точки участвам в класирането?

# 1 026
Сега разглеждах и аз списъка с чакащите деца.Каква е разликата между "рег.номер" и "#" ,и защо се получава това разминаване в един момент.И значи ли, че "#" е така нареченото "Случайно число"?

# 1 027
  • Варна
И аз това загледах и има липсващи регистрационни номера, т.ч. не виждам друго обяснение освен изтрити заявления.

Случайните числа ще се разберат при излизане на класирането. Още няма такива.

# 1 028
  • Варна
аз писах две, ама мисля да го оставя само едно! пък вече, ако не го приемат, ще му мисля на 2ро класиране!
П.П. какъв е тоя филиал на Слънчо на ул.Яне Сандански???? Не бях чувала преди, че там има  newsm78

# 1 029
  • Варна
Филиалът се намира в блока на улица Яне Сандански. В края на блока по едни стълби е. Дъщеря ми сега завършва там, доволна съм. Едната учителка се пенсионира сега с техния випуск.

# 1 030
  • Варна
Момичета я кажете сега ми казаха познати че за яслена група с детска градина  се било кандидатствало вече  през цялата година.. От тази година било въведено това.. Има ли нещо вярно..  newsm78

# 1 031
  • Варна
Не е само за яслена. И за другите групи можеш стига да има свободни места към момента през годината.

# 1 032
Не е само за яслена. И за другите групи можеш стига да има свободни места към момента през годината.
Не е вярно това.Виж,че яслените групи към ДГ  и ДЯ са със отделен прием.За ДЯ е целогодишно и от миналата година е отпаднало районирането,а за яслените групи към ДГ се кандидатства този месец само.

http://www.varna.bg/bg/articles/10514/%D0%9F%D1%80%D0%B8%D0%B5%D … %D0%B8%D1%8F.html

# 1 033
  • Варна
Не е вярно това.Виж,че яслените групи към ДГ  и ДЯ са със отделен прием.За ДЯ е целогодишно и от миналата година е отпаднало районирането,а за яслените групи към ДГ се кандидатства този месец само.

http://www.varna.bg/bg/articles/10514/%D0%9F%D1%80%D0%B8%D0%B5%D … %D0%B8%D1%8F.html
Ив благодаря и аз мисля че е така.. За чистите ясли знам че може целогодишно.. Но за ясла в ДГ ми се стори странно и за това питам благодаря  bouquet Hug

# 1 034
И аз научих нещо ново покрай вас 😁😁😁😁,че вече няма райони за яслите. Една глупост по-малко.

Общи условия

Активация на акаунт