Детски градини Варна-прием 2016

• 117 968
  • 1 161
  •   1
Отговори
# 1 110
Във филиала има две групи Калинка и Маргаритка. Когато отиде да се записвате ще видите 5 папки с групите и учителките, 3 групи са в основната и 2 във филиала. Избирате си една група и я посочвате в заявлението. Нз вече,  кигато свършат местата как ще процедират, защото все пак са определена бройка.  Simple Smile

# 1 111
  • Варна
Днес бях в "Чайка" да запиша сина си и докато попълвах заявлението, зам.-директорката излезе и взе папката на група "Щурче" и каза, че местата там са се запълнили. Тоест, ако папката е на масата за попълване на заявленията, значи има места в съответната група.

# 1 112
Някой ,който е приет в ДГ 17 "Петър Берон" и вече да се е записал? Как стоят нещата с филиала (Жирафче) ?

# 1 113
Зависи от това, дали детето има брат или сестра там, както и дали е било в същата градина в ясленската група. Останалото разпределение е по усмотрение на преподавателите. Ако имате желание да сте в някоя от двете сгради, можете да го кажете при записването, но не е сигурно, че ще сте точно в избраната сграда.

# 1 114
А това ,че адресната ни регистрация е точно пред входа на филиала дали ще е предимство?  Rolling Eyes

# 1 115
  • Варна
А това ,че адресната ни регистрация е точно пред входа на филиала дали ще е предимство?  Rolling Eyes
не

# 1 116
  • варна
Подадих документи с данните на мъжа ми, защото няма данъци ,пък и аз съм безработна, но дали мога да отида да запиша детето без мъжа ми, че той е на работа и да не го занимавам.?

# 1 117
  • Варна
Някой знае ли нещо за второто класиране?

# 1 118
  • Варна
Вчера обявиха първите резерви, които влизат след незаписаните на първо класиране, но още няма информация колко пъти ще се повтори това, дали ще се и съответно кога ще има второ класиране.

# 1 119
Най- вероятно началото на юли ще обявят свободните места за второ класиране, миналата година така беше. В края на юли ще има класиране за вторите, третите и четвъртите групи, където са се освободили места, може заедно да са класиранията, но може и да не са. Миналата година третото класиране беше чак август, изобщо цяло лято се точи.

# 1 120
Ей, как лъжат само...От Слънчева дъга със сигурност има незаписано дете, т.е моето, а пише, че първата резерва не влиза  Shocked

# 1 121
  • Варна
Тази промяна на сайта не е случайна. От една страна е добре до не се вижда от всички кои деца са записани и в коя градина ще са, но от друга никой не знае реално колко са свободните места от незаписани и толкова резерви ли влизат.

# 1 122
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ей, как лъжат само...От Слънчева дъга със сигурност има незаписано дете, т.е моето, а пише, че първата резерва не влиза  Shocked
Е, защо се учудваш???Там всичко е на ниво. 😁😁😁😁😁😁

# 1 123
  • Варна
Здравейте, има ли приети в "Теменужка"? Имало е родителска среща и ако някой е присъствал ще съм благодарна да сподели информация.

# 1 124
Видяхте ли? Свободните места ще бъдат обявени на 3 юли, а на 10 юли ще бъде класирането.
Ще има класирания и за другите възрастови групи едновременно с това.

Общи условия

Активация на акаунт