Детски градини Варна-прием 2016

• 117 973
  • 1 161
  •   1
Отговори
# 1 095
  • Варна
При записване някой да е попълвал декларация за потвърждаване или само представяте нужните документи

# 1 096
Дават Ви от градината заявлението, попълвате го да.

# 1 097
  • Варна
Хм, аз нищо не попълвах, носех разпечатано заявлението от системата, но не е разписано. А помня преди няколко години за сина ми искаха в свободен текст да декларираме, че ще го запишем.

# 1 098
  • Варна
В нашата градина имат разпечатано заявлението от сайта, само го дават да се подпишеш, също и попълваш декларация от кога детето ще започне да посещава градина. Може не само от септември, но и октомври или ноември.

# 1 099
  • Варна
Явно е различно, защото на мен ми казаха, че ще имаме родителска среща след 15.06. и тогава ще се уточняват подробностите, но се успокоих най - накрая статуса е променен на записано в дг след класиране

# 1 100
Има ли други в Чайка 18, филиал Бисерче, група Маргаритка?

# 1 101
статуса на записано, само в личния профил ли се вижда?
Как резервите да разберат кой е записан и кой не... и до къде са стигнали резервите?

# 1 102
Здравейте! Приеха детето ми в Ян Бибиян. Днес при записването директорката ми каза, че сме във филиала. Обясни ми къде е / до читалище Маяковски/ и отидох да го видя. Сградата е стара къща на два етажа. Притеснява ме какви са условията. Ако някой има информация, моля да сподели.

# 1 103
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте! Приеха детето ми в Ян Бибиян. Днес при записването директорката ми каза, че сме във филиала. Обясни ми къде е / до читалище Маяковски/ и отидох да го видя. Сградата е стара къща на два етажа. Притеснява ме какви са условията. Ако някой има информация, моля да сподели.
Не се притеснявай,това е само първата година.После ги местят в основната сграда.Имам позната и е доволна.Директорката е прекрасен човек.

# 1 104
Здравейте, приети сме в ДГ ""Калина Малина" - I група, набор 2014г. Aко някой желае рзмяна насочила съм се към ДГ "Петър Берон" или филиалът и "Жирафче" по- близко  са ми, да ми пише на tegena@abv.bg? Благодаря

# 1 105
Явно е различно, защото на мен ми казаха, че ще имаме родителска среща след 15.06. и тогава ще се уточняват подробностите, но се успокоих най - накрая статуса е променен на записано в дг след класиране
Да не сте в Славейче?

# 1 106
  • Варна
Има ли други в Чайка 18, филиал Бисерче, група Маргаритка?

Здравей, утре ще записвам синковеца в Чайка 18. В основната сграда ли се ходи или във филиала? Трябва ли да нося нещо друго освен акт за раждане + копие и документ от работодател? Много благодаря!

# 1 107
  • have faith and be patient ..
ЛИЧНА КАРТА + копие .. поне в нашата това искат

# 1 108
Scorpita, здравей!
Ходи се в основната сграда. ЛК на родителя, подал заявлението + копие, акт за раждане на детето + копие и документ от работодател, пак на подалия заявлението родител.Вие във филиала ли искате да ходи или в основната сграда?  Simple Smile

# 1 109
  • Варна
Scorpita, здравей!
Ходи се в основната сграда. ЛК на родителя, подал заявлението + копие, акт за раждане на детето + копие и документ от работодател, пак на подалия заявлението родител.Вие във филиала ли искате да ходи или в основната сграда?  Simple Smile

Много ти благодаря!
Аз предпочитам филиала, но се чудех имам ли избор или е където ни разпределят..

Общи условия

Активация на акаунт