Детски градини Варна-прием 2016

• 117 980
  • 1 161
  •   1
Отговори
# 1 080
  • Варна
Миналата година синът ми беше първа резерва. Всеки ден следях колко незаписани има, всъщност само 1 дете не се записа и той влезе на негово място. Когато изтече срокът за записване, системата го прехвърли при приетите. Въпреки всичко си следете, не разчитайте да ви се обадят.
Системата всеки ден ли се обновява кой е записан и кой не? Къде може да се следи това?
И всъщност , ако резервите не се запишат в случай, че се освободи място, наново, с нов номер и ново подаване на документи/регистрация ли се кандидатства за второ класиране?
Не знам как е тази година, но миналата година се обновяваше няколко пъти на ден. За второто класиране да каже някоя мама с опит, че да не те заблудя.

# 1 081
Звънях в градината, на директорката, каза, че иска бележка за данъците, тъй като миналата година са се проверявали на място, но тази година не е сигурно и е по-добре да се носи. Звънях в НАП, такава бележка се взема от там, а не от изчислителния център.

Последна редакция: ср, 31 май 2017, 16:29 от Freyda

# 1 082
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз моята бележка за неудържими данъци си я взех от центъра, по-близко ми е и няма такива опашки, като в НАП, както казваш.

# 1 083
  • Варна
От нас ще има едно свободно място в Светулка. Някой, ако чака за там.

# 1 084
От нас ще има в Слънчева дъга свободно място.

# 1 085
Аз моята бележка за неудържими данъци си я взех от центъра, по-близко ми е и няма такива опашки, като в НАП, както казваш.
Кога я взе? От НАП защо така ми казаха тогава, че само при тях  Rolling Eyes

# 1 086
И ние сме приети  newsm44 newsm44
А тази бележка за данъците си я изкарахме за всеки случай то стъклената бутка на центъра до дупката. Но тази сутрин при записването не ни я искаха, а проверяваха онлайн в сайта. Да ти я изкарат веднага беше 10 лв, а за една седмица 3 лв.

# 1 087
Преди малко гледах резултатите. Или никой все още не е записал детето си в две от градините , които следя, или системата не се е обновила.

# 1 088
Явно системата не се обновява, защото се записахме в 09:30ч., а все още излиза че не сме записани.

# 1 089
И аз си изкарах днес бележката за данъци от НАП, не съм плащала нищо, веднага стана.

# 1 090
Къде изписва,  че детето вече е записано?

# 1 091
  • Варна
И ние се записахме тази сутрин данъците ми ги провериха онлайн.

# 1 092
  • Варна
Готово, нашият малък човек е записан. Данъци и здравни осигуровки - всичко онлайн, не са ми искали бележки.
Някой друг в "Звездичка"? Гледах списъка, има 10 момичета и всичко друго момчета, няма да им е лесно на госпожите.

# 1 093
  • have faith and be patient ..
Нали само майката/заявителя подава служебна бележка и копие-лична карта ?

# 1 094
  • Варна
Нали само майката/заявителя подава служебна бележка и копие-лична карта ?
Да

Общи условия

Активация на акаунт