Детски градини Варна-прием 2016

• 117 988
  • 1 161
  •   1
Отговори
# 1 065
И ние сме приети  на първо желание  newsm44 newsm44 newsm44

Прави ми впечатление,че явно има промяна в случайните числа,защото децата с малък случаен номер са приети а тези с голям са резерва.Ако не се лъжа преди беше обратно...

# 1 066
А от днес или от утре можем да се записваме?

# 1 067
  • варна
от утре

# 1 068
  • Варна
Ние сме приети по 3то желание....някой може ли да даде линк към темата за размяна на ДГ
Изглежда има няколко теми, но мисля, че тази е най-голямата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=857677;;20

А дали може да заявим желание за определени учителки?

# 1 069
Искат ми документ за платени данъци  #Cussing out, нали на място се проверяваха. От къде се вземат тези бележки? На двамата родители ли?

Последна редакция: ср, 31 май 2017, 11:41 от Freyda

# 1 070
  • Варна
Искат ми документ за платени данъци  #Cussing out, нали на място се проверяваха. От къде се вземат тези бележки? На двамата родители ли?
От къде ти я искат... Ходи да питаш до градината ли... Що не ги пита и за тези неща.. И аз не съм много на ясно
На мен директорката ми каза че не е нужна такава бележка

Последна редакция: ср, 31 май 2017, 13:58 от n0richka

# 1 071
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Бележките за данъци се вземат от Изчислителна или от стъклената будка дето е до паркинга Дупката в центъра. Принципно служебно се проверяват още при подаване на документите.

# 1 072
някой знае ли как стои въпроса с резервите? как се разбира дали дадена резерва е приета? обявява ли се някъде или трябва да се ходи по градините?
Кога е срока за второ класиране?

# 1 073
Миналата година имаше срок от 1 седмица (ако не бъркам) за записване и за всяко записано дете в системата се отбелязваше, че е записано. След изтичане на срока незаписалите се бяха със статус 'отказал се' и на тяхно място сложиха резерви, но предполагам и по телефона са ги търсили, поне за незаписалите се знам, поне някои директорки, че са звъняли да питат все пак ще запишат ли детето.
Второ класиране имаше чак след един месец, даже месец и половина.

# 1 074
Не е желателно да разчитате, че Директорката или някой от персонала ще ви се обади по телефона. Най-добре е вие да си проверявате. Не е тяхно задължение, всичко е на добра воля.

# 1 075
О, да особено ако сте първа- втора резерва, звънете по телефона, питайте, разпитвайте.

# 1 076
  • Варна
Миналата година синът ми беше първа резерва. Всеки ден следях колко незаписани има, всъщност само 1 дете не се записа и той влезе на негово място. Когато изтече срокът за записване, системата го прехвърли при приетите. Въпреки всичко си следете, не разчитайте да ви се обадят.

# 1 077
Казаха ми от градината, че срокът за записване е от 01.06.17 до 15.06.17 г.

# 1 078
Миналата година синът ми беше първа резерва. Всеки ден следях колко незаписани има, всъщност само 1 дете не се записа и той влезе на негово място. Когато изтече срокът за записване, системата го прехвърли при приетите. Въпреки всичко си следете, не разчитайте да ви се обадят.
Системата всеки ден ли се обновява кой е записан и кой не? Къде може да се следи това?
И всъщност , ако резервите не се запишат в случай, че се освободи място, наново, с нов номер и ново подаване на документи/регистрация ли се кандидатства за второ класиране?

# 1 079
Звучи ми абсурдно нито една резерва да не се запише при първа възможност. Ако са една или две резервите да се съглася, но на места сигурно има 40 резерви. При повторно кандидатстване първо ще се обявят свободните места и ако евентуално пак ви устройват същите градини, което е съмнително не подавате ново заявление. Но ако решите да правите промяна защото вече в случая може да кандидатствате в целия град отивате и подавате ново заявление със нова подредба на градините. Ще ви се падне ново случайно число при второ класиране.

Общи условия

Активация на акаунт