Детски градини Варна-прием 2016

• 117 958
  • 1 161
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Доколкото имам спомен след 30.06 първата вноска за данъците за текущата година трябва да е внесена, ако не е ще излезе като задължение, така е логично. Ако се кандидатства преди 30.06 тогава само данъците за предходната година трябва да са платени.

# 151
  • Варна
Съгласна съм с Месечинка. Искат да нямаш изискуеми задължения. След 30.06 половината от данъка става изискуем, след 30.10 и другата половина.

# 152
Съгласна съм с Месечинка. Искат да нямаш изискуеми задължения. След 30.06 половината от данъка става изискуем, след 30.10 и другата половина.
Значи разсъждавам правилно и не полудявам Grinning
Благодаря много за отговорите!

# 153
  • Варна
Така, здравейте и от мен....и ние сме на етап кандидатстване за първа група. Изчетох ви дотук, много полезни изводи напрвих. Сега трябва да седна и да огледам в кой район ( Приморски или Одесос) ще имаме по големи шансове за прием ( двамата с бащата сме регистирани в различни райони по лична карта).. За целта трябва да се орентирам в градините малко.
Така като гледам от фаворитите ми за Приморски нямам никакви шансове. Жирафче ( Петър Берон) е с нулев прием, ОДЗ Чайка -50деца, Ян Бибиян -27. Направо отчайващо за Приморски.
Одесос - живея точно до Слънчо ( основна), най ми е близко, но не искам да кандидатсвам за филиал, как може да стане изрично ако го посоча някак си не може ли? За Одесос така като гледам най голям шанс ще имаме за Христо Ботев-110деца. Имам познати от там с добри отзиви. Направо незная.
Споделете и вие мнения за градини в тези райони, поне да измисля още 1-2 желания.
Някой беше питал за 3то дете с предимство ли е- ДА със сигурност имам приятелка с такова предмиство влезе и при три деца, независимо че втотото е на ясла не третото, не заплаща такса. Това от нея го зная.

# 154
Galeto.,при нас ситуацията е същата.ММ по лична карта севоди в район Приморски,но ще кандидатстваме за Одесос.
И на мен Слънчо ми е най близо,но с тези 30 места,шанса е почти никакъв.Филиалите и аз не искам,идват ми по далече от две други градини-Светулка и Звездичка.

# 155
  • Варна
Kerina, а знаеш ли ако влезе детето в Слънчо, на какъв принцип определят кой е за филиал, кой е за централата? И има един филиал на Слънчо в блока в който е сладкарница Неделя. Тях поне не ги ли водят в двора на градината? Или това не се води филиал, а само някой групи ( явно по големите) са там изнесени?
Аз Приморски повече го предпочитам защото има повече градини с по голям обявен прием, докато Одесос само Христо Ботев имат 110деца. Слънчо може би ще го отпиша въпреки че е срещу нас, защото не искам да поемам риска с филиала им. И затова клоня за Приморски повече.

# 156
По нагоре някой беше писал,че разпределянето на децата е на случаен принцип и местоживеене.
Колко е случайно,те си знаят.. Wink
От позната детска учителка разбрах,че в повечето филиали децата са 1 група,после ги местят в основната сграда.
Дали във всички е така,не знам.
Филиала дето го споменаваш до сладкарница Неделя един ден като минах видях да излизат по големи деца,към предучилищна възраст.
И на мен ми е чудно къде ги извеждат да играят.

# 157
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз също предпочитам Приморски пред Одесос.По-достъпен е със МПС,което си е от значение при лошо време.

# 158
  • Варна
Вв филиала на Слънчо в блока на Яне Сандански са деца, които в момента са трета група (дъщеря ми е там). За игра ги водят в двора на градината, имат си площадка на двора за тяхната група. Обявеният прием е за двата филиала на Автогарата. Но явно там децата карат само първа група и после ги местят, тъй като миналата година също за там беше приемът за първа група, а големите (които в момента са 3-та група) ги преместиха в централната градина. Имам спомен, че родителите се бяха надигнали и затова ги преместиха децата.

# 159
  • Варна
Разпитвах и аз днес познати как става разпределението на децата между филиал и централа- обясниха ми че първо се гледало адреса, кое дете до коя от двете е по - близо, най - вероятно има субективна роля и на директорката. Така че късмета играе своята роля Simple Smile

# 160
  • гр. Варна
Момичета, нали се прави проверка за неплатени данъци и осигурителни права само на родителя, който подава документите?

Ще трябва  да пусна документите с данните на мъжа ми...

Последна редакция: нд, 20 мар 2016, 12:51 от РадостнаИ

# 161
Момичета, тъй като в момента съм
на борсата и така ще е и към момента на подаването от моя страна, дали би било проблем, че съм безработна. Знам, че в набора от документи е написано, че се носи бележка от бюрото по труда, но все пак дали това не оказва все пак някакво влияние.

# 162
Имате ли представа защо ОДЗ 2 Петър Берон е с нулев прием? Едва ли имат толкова много деца в яслената група, които преминаеат директно?

# 163
 Здравейте мами,

Искам да попитам за отзиви от детски градини в район "Одесос" - "Звездичка", Теменужка", "Светулка" и " Пушкин" ?

Благодаря Ви предварително!

# 164
  • UK
Не смятах да влизам, само да кажа, че в Next има голямо намаление , но как, бързо се изчерпват нещата, докато ги платя  Rolling Eyes и не са, в наличност, вече  ooooh!
ФЕли,  а какво брашно, използваш за козунака?

Общи условия

Активация на акаунт