Детски градини Варна-прием 2016

• 117 991
  • 1 161
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Коконче, обърка темите Simple Smile Момичетата тук сигурно са  newsm78

# 166
  • гр. Варна
Коконче, обърка темите Simple Smile Момичетата тук сигурно са  newsm78

Да, ама си трая ... да разбера за козунака  Hug  hahaha hahaha

# 167
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
 Joy

# 168
  • UK
Не смятах да влизам, само да кажа, че в Next има голямо намаление , но как, бързо се изчерпват нещата, докато ги платя  Rolling Eyes и не са, в наличност, вече  ooooh!
ФЕли,  а какво брашно, използваш за козунака?

Малеее  Whistling ужаст! Извинявам се, много!!! Наистина, беше, за др тема  ooooh! Извинете ме, моля вии bouquet

# 169
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Чакаме сега едно козуначе да почерпиш!!!! hahaha

# 170
Момичета,кога започва подаването на документи за 1-а група за ДГ? От1.04,или от 10.04?

# 171
Започва на 1.04 и продължава до 10.05.
Да попитам имате ли представа кога е по-добре да се подадат документите-в началото или в края на пириода? Кога има по-голям шанс да се падне по-голям номер?

# 172
би трябвало да няма никакво значение - нали са случайни числа...

# 173
  • Варна
Абсолютно никакво значение няма, лотарията се тегли в деня на класирането. Няма как датата на подаване да оказва влияние, тя не е никакъв критерий. Предвид, че нямаш право да си променяш желанията по-добре изчакай към края на срока, не се знае какъв акъл ще ти дойде дотогава, ако избързаш и подадеш рано.

# 174
  • Варна
А имате ли наблюдения от минали години дали стават опашки при подаване на документи?

# 175
  • Варна
И моите наблюдения са, че няма никакво значение кога точно се подават документите. Така и би трябвало да бъде. Опашки също нито съм виждала, нито съм чувала да има.

# 176
Здравейте, мили майки ! И на нас ни предстои прием в детска градина . Спряла съм се на 3 - ЦДГ№46"Слънчева дъга" ,ЦДГ№30"Мечо Пух" и ЦДГ№21 "Калина Малина. Моля ако някой има наблюдение за тези градини да ми каже мнение. В списъка ми беше и Ален Мак, но ме отказаха с много негативна информация  за там.  Благодаря много и успех на всички!  bouquet

# 177
Дъщеря ми беше в Слънчева дъга. Имам като цяло добри впечатления: материалната база е нова, чисто е и приятно вътре, правят редовно много хубави тържества. Негативното беше, че в групата бяха 38 деца, в шкафче по две, навън излизаха не при всяка възможност (това като че ли е всеобщ проблем).
За градините в Чайка нямам преки впечатления.

# 178
  • Варна
Има ли някой да кандидатства за ЦДГ във Възраждане? Някакви отзиви  newsm78

# 179
  • Варна
Кажете за документите. Разбирам, че само единия родител трябва да отговаря на условията. В заявлението се попълва месторабота и за втория родител, това означава ли, че трябва да представям и за таткото някакакви бележки. Той е безработен и не е регистриран в бюрото по труда и това ми би представлявало проблем. После при записването, трябва ли отново да представяме нещо или само ще се потвърждава приема?

Общи условия

Активация на акаунт