Детски градини Варна-прием 2016

• 118 006
  • 1 161
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Тук се обсъжда кандидатстването, премяната ще ти е най-малкият проблем. Такива въпроси се задават като ви приемат и на място в градината.

# 211
Момичета, огромно Благодаря, че ме успокоихте така!  bouquet   Утре ще се обадя пак за всеки случай, но и намен не ми се вярва да има такова нещо! Въобще незнам къде го е гледала... Нейното дете сега е 2 кл. и тя ми каза, че със сигурност са го били приели това условие още от нейното време... Както и да е - на мен ми звучи много абсурдно. Че то ако се преместиш да живееш във варна  от др. град-примерно януари и какво да нямаш право дори да кандидатсваш ли??? дано ми остане утре време да се обадя да проверя, че да мирясам най-накрая...

# 212
Здравейте,
Включвам се и аз с едно въпросче за данъците. Понеже са изискуеми за първата половина на годината, може ли да са платени за тогава? Или трябва за цялата 2016г. да са платени?

# 213
Изискват се да са платени за предходната година. Все още не е изтекъл срока дори за първата вноска.

# 214
Здравейте,
дано не се повтарям но въпроса ми е при избор на желано детско заведение  за първа група се кандидатства по постоянен адрес на единия родител или може да се избира от всички райони във Варна?

# 215
Здравейте,
дано не се повтарям но въпроса ми е при избор на желано детско заведение  за първа група се кандидатства по постоянен адрес на единия родител или може да се избира от всички райони във Варна?

За първа и яслена групи е по постоянен адрес.

Ей тук е обяснено подробно https://gradini-varna.com/informaciya/procedura-za-postupvane-v-dz

"1.4. Постъпването  на децата  в новосформиращите се яслени и първи групи в общинските детски ясли, целодневни детски градини и обединени детски заведения се осъществява по желание на родителите, чрез избиране  до 4 степенувани възможности по местоживеене в съответния административен район на община Варна. "

# 216
  • Варна
Тук се обсъжда кандидатстването, премяната ще ти е най-малкият проблем. Такива въпроси се задават като ви приемат и на място в градината.

Как ме скастри, благодаря ти!  bouquet Истината е, че места за всички деца ИМА, друг е въпросът дали на родителя ще му е удобно и ще му се занимава.

# 217
  • Варна
Здравейте момичета,
разбирам, че можеш за избереш градина само в района на който се водиш по лична карта така ли? Няма ли вариант да кандидатстваш за градина, която е извън този район?

# 218
Здравейте момичета,
разбирам, че можеш за избереш градина само в района на който се водиш по лична карта така ли? Няма ли вариант да кандидатстваш за градина, която е извън този район?

Добре де,два поста по-нагоре съм дала линк и съм описала какви са възможностите,защо не четете?!?

# 219
Здравейте, предстои ни кандидатстване за първа група в район Одесос - по постоянен адрес. Въпроса ми е, ако не го приемат на първо класиране, на следващо класиране пак ли кандидатстваме за район Одесос или вече мога да подам документи и за заведения, които не са в този район? Голяма чуденка с градините. С яслите бях изчислила всичко .... само дето не ни се получи с ходенето Rolling Eyes

# 220
  • Варна
Здравейте, предстои ни кандидатстване за първа група в район Одесос - по постоянен адрес. Въпроса ми е, ако не го приемат на първо класиране, на следващо класиране пак ли кандидатстваме за район Одесос или вече мога да подам документи и за заведения, които не са в този район? Голяма чуденка с градините. С яслите бях изчислила всичко .... само дето не ни се получи с ходенето Rolling Eyes
Здравей,ако не ви приемат на първото класиране,тогава се избира от целия град останалите незаети места в детски градини.

# 221
Аз пък имам една друга питанка - за родител, който в момента на подаването на документите е на трудовата борса , в графа данни за родител майка/баща какво пишем? (документите се подават от името да другия родител, който си представя съответната служебна бележка)

# 222
Аз пък имам една друга питанка - за родител, който в момента на подаването на документите е на трудовата борса , в графа данни за родител майка/баща какво пишем? (документите се подават от името да другия родител, който си представя съответната служебна бележка)

Пишете, че сте на борсата и носите бележка от борсата

# 223
  • Варна
Мисля, че не е верно това. Само единият родител носи документите, другият и да е на борсата и на работа няма значение, аз в полетата за бащата бях писала само имената и егн и нищо друго

# 224
Точно така, иска се бележка само за родителя, от чието име се подават документите.

Общи условия

Активация на акаунт