Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 3

• 163 470
  • 995
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Благодаря ти Hug
Престиж съм ги ползвала преди още.Леганза е по-интензивна /ползвам #60/ обаче и тя бая цапа.

# 706
  • София
Не е по- интензивна. Поне цветовете, които аз ползвам, но пък прави косата много мекичка.
Старите престиж нищо не правеха (за мен), сега са в нови опаковки и са хубави. Peace

Ако си ползвала първото, това са старите. Може да пробваш второто. : )

Скрит текст:

# 707
  • Варна
Така е,ползвах старите преди години.
Супер,че са им подобрили качеството,ще разгледам цветовете.
Благодаря отново,беше ми полезна Simple Smile

# 708
Благодаря за предложенията Hug Обаче на мен ми трябва да потъмня корените, а не да изсветля дължината. Това, което е по дължината ми е ОК като тъмнота, стига да има нужния оттенък - лилав. Проблемите винаги са ми били в корените, защото са светло кестеняви и каквото и да сложа - стои прозрачно, по-светло и т.н. Обсъдих с фризьорката ми, че явно трябва да смъкна цвета в корените на 3ка. И да издиря боя, която да предлага лилаво във вариант 3ка и 4ка или 3ка и 5ца.

Искам ето такова лилаво или малко по-тъмно:
Скрит текст:

и аз искам такова  Wink

между другото .. преди година бях с черна коса и сложих боята на лореал 316 синя слива мисля ,че беше и стана точно това ..

# 709
ето  и малко снимки

http://mermaid000.snimka.bg/other/snimka.5112211.38294226

ако не се отваря
потребител mermaid000
парола 2680cb

# 710
  • Тра-ла-ла
между другото .. преди година бях с черна коса и сложих боята на лореал 316 синя слива мисля ,че беше и стана точно това ..
Ей, муцка е цветът  Hug С какво черно си се бодяисвала - 1ца ли?!

# 711
Да споделя една любов Cupid
Скрит текст:

# 712
  • Sofia
wdv, това ти ли си? Уникален цвят! Heart Eyes

# 713
Скоро боядисана на слънце:
https://www.instagram.com/p/BaCWfPPhOWH/

# 714
  • Пловдив

Олееее, много хубава коса, много хубав модел, пу-пу. Сякаш това червено е създадено за тебе.

# 715
Определено е за нея

# 716
  • Варна
И на мен ми харесва.Това е момичето с очната линия,нали 😊
Аз си взех Лорвен 9.22 .Бях решила този път да я смеся с по-тъмен цвят,но няма в същата гама,та взех пак две 9.22.Като се направя,ще се покажа.Взех и от маската им за запазване на цвета,дали е хубава.Искам и добър шамоан.Вие какви ползвате ?

# 717
Благодаря ви, дами - да, аз съм момичето с очната линия  Grinning Heart Eyes
Боята отново е любимата ми Wella Koleston, купих си точно тази от Турция:
Скрит текст:
Много хубав и наситен цвят.

Шампоани ползвам на Elseve за боядисана коса, доволна съм... и балсам.. някакъв измислен  Laughing
Иначе се мажа с разни масла, на Pantenе арганово масло и на Garnier ultra doux масло с арган и камелия. От тях косата ми става мекичка и бляскава.

# 718
на Wella Koleston има ли рубинено червено ?

# 719
на Wella Koleston има ли рубинено червено ?

Рубинено точно няма, има ирландско, вулканично, екзотично и черешово. Може би това черешовото е подходящо, но аз лично не съм го пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт