Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 3

• 163 476
  • 995
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Winterflame, Колестонът различава ли се от обикновената Вела, защото тя ми изгори скалпа до такава степен, че половин година ми отне да го оправя.

# 721
Благодаря, много добре ми звучи,черешово червено . Аз съм матова и с тъмни очи, мисля, че това е червеното за мен. Не знам, от скоро съм червенокоса и не мога да се ориентирам Grinning

# 722
  • София
Winterflame, Колестонът различава ли се от обикновената Вела, защото тя ми изгори скалпа до такава степен, че половин година ми отне да го оправя.

Да, по- силен е. Ако тази не ти понася, другата ще  е още пО.

Черешовото червено е много хубаво, тъмно наситено, но не прекалено. Не знам обачв дали се води към рубинено.

# 723
  • София

Да, по- силен е. Ако тази не ти понася, другата ще  е още пО.

Яснооо, оставам си на Фанолата  Grinning

# 724
  • Тра-ла-ла
Между другото Фанолата е доста жилава боя. Не пада при миене. Пяната е мнооого леко, почти незабележимо оцветена в бледо розово.

# 725
От къде я купувате тази Фанола и има ли рубинено червено ?

# 726
  • София
Ето това е сайтът, не знам за цветове.
http://fanola.bg/контакти/

# 727
Благодаря !

# 728
  • Тра-ла-ла
Има ли боя за коса, която наистина да предлага лилав цвят?! Тъмно лилаво или кестеняво лилаво 3ка и 4ка?! Къде ли не рових и всичко е виолетово. Гледам коректорите - и там масово са виолетови. За малко да ме боядисат в лилаво на Joanna (професионалната серия), но се оказа, че вече не внасяли тези цветове ooooh!

Гледах 33/66 на Колестон - на някои места го показват лилаво, на други, че е виолетово Crazy

# 729
Е ако искаш лилаво лилаво взимай Сери. С 20 vol.
Скрит текст:

# 730
  • Тра-ла-ла
Това ми е много брутално лилаво. А и ми трябва боя 3 и 4 (или 5), защото по дължината съм тъмна. Трябва да се прелеят корени към дължина

# 731
С риск да стана банална, но Колестон е боята.

# 732
  • София
На колестон е патладжан, не знам това виолетово или лилаво се води. Laughing

# 733
Колестон е професионална, а те са с номера. От къде го извади това наименование?

# 734
  • София
От ръкава си. Laughing Знам ги наизуст и коментирах номера, който Джулая е разглеждала и за който е питала.
Тя не си строи матрица, а се колебае какво представлява цветът и аз съм така добра да й отговоря -  патладжанено е.
Get it?

Общи условия

Активация на акаунт